• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 18 °C

Skal Marmara 15’inci yaşını başkanlarla kutladı

Skal Marmara 15’inci yaşını başkanlarla kutladı
Marmara Skal Kulübü, Taksim, Sofitel Hotel’de diğer kulüp başkanları ve üyelerin katılımıyla 15’inci yaş gününü kutladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
İstanbul’un Asya yakasındaki turizm profesyonellerinin bir araya geldiği Marmara Skal Kulübü, Taksim, Sofitel Hotel’de diğer kulüp başkanları ve üyelerin katılımıyla 15’inci yaş gününü kutladı. Marmara Skal Başkanı Merih Kırlı “Skal kulübü sevgi birlikte olmanın simgesidir. 15 yıl boyunca hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.Sofitel Hotel Genel Müdürü ve Marmara Skal Kulubu üyesi Soner Metin’in ev sahipliğinde yenilen yemeklerden sonra günün anı fotoğrafları çekildi. Müzik eşliğinde dans edildi.

skal-marmara-045.jpg

skal-marmara-044.jpgkailyn-hotel,-marmara-skal-002.jpg

BAŞKANLAR KATILDI

Marmara Skal’un yaş günü toplantısına Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu-USDF Başkanı ve geçmiş dönem Marmara Skal Başkanı Orhon Atameriç, USDF Disiplin Kurulu Başkanı Faik Alsaç, USDF Denetim Kurulu Başkanı Mete Özmenç katıldı.

skal-marmara-046.jpg
skal-marmara-050.jpg

Ayrıca Geçmiş Dönem USDF Başkanı ve YDK Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Sadık Altıparmak, İstanbul Skal Kulübü Başkanı Can Arinel, geçmiş dönem başkanı Ayşe Önen, Konya Skal Kulübü Başkanı Recep İşleyici, İzmir Skal Kulübü Başkanı Emre Gezgin, Antalya Skal Kulübü Başkanı Uğursal Uğur, Geçmiş dönem Türkiye Skal Kulüpleri Milli Komite Genel Sekreteri ve Bodrum Skal Kulübü Başkanı Atilla Karaburçak ile üyeler katıldı.

skal-marmara-047.jpgskal-marmara-048.jpg
skal-marmara-049.jpg

skal-marmara--035.jpg

ORHON ATAMERIÇ KURULUŞU ANLATTı

USDF Başkanı Orhon Atameriç, Marmara Skal’un kuruluş hikayesini özetleyerek anlattı. Marmara Skal’un kurulması için Ankara Skal üyesi rahmetli İlkay Bener’in verdiği mücadele hakkında bilgi verildi. Skal’un kurucuları arasında yer alan ve ilk geçici başkan olan ve daha sonra dernek yasalaşınca başkan olan Orhon Atameriç ve diğer üyeler birlikte fotoğraf çektirdiler.

Ancak derneğin ilk yasal yönetim kurulunda görev alan bazı kişiler yurtdışında ve İstanbul dışında oldukları için kutlamaya katılamadılar.

KURUCULAR KURULU

Skal Marmara’nın kurulması için büyük mücadele veren, İlkay Bener kendisine direnen Skal İstanbul’un başkanı Kemal Özyiğit’e rağmen o tarihte Skal Dünya İkinci Başkanı olan Hülya Aslantaş’ın destek vermesiyle Orhon Atameriç, Özkan Altıntaş, Murat Yumak, Bülent Hasanreisoğlu, Ali Güler, Ceylan Bener, Ferzan Kırhan, Sinan Sinanoğlu, Zeynep Yılmaz, Deniz Sümerpalazoğlu, Başak Bilmen ve daha bir kaç kişinin yer aldığı kurucular kurulunun verdiği aidatlarla Skal İnternational’e başvuru yaptı.
Başvuruda İlkay Bener, Ankara Skal üyesi olduğu için Orhan Atameriç kurucular kurulunun geçici başkanı olarak gösterildi.
Heyecan içinde beklenirken İspanya’dan Skal İnternational Genel Sektereteri Jim Power’dan ‘olur’ cevabı gelince İlkay Bener’in keyfine diyecek yoktu. Yanıma gelerek “Başardık” dedi. Mutluluğunu birlikte paylaştık.

MARMARA SKAL, USDF YÖNETİMİNDE

İlkay Bener’in attığı adımlar sonrası Marmara Skal bir çok yeniliklere imza atarak ve aktif yönetim anlayışıyla çok yol aldı. Şimdi USDF Başkanı Orhon Atameriç, Disillin Kurulu Başkanı Faik Alsaç, Denetim Kurulu Başmanı Mete Özmenç Marmara Skal üyeleri olarak Türkiye’deki 16 Skal kulübünün çatı örgütü olan Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu- USDF’nin yönetimindeler.

ilkay-bener.png

İLKAY BENER’İN MUTLULUĞU

Türk turizminin önemli isimlerinden Sümer Turizm’in sahibi ve uzun yıllar Japon Havayolları, JAL’ın Türkiye temsilciğini yapan İlkay Bener’i 2018’de kaybettik. Skal Marmara Kulübü’nün kurucusu v e Skal Internatonal Şeref Üyesi olan 52 yıllık turizmci Ilkay Bener, 82 yaşındaydı.

skal-marmara-051.jpg

LOGODA Kİ YUNUSLARIN SIRRI

İlkay Bener öylesine heyecanlı idi ki, Marmara Skal’ın logosundaki yunusları bile hazırlamıştı. “Yunuslar İstanbul’un iki yakasını simgeliyor. Ayrıca Boğaz’dan eksik olmuyorlar. Yunus balığı; zarafeti ve güzelliğinin yanı sıra, gücü ve samimiyeti ile dikkatleri üzerine çeker. Kurtuluş, zafer ve sevgi için ideal bir simgedir” demişti. Kurtuluş ve zafer deyince Marmara Skal’un kuruluş zaferini anlatmak istemişti.

skal-marmara-052.jpg
SKAL INTERNATİONAL’E BAŞVURU VE CEVAP

Skal International Marmara Kulübü 3 Haziran 2008’de Skal International Genel Sekreteri Jim Power'ın gönderdiği yazı ile resmen kuruldu.

Skal Marmara Kulübü'nun diğer Skal Kulüp üyelerini almayacağı ve yeni üyeler kabul edeceği bildirildi.
Jim Power'ın gönderdiği yazıda "Skal İnternational Marmara" adıyla kurulan kulübün 693 numara ile 3 Haziran 2008"den itibaren faaliyete başlayabileceği bildirildi.

ATAMERİÇ KURULUŞU DUYURDU

Skal İnternational Marmara'nın geçici başkanı Orhon Atameriç'in 4 Haziren 2008’de yaklaşık 80 üyeye yönelik yaptığı duyuru şöyle oldu:

Değerli üyeler,

Aşağıdaki e-postadan görülebileceği gibi Skal Marmara Klübü"nün kuruluşu Skal International tarafından onaylanmıştır, tüm kurucu üyelere hayırlı olmasını dilerim. Kuruluş için öncü olan, bu hareketi başlatan, maddi ve manevi katkıda bulunan İlkay Bener'e hepimiz teşekkür borçluyuz.
 

Kulübün kurulması, bu aşamada karşılaşılan zorlukların sadece bir başlangıç olduğunu unutmadan, klübü yaşatmak ve daha ileri düzeye taşımak hepimizin görevi olmalıdır. Bu amaçla toplantılara katılmak ve yapılacak genel kurul sonrası yeni üyeler alarak/kazanarak genişlemek ve Anadolu yakasında bir turizmci dayanışması yaratmak öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır.

Saygılarımla,

Orhon Atameriç

Geçici Başkan
 

SKÅL INTERNATIONAL GENEL SEKRETERI JIM POWER’ıN GÖNDERDIĞI İNGILIZCE METIN


Dear President Süleyman Orhon

It is with great pleasure that I have to inform you that the Executive Committee of Skål International has approved the formation of the Club of Marmara. The details are as follows

NAME: SKÅL INTERNATIONAL MARMARA

NATIONAL COMMITTEE: TURKEY

NUMBER : 693

DATE OF FORMATION: 3 JUNE 2008

On behalf of the President and members of the Executive Committee of Skål International, the President of the International Skål Council, I send you our sincere congratulations on the formation of this new Club and wish it every success in the future.

Yours sincerely.

Jim Power

Secretary General

Skål International

12.09.2008’DE SKAL MARMARA YASALLAŞTı
 

Skal Marmara Kulübü tarafındagenel kurul sonrası Dernekler Müdürlüğü'ne başvuru sonucu yönetim, onaylanarak yasal yapıya kavuştu.

Yönetim kurulu:

Başkan: Orhon Atameriç, 2. Başkan Murad Yumak, Genel Sekreter Zeynep Yılmaz, Sayman Dilaver Haktan

Yönetim Kurulu Üyeleri: Ferzan Kırhan, Bülent Hasanreisoğlu, Sinan Sinanoğlu

Yönetim Kurulu Yedek: Erkan Erdem, Necdet Cebesoy, Ali Güler, İrem Toprakkaya, Ramela Avetyan

Denetleme Kurulu Başkan Deniz Sümerpalazoğlu, Raportör Başak Bilmen, Üye Savaş Aytaç

Denetleme Yedek: Jale Serap Kibritçioğlu, Gökçe Gönenç Sevim, Ceylan Bener

Disiplin Kurulu: Meltem Erdoğan, Osman Kromer, İhsan Türkus

Disiplin Yedek : Kadir Toprakkaya, Emre Pekin, Tarık Sökmenoğlu

CHARTER GECESİNDE BERAT ALINDI

30.07.2008’de Skal Marmara’nın Moda Deniz Kulübü’nde Charter gecesi düzenlendi. Geceye Ankara, Antalya, İzmir gibi illerin Skal kulüplerinden temsilciler katıldı. Skal Dünya İkinci Başkanı Hülya Aslantaş, Milli Komite Başkanı Salih Çene ve TUROB Başkanı Timur Bayındır gecede yer aldı.

Hülya Aslantaş, yeni kulubün başkanı Orhon Atameriç'in kolyesini takıp, genel sekreteri Zeynep Yılmaz'a beratını sundu. Kuruluş tamamlandı.

Skal Marmara'nın kurulmasında büyük emeği bulunan, Skal'ın eski milli komite başkanı İlkay Bener'in açılış konuşması yaptı..

Marmara Skal üyeleri ve eşlerinin katıldığı yemekte Skal International şeref üyesi ve eski başkanlardan Somer Özkök, Milli komite eski başkanlarından Melike Doğruer ile Halit Cura, Savaş Gürsel, Selçuk Nazilli, Canan İnanç, Umman Çetinbaş, Güner Şekercioğlu, Aybars Altay, Kamer Rodoplu, Nesrin Güçhan ve Savaş Çolakoğlu onur konuğu olarak yer aldı.
 


skal-marmara-053.jpg

SKAL MARMARA PANDEMİDE YOUTUBE’TA DEVAM ETTİ

Turizm sektörünün kilitlendiği pandemi döneminde Skal Marmara durmadı. Orhon Atameriç, Mert Okan. Melih Buluç’un katılımıyla yotube üzerinden Fatih Cansızoğlu ve Özkan Altıntaş’ın düzenlediği canlı yayına katıldılar. Konuşulan konu büyük ilgi topladı. Marmara Skal’ın pandemi döneminde ve sonrası otellerin ne yapması gerektiği şeklindeki görüşleri beğeniyle izlendi.

SKAL MARMARA'NIN TÜRKİYETURİZM.COM'DA YER ALAN ETKİNLİK HABERLERİ

Marmara Skal'dan 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' marşı

Ataşehir’de yeni açılan Kailyn Hotel’de Marmara Skal üyeleri kalabalık buluşma ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir gün önce kutladılar.

18 Mayıs 2023 Perşembe 22:05
 

Mert Okan, The Kailyn Hotels Ataşehir’e genel müdür oldu

Bir çok otelde başarılı görevlerde bulunan Mert Okan The Kailyn Hotels & Suites Ataşehir’de genel müdür olarak göreve getirildi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi 12:00
 

Skal İstanbul, iki kıtanın ortasında “Bahara Merhaba’ dedi

Skal İstanbul, Asya ile Avrupa’nın arasında Kristal bir gerdanlık gibi uzanan Boğaziçin’de tekne gezisi ile “Bahara Merhaba” dedi.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 15:00
 

USDF Başkanlığı'na Orhon Atameriç seçildi

Ankara’da yapılan genel kurulda Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu –USDF Başkanlığına Orhon Atameriç seçilirken yeni yönetim kurulu oluştu.

07 Mayıs 2023 Pazar 14:00
 

Skal Marmara üyeleri kendilerini ve birbirlerini tanıdılar

Skal Marmara üyeleri Csk The Halich Port Istanbul Hotel’de yapılan toplantısında üyeler İş ve Meslek Danışmanı Berna Tuzlak’ın interaktif sunumuyla kendilerini ve birbirlerini keşfettiler.

28 Nisan 2023 Cuma 09:00

Skal Marmara’nın 2023’e “Merhaba” buluşması

Skal Marmara Başkanı Merih Kırlı,başkanlığında bir araya gelen Skal üyeleri 2022’ye veda buluşmasında “Gelecek yıl Türk turizmi için bir öncekinden daha iyi olsun” dileğinde bulundu

22 Aralık 2022 Perşembe 23:00
 

Türk turizminin duayeni Somer Özkök’ü kaybettik

Somer Özkök uzun süredenberi tedavi görüyordu. Eşi Trudi Özkök sosyal medya hasabından “Sevgili Dostlar, Somer'i kaybettik. Allah'ın yanında huzur buldu” diye yazdı

06 Kasım 2022 Pazar 13:37
 

Marmara Skal, 14’cü yaşını brunch buluşmasında kutladı

Marmara Skal Kulübü üyeleri Moda Deniz Kulübü’nde brunch’ta buluşarak hem ulu önderi andı, hem de 3 Haziran 2008’de kuruluşunun 14’cü yılının kutladı.

12 Haziran 2022 Pazar 12:00
 

Marmara Skal, 19 Mayıs Bayramı’nı BiBuçuk’ta kutladı

Marmara Skal Kulübü üyeleri, Meltem ve Hakan Akalın’ın işlettiği Caddebostan BiBuçuk’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

20 Mayıs 2022 Cuma 10:00
 

Marmara Skal’da dayanışmanın gücü konuşuldu

Mercure Hotel Ümraniye’de iftar yemeğinde buluşan Marmara Skal üyeleri ‘dayanışma’ ve “bilgi paylaşımı” üzerine sohbet ettiler

21 Nisan 2022 Perşembe 22:00
 

Skal kulüpleri, Marmara Skal'ın 'Zincir Töreni’nde buluştu

Dedeman Bostancı Oteli’nde Marmara Skal Kulübü başkanlık zinciri törenle Melih Buluç’tan alınarak Merih Kırlı’ya verildi.

25 Mart 2022 Cuma 01:16
 

Skal Marmara’dan “Happy Hour” partisi ile yaza “merhaba”

Suadiye Hotel’i terasında bulunan Café de Paris’de “Happy Hour” partisinde buluşan Skal Marmara üyeleri hasret giderdiler.

29 Haziran 2021 Salı 10:00
 

Zeytin üretilen Urla’da karbon salan araçlar yasaklanmalı

Skal Marmara’nın sanal toplantısı konuğu Pelin Omuroğlu Urla’da organik tarım ve agro turizm yaptıklarını belirterek, çevreye zarar veren yapılaşma ile doğayı kirleten araçların yasaklanmasını istedi.

11 Haziran 2021 Cuma 00:15
 

SKAL: Türk turizmini “Çocuk Dostu Turizm” kurtarabilir

Marmara Skal Kulübü’nü Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu ile işbirliği içinde online online ortamda yaptığı “Kulüplerarası Dayanışma Toplantısı” başlıklı buluşmasında “Çocuk Dostu Turizm Projesi’ konuşuldu.

20 Mayıs 2021 Perşembe 21:00
 

Marmara Skal: Turizmde gelecek aydınlık olacak

Marmara Skal Kulübü’nü online ortamda yaptığı toplantıda Orhon Atameriç “Fetih Öncesi Ayasofya ve Çevresi” başlıklı sunumuyla katılımcıları İstanbul’un 5 ve 6’ıncı yüzyılına götürdü.

09 Nisan 2021 Cuma 20:30
 

Marmara Skal’da başkanlık zinciri törenle Melih Buluç'a verildi

Marmara Skal’ın Dedeman Bostancı Hotel’de düzenlenen gecesinde yönetim değişti ve başkanlık zinciri Mert Okan’dan, Melih Buluç’a geçti

20 Şubat 2020 Perşembe 19:00
 

Skal Marmara, vizyonlu genç üyelerle 2020'ye giriyor

Skal Marmara, Yılbaşı Partisi’nde yeni katılımlarla 2020 yılına gençleşerek gireceğinin işaretini verdi.

26 Aralık 2019 Perşembe 21:00
 

Şili’deki Atatürk Anıtı, Skal Marmara'nın göğsünü kabarttı

Şili’nin başkenti Santiago’daki Atatürk Anıtı ve üzerindeki “vatanının fedakar ve sadık hizmetkarı’ şeklideki yazı Skal Marmara üyelerini duygulandırdı.

21 Kasım 2019 Perşembe 20:00
 

Skal Marmara, Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı

Skal Marmara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’cı yıldönümünü İzmir Marşı, İstiklal Marşı söylenerek ve Atatürk posterleri, Türk bayrakları ile kutladı,

25 Ekim 2019 Cuma 09:00
 

Skal Marmara’nın sosyal sorumluluk projeleri sürüyor

Skal Marmara, Türkiye’nin toplumsal değerlerini ve ihtiyaç sahiplerini korumak adına sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor

16 Mayıs 2019 Perşembe 20:00

 

Skal Marmara üyeleri ünlü Van Kahvaltısı’nda buluştu

Skal Marmara üyelerini İpek Yolu’nun en önemli durağı olan Van’ın, Mercure Ümraniye Hotel’de ünlü Van Kahvaltısı sofrasında buluşturdu.

21 Nisan 2019 Pazar 10:00

 

Skal Marmara, Murat Yumak’ı Gürcistan’a uğurladı

Skal Marmara başkanı Mert Okan, Suadiye Oteli’nde 15 yıl genel müdürlük yaptıktan sona Gürcistan’a gidecek olan Murat Yumak’ın Türk otelciliğini en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

24 Ocak 2019 Perşembe 20:00

 

2019 Skal Marmara’nın sosyal sorumluluk yılı olacak

Marmara Skal yönetimi Ömür Çağlar Turizm Eğitimi Vakfı için para toplayarak en az iki öğrenciyi okutma fırsatı yaratmanın mutluluğunu yaşadı.

20 Aralık 2018 Perşembe 21:00

 

Özyeğin Üniversitesi’nde: Dersimiz Skal

Özyeğin Üniversitesi’nde Skal Marmara işbirliğinde düzenlenen etkinlikte “Dünya Skal Günü” kutlandı ve ders konusu “Skal” oldu.

27 Nisan 2018 Cuma 16:00

 

Turizmci İlkay Bener’ikaybettik

Sümer Turizm’in sahibi ve geçmişte uzun yıllar Japon Havayolları, JAL’ın Türkiye temsilciğini yapan İlkay Bener’i kaybettik.

22 Ocak 2018 Pazartesi 12:00

 

Skal Marmara Başkanı Mert Okan oldu

Grand Yavuz Hotel Sultanahmet Oteli Genel Müdürü Mert Okan Skal Marmara başkanlığına seçilirken yeni yönetim belirlendi

19 Ocak 2018 Cuma 17:00

Erkan Erdem’in “Erkansas City”ne Skalite Ödülü

Skalite Ödülü’nün en anlamlısı Erkan Erdem’in Karamürsel Çamçukur köyündeki “Erkansas City” adlı kovboy kasabasına verildi.

28 Kasım 2017 Salı 08:00

 

Skal Marmara’da ‘ortak akıl’

Skal Marmarada eski başkanlar birlik beraberlik mesajları vererek “Skal Marmara’nın çalışmaları tüm derneklere örnek oldu” dediler

18 Mayıs 2017 Perşembe 19:00

 

Marmara Skal’dan armağan

Marmara Young Skal üyelerinin “Bir dilek bir tebessüm” projesi ile ziyaret ettikleri 18 lösemili çocuğun dileklerini Skal üyeleri yerine getirdi.

16 Şubat 2017 Perşembe 18:00

 

Skal Marmara’da güvenlik konuşuldu

Skal Marmara Toplantısı’nda Türkiye Hilton Otelleri Güvenlik Müdürü Faruk Güven, Otellerde ve Turizmde “Alınacak Güvenlik Tedbirleri”ni anlattı

20 Ocak 2017 Cuma 10:00

 

Skal Marmara’dan “kriz yönetimi’

Skal Marmara Kulübü Türk turizminin içinde bulunduğu sorunları ve çözüm önerilerini konuşmak üzere yılbaşı gala yemeğini iptal etti.

19 Aralık 2016 Pazartesi 11:00

 

Skal Marmara’da Apple konuşuldu

Skal Marmara’nın Sheraton Ataşehir İstanbul Oteli’nde düzenlenen yemeğinde dünyanın teknoloji devi “Apple” konuşuldu.

23 Eylül 2016 Cuma 12:00

 

Bakü Skal iftarda buluştu

Bakü Skal Kulübü’nün iftarında Büyükelci Coşkun: İçinde bulunduğumuz dönemde Türkiye ile Azerbaycan’ın güç birliği çok önemlidir

16 Haziran 2016 Perşembe 11:00

 

Turizmciler barışa haykırıyorlar

Skal Marmara Kulübü yönetimi, “Yurtta Barış, Dünyada Barış” diyerek Antakya Medeniyetler Korosu’nun vereceği konser ile “Barışa” haykırıyor.

19 Mayıs 2016 Perşembe 12:00

 

Apaydın: Kültür turizmin can damarı

İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın, “İnsan kalitesini kültürle besleyerek yükseltirsek, turizmde de kalite yükselir.

15 Mayıs 2016 Pazar 09:00

 

Skal Bakü Başkanı Yeşildağ oldu

Skal İnternational Bakü Kulübü’nün Başkanı, Park Inn by Radisson Bakü Oteli’nin Genel Müdürü Ahmet Can Yeşildağ oldu

22 Nisan 2016 Cuma 11:00

 

Skal Marmara’da sevgi bağı

Shaia Grubu Koordinatörü Ergun Demiray ile Skal International Onur Üyesi Somer Özkök “Skal'da aile ortamı olduğu için birlikteyiz.

21 Nisan 2016 Perşembe 15:00

 

Marmara Skal’dan barış çağrısı

Atatürk’ün “Yurtta barış cihanda barış” sözlerinden yola çıkan Marmara Skal’un düzenlediği konserde Antakya Medeniyetler Korosu barış için şarkı söyleyecek.

24 Mart 2016 Perşembe 19:00

 

Turizmcilerden Emirates’e teşekkür

İstanbul’un turizmcileri bölgedeki olaylara rağmen Emirates’in Sabiha Gökçen uçuşlarını başlatmasının heyecan verdiğini belirterek teşekkür etti.

29 Şubat 2016 Pazartesi 12:00

 

Murat Yumak’a başkanlık zinciri

Skal Marmara’nın yeni başkanı Murat Yumak Suadiye Oteli’nde düzenlenen eğlenceli gecede başkanlık zincirini taktı

10 Şubat 2016 Çarşamba 23:00

 

Skal Marmara’ya gezi gemisi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Skal Marmara yönetimine Üsküdar halkı için hazırladığı gezi gemisi projesini tanıtt.

10 Şubat 2016 Çarşamba 12:00
 

Mustafa Koç’un golf sahası hayali

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: Maltepe golf sahası Mustafa Koç’un hayaliydi. Fuar ve Kongre merkezi milli projedir. Golf sahası ise zenginleri çekecektir

09 Şubat 2016 Salı 11:00
 

Marmara Skal Başkanı Yumak oldu

Marmara Skal'un 34 üyesinin katılımıyla The Green Park Bostancı Hotel'de yapılan Genel Kurul'da 19’unun oyunu alan Murat Yumak başkanlığa seçildi.

21 Ocak 2016 Perşembe 20:00
 

Skal Marmara'ya 40 yıllık Malaga Skal şilti armağanı

Skal Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök, Skal Marmara Başkanı Zeynep Yılmaz ile Dilaver Doğru’ya 1975 yılı Malaga Dünya Skal şiltlerden armağan etti

27 Aralık 2015 Pazar 10:00
 

Tecrübe ile gençlik buluşuyor

Skal Marmara Başkanı Zeynep Yılmaz: Toplantıya turizmin tüm paydaşları katılarak gençlerle tecrübe paylaşımı yapacaklar” dedi.

20 Kasım 2015 Cuma 11:00
 

Skal Marmara’da küresel ısınma

Doubletree Hilton Moda Oteli’nde Skal Marmara toplantısında Dr Cenk Demiroğlu: Isınma ile kayak merkezlerinde kar biter, yayla turizmi başlar

23 Mart 2015 Pazartesi 19:00
 

Şule Gökırmak milletvekili adayı

Marmara Skal Kulübü Genel Sekreteri ve Rescate Oteller Zinciri'nin Genel Koordinatörü Şule Gökırmak, Van’dan milletvekili aday adayı oldu.

12 Şubat 2015 Perşembe 14:00
 

Torun hasretiyle ABD'ye gidiyor

Türk turizminin başarılı bayan genel müdürlerinden Melike Doğruer: Kızlarım, oğullarım, torunlar orada” diyerek Türkiye’ye veda etti

20 Ağustos 2014 Çarşamba 17:00
 

Skal Marmara 6 yaşında

Skal Marmara 6'ncı yılında otellerden toplanacak atık yiyeceklerin hayvan barınaklarına verilmesi için "Sevgi alışverişi projesi" geliştirdi.

06 Haziran 2014 Cuma 09:30
 

Skal Marmara’da “Farkındalık”

Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Ahmet Orta Skal Marmara üyelerine “İletişim ve Farkındalık” atölye çalışması yaptı.

18 Nisan 2014 Cuma 12:00
 

Uğur Ayyıldız törenle uğurlandı

Turist rehberlerinin duayeni Uğur Ayyıldız Fenerbahçe Camii'nde düzenlenen törenden sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda aile kabristanında toprağa verildi.

29 Mart 2014 Cumartesi 15:00
 

Skal Marmara’da lezzetli toplantı

Marmara Skal’ın Suadiye Oteli’nde düzenlediği toplantıda “İlişki Sanatı” üzerine bilgilendirme yapılırken TAV’ın lokumları ise sofraları lezzetlendirdi.

21 Mart 2014 Cuma 09:00
 

Skal Marmara 2014'ü kutladı

Skal Marmara’nın “Yeni Yıla Hoş geldin” gecesinde efsane sanatçılar Metin Ersoy, Ersan Erdura ile eğlencenin zirvesine çıkıldı.

26 Aralık 2013 Perşembe 11:00
 

Skal'ın Divan'a 'Gezi' teşekkürü

İstanbul Skal Kulübü Başkani Patrice Lepkovski Gezi Parkı armağanını Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Müdürü Demir Aysu’ya verdi.

06 Eylül 2013 Cuma 09:00
 

İstanbul Türkiye'de büyük güç

Skal International Dünya Başkanı Mok Singh ile eski başkan Hülya Aslantaş Türkiye’nin turizminin geleceği için düzenlenen Skal Arena’da buluştular.

29 Mart 2013 Cuma 14:00
 

Skal Marmara, Henkel’in konuğu

Skal Marmara’nın aylık yemeğinde üyeler dünyaca ünlü marka Henkel’in Tomsit İnn Center’inde buluşarak yeni ürünlerini tanıdılar.

18 Mayıs 2012 Cuma 10:30
 

Skal Marmara’da coşkulu tören

Skal Marmara’da Ferzan Kırhan başkanlık görevini Dilaver Doğru’ya devrederken muhteşem bir “Zincir Değişim Töreni” gerçekleşti.

25 Mart 2012 Pazar 09:00
 

Skal Marmara’da Başkan Doğru

Skal Marmara’da başkanlığına Bostancı Green Park Oteli Genel Müdürü Dilaver Doğru seçilirken yönetim kurulu üyeleri yeniden belirlendi.

09 Mart 2012 Cuma 12:00
 

Skal Marmara, Van’a el uzattı

Skal Marmara, depremin 4’cü günü yardımlarla Van’a ulaştı. Şimdide kimsesiz Vanlı çocukları İstanbul’da ağırlayacak.

19 Kasım 2011 Cumartesi 16:00
 

Skal Marmara’nın yardım kamyonu

Skal Marmara Kulübü Van depremzedelerine yardım malzemelerini götürmek üzere turizmcilerden toplanacak eşyaları götürecek kamyon kaldırıyor.

25 Ekim 2011 Salı 12:30

Skal Marmara’da Pekin'in 45 yılı

Emre Pekin: "Krizlerle batıp çıkarak çok zor günlerden bugünlere geldim. Tek istediğim şey mutluluk” diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

06 Ekim 2011 Perşembe 10:00
 

Dünya Skal’ü Marmara Skal'da

Skal Marmara Kulübü’nün Bostancı Gren Park Otel’de yaptığı toplantıya Dünya Skal yönetiminden Belçikalı Ann Lootens ile Annie De Graere katıldı.

21 Ocak 2011 Cuma 10:00
 

İstanbul Skal yeni yılı kutladı

İstanbul Skal'un Ceylan Intercontinental Oteli’nin teras katında “2011’e Hoşgeldin” partisinde turizm sektörü yılın son günlerinde buluştu.

30 Aralık 2010 Perşembe 10:00
 

Skal Marmara yeni yılı kutladı

Skal Marmara Kulübü yeni yılı Via Hotel’de coşkulu içinde "2011'e hoşgeldin" diyerek eğlenceli bir yılbaşı partisiyle kutladı.

28 Aralık 2010 Salı 10:00
 

Skal Marmara iftar yemeği verdi

Skal Marmara’nın Global Residence’da düzenlenen ve rekor sayıda katılımın gerçekleştiği iftar yemeğinde Ramazan nedeniyle suyla “toast” yapıldı,

02 Eylül 2010 Perşembe 10:30
 

Skal Marmara’da terapi konuşuldu

Skal Marmara Kulübü’nün Marriot Otel Asia’da yapılan toplantısına Ankaradan katılan Psikolog, İlkim Öz Tan, “Evlilik ve Aile Terapisi” üzerine söyleşi yaptı.

20 Nisan 2010 Salı 09:30
 

Skal Marmara, Halki Palas'ta

İstanbul’un Asya yakasında bulunan turizm profesyonellerinin üyesi olduğu Skal Marmara, Heybeliada Merit Halki Palas Oteli’nde buluştu.

03 Nisan 2010 Cumartesi 16:00
 

Halki Palas'ın omleti farklı...

Heybeliada tarihi Merit Halki Palas Oteli’nde her sabah verilen kahvaltının omletinin tadını genel müdür Bülent Hasanreisoğlu belirliyor.

03 Nisan 2010 Cumartesi 11:00
 

Skal Marmara'da deprem

Divan Asia'da yemekte buluşan Skal Marmara üyeleri deprem hakkında bilglendi ve pasta keserek mart ayında doğanların doğum gününü kutladılar.

20 Mart 2010 Cumartesi 10:40
 

Marmara Skal'da Ferzan Kırhan

Marmara İstanbul Skal Bostancı Gren Park’ta yapılan genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına Ferzan Kırhan seçilirken diğer yönetim üyeleri belli oldu

21 Ocak 2010 Perşembe 17:00
 

Marmara Skal'da Happy Hour

Skal Marmara, Erkan Erdem’in gitarı ve sesi, ‘Altın Kızlar’ın müziği ile 2010 yılına “Happy Hour”da ‘Merhaba’ dedi

30 Aralık 2009 Çarşamba 12:00
 

Skal Marmara'nın ilginç yemeği

Skal Marmara Kulübü Maltepe Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Kürsüsü başkanı Doç. Dr. Orhan Çekiç’ten Atatürk’ün bilinmeyen yaşamını öğrendiler.

18 Aralık 2009 Cuma 10:00
 

Skal Marmara doyasıya eğlendi

Skal Marmara’nın Dream Hill Business Hotel’de düzenlediği gecede şarkılar söylendi, halaylar çekildi, göbekler atıldı ve doyasıya eğlenildi.

20 Kasım 2009 Cuma 10:00
 

Marmara Skal doyasıya eğlendi

Son ayların en eğlenceli gecesinde Marmara Skal üyeleri piyanist Atilla Kaban'ın eşliğinde şarkılar söylediler, dansettiler ve hünerlerini sergilediler.

16 Ekim 2009 Cuma 10:00
 

Skal Marmara 1 yaşında

Skal International Marmara Kulübü, 1. Kuruluş Yıldönümü’nü Moda Deniz Kulübü’nde seçkin konuklarla kutladı.

06 Temmuz 2009 Pazartesi 10:00
 

Skal Marmara bir yaşında

Skal International Marmara Kulübü, birinci kuruluş yıldönümünü Moda Deniz Kulübü’nde Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş’ın katılacağı törenle kutluyor.

24 Haziran 2009 Çarşamba 11:00
 

Skal Marmara Suadiye Oteli'nde

Skal Marmara Kulübü'nün Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak'ın konuğu olarak buluştuğu aylık yemeğinde yeni üyelerin kabulü yapıldı.

23 Mart 2009 Pazartesi 13:30
 

Aslantaş:Gücümüzü kullanalım

Marmara Skal Kulübü'nün Green Park Bostancı Oteli'nde yapılan aylık toplantısına katılan Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş mesajlar verdi.

25 Aralık 2008 Perşembe 10:00
 

SKAL Marmara iftarda buluştu

Skal International Marmara Kulübü’nün Eylül ayı toplantısı aynı zamanda iftar yemeği olarak Güler Osmanlı Mutfağı’nda yapıldı.

19 Eylül 2008 Cuma 11:00
 

Skal Marmara yasallaştı

Skal Marmara Kulübü, yönetim, denetim ve disiplin kurulları Dernekler Müdürlüğü tarafından onaylanarak yasal yapıya kavuştu.

12 Eylül 2008 Cuma 10:00

 

Skal Marmara Charter gecesi

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kurulan SKAL International Marmara Kulübü'nün charter gecesi, Moda Deniz Kulübü'nde yapıldı

30 Temmuz 2008 Çarşamba 09:00
 

Skal International Marmara Kulübü resmen kuruldu

İstanbul'un Anadolu yakasında Skal Marmara Kulübü, Skal International Genel Sekreteri Jim Power’ın gönderdiği yazı ile resmen kuruldu.

04 Haziran 2008 Çarşamba 13:00

Kaynak: Türkiye Turizm Arşiv Sayfası

 

Bu haber toplam 5721 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.