• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 16 °C

Skal Marmara doyasıya eğlendi

Skal Marmara doyasıya eğlendi
Skal Marmara’nın Dream Hill Business Hotel’de düzenlediği gecede şarkılar söylendi, halaylar çekildi, göbekler atıldı ve doyasıya eğlenildi.

UĞUR ONUR URHAN


İSTANBUL- Otel ve acente sahipleri ile yöneticileri başta olmak üzere turism profesyonellerinin yer aldığı Skal Marmara'nın Dream Hill Business Hotel'de düzenlediği gecede şarkılar söylendi, halaylar çekildi, göbekler atıldı ve doyasıya eğlenildi. Eğlencenin doruğuna çıkıldığı gecede Marmara Skal üyeleri bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.


Marmara Skal üyeleri eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar


Turist Rehberleri Birliği-TUREB Başkanı Uğur Ayyıldız, Dream Hill Hotel Genel Müdürü Erol Sonay, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, TÜRSAB Asya Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler


İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan, Dream Hill Hotel Genel Müdürü Erol Sonay, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Heybeliada Merit Halki Palas Genel Müdürü Bülent Hasanreisoğlu

 

 

 


Marmara Skal yemeğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, turkiyeturizm.com sahibi Özkan Altıntaş, Skal Milli Komite'den Somer Özkök, Özyeğin Üniversitesi öğretim üyesi Tekin Ertan birlikte oldular.



Turizmin profesyonellerinin buluştuğu Marmara Skal yemeğine Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan, Turistik Otelciler ve Yatırımcılar Birliği-TUROB Başkanı ve Dünya Otelciler Birliği-IHRA Yönetim Kurulu Üyesi Timur Bayındır, Turist Rehberleri Birliği-TUREB Başkanı Uğur Ayyıldız, TÜRSAB Asya Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler, Skal International Dünya Şeref Üyesi İlkay Bener ve Dream Hill Hotel Başkanı Azmi Oktay ile Başkan Yardımcısı Hikmet Oktay katıldı.


Gecenin ev sahipleri Dream Hill Oteli Genel Müdürü Erol Sonay, Dream Hilli Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Oktay, Başkan Yardımcısı Hikmet Oktay


Azmi ve Hikmet Oktay ile otelin genel müdürü Erol Sonay konukları önce kokteyl ile ağırladı.Soldan sağa Hikmet Oktay, Dilaver Doğru, Erkan Erdem, Necdet Cebesoy, Mert Okan, Kibele, Azmi Oktay, Özkan Altıntaş


Skal Marmara yemeğinde turizm fotoğrafçısı Halil Tuncer, ITB Berlin 2010 Fuarı'nda düzenlenecek fotoğraf sergisini anlattı.


TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler Vali Yardımcısı ve Tanıtma Genel Müdürü


TUREB Başkanı Uğur Ayyıldız eşi İnci hanım ve turkiyeturizm.comsahibi Özkan Altıntaş


 
Dream Hill Oteli Genel Müdürü Erol Sonay ile The Bostancı Oteli Genel Müdürü Melih Buluç"un yemin törenlerinde Marmara Skal genel sekreteri Zeynep Yılmaz, Başkan Yardımcısı Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak


Vali yardımcısının rozetini Somer Özkök taktı



İstanbul'un Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan"a Marmarda Skal"ın üyelik rozeti takılarak plaket verildi


Dream Hill Oteli Genel Müdürü Enol Sonay'a üyelik rozetini Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı taktı


The Bostancı Oteli Genel Müdürü Melih Buluç'a üyelik rozetini Skal International Şeref Üyesi İlkay Bener taktı


Yemekte İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan"a Marmarda Skal"ın üyelik rozeti takıldı. Ayrıca Dream Hill Oteli Genel Müdürü Erol Sonay ile The Bostancı Oteli Genel Müdürü Melih Buluç"un yemin törenleri yapılarak üyeliğe kabul edildiler. Yeni üyelerin rozetlerini ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı taktı.


Gecenin açış konuşmasını yapan Marmara Skal Başkan Yardımcısı Murat Yumak"tan sonra genel sekreter Zeynep Yılmaz konukları tanıttı.


Somer Özkök üyelere 'Skal' dedirtti


İlkay Bener Budapeşte'deki Skal Dünya kongresini anlattı. Hülya Aslantaş'ın konuşmasını herkesin ayakta alkışladığını belirterek "Çok gururlandım" dedi.



Marmara Skal Başkan Yardımcısı Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak, Dream Hill Oteli Genel Müdürü Erol Sonay, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, İstanbul Skal üyesi ve Türkiye Milli Komite Üyesi Somer Özkök, Heybeliada Merit Halki Palas Genel Müdürü Bülent Hasanreisoğlu



TAŞBAŞI:İSTANBUL'A BİR DEĞİL BİR KAÇ SKAL KULÜBÜ LAZIM

Daha sonra kürsüye gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı. Marmara Skal"ın İstanbul"un Anadolu yakasına önemli katkılar sağlayacağını belirterek “İstanbul giderek büyüyen bir şehir. Her gün bin kişi göç alıyor. İstanbul"a bir değil birkaç Skal kulübü lazım. İstanbul Skal Kulübü"de Marmara Skal"ü kabullendi. Birlikte bu şehir için bir şeyler yapmalısınız” dedi.

YANLIŞ YAPILAN YATIRIMLAR SONRA AĞLAMA GETİRİYOR
Taşbaşi sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bana göre İstanbul"un Avrupa yakasına artık otel yapmak doğru değil. Sadece eski otellerin yenilenmesi lazım. Laleli ve Beyazıt bölgesi bu yenilemeyi yapıyor. Anadolu yakasında Sabiha Gökçen Havalimanı hizmete girdi. Havalimanı bölgeye büyük dinamizm kazandıracaktır. Anadolu yakasının cazip yanları bulunuyor. Transfer kolay.Yeni oteller hizmete giriyor. Ancak bu noktada dikkatli olmak lazım. Yeni otellerin yapımında doğru yer seçilmeli ve doğru inşaat yapılmalı. Yanlış yapılan yatırımlar sonra ağlama getiriyor.”

2010"DA 7.5 MİLYON ZİYARETÇİ ALACAĞIZ
Cumhur Güven Taşbaşı, İstanbul"un geleceğinin çok parlak olduğunu ve şehrin bir Açıkhava müzesi gibi olduğunu belirterek “Kültürümüzü öne çıkartmadan tanıtım yapamayız” dedi.
Dream Hill Hoteli"nin yapımı sırasında geldiğini belirten Taşbaşı şunları söyledi:
“Zor bir yerde otel yapıyorsunuz demiştim. Ancak şimdi otelin dolu olduğunu görünce zorların aşıldığını gördüm. Lavaboda ellerimi yıkadıktan sonra temizlik için jell konulduğunu gördüm. Bu gibi farklı hizmetler konaklayanlara güven verir. Dream Hill"in farklılığı yakaladığını görüyorum” dedi.
Türkiye"de turistlerin konaklama süresinin 2009"da 11 günden 9 güne indiğini söyleyen Taşbaşı, “Dünya turizminde ilk 10 ülkeden biriyiz. Dünya Turizm Örgütü, Türkiye için yüzde 5 daralma bekliyordu. Ancak 9 ayda yüzde 1.5 artış sağlayarak hesapları şaşırttık.”şeklinde konuştu.



TUROB BAŞKANI: HAVAYOLU TURİZMDE ÇOK ÖNEMLİDİR

TUROB Başkanı Timur Bayındır. Sabiha Gökçen Havalimanı"nın Anadolu yakasına büyük fayda sağlayacağını ve kendisinin eski bir uçakçı olduğunu hatırlatarak “Türkiye"ye ilk charter uçağını indiren biriyim. Bu nedenle havayolunun turizmdeki kıymetini bilirim” dedi.

İSTANBUL'A 20 MİLYON TURİST GELİNCE HERKES BİZİ ANLAYACAK
Yöneticiliğin zor olduğunu söyleyen Bayındır, başarının şartı olarak “sinirlenme yok”, “cevap verme yok”, “işini yapmak var” şeklinde kuralları olduğunu anlattı. TÜROFED ile ilişkilerinin arkadaşlık düzeyinde sürdüğünü, ancak anlayış farklılıklarından bağımsız hareket ettiklerini söyleyen Bayındır “İyi geçiniyoruz. Ama yaptıklarını beğenmiyoruz. Anlayış farklığı nedeniyle yolumuz ayrı diyoruz. Ancak İstanbul"a 20 milyon turist geldiğinde herkes bizi anlayacak” dedi.

BAYINDIR: YUNANLILAR TÜRKİYE'YE ÇOK SIK GELİYOR
Türkiye"ye gelen Yunan turistlerin kayıtlarının “bunlar bizden” anlayışı ile sağlıklı tutulmadığını belirten TUROB Başkanı Timur Bayındır, İpsala vöe Edirne"den gelen Yunan turistlerin verilerini aldıklarını söyledi. Verilere göre 2 milyon 800 bin turistin bu kapılardan girdiğini söyleyen Bayındır, çeşitli nedenlerle başka yerlere giden turistin bin milyonunun İstanbul"a geldiğini bildirdi. Bu rakamın istatistiklere katılmasıyla İstanbul"a gelen turist sayısının yüzde 5 büyüme ile 8.5 turiste ulaşacağını söyledi.
Selanik Turizm Fuarı"na katıldıklarını söyleyen Bayındır, fuarda Formula pisti yaptıklarını ve bir araç götürdüklerini belirterek şunları anlattı:
“Fuar zayıftı ama herkes Formula aracına girmek için kuyruğa girdi. Çeşitli ikramiyeler koyduğumuz için standımıza talep çoktu. Ayrıca İstanbul 2010 Basketbol Şampiyonası"nı tanıttık. Meraklılar bu gibi aktivitelerin Türkiye"de olduğunu öğrendiler”



FEYZULLAH ÖZCAN: İSTANBUL"DA ADIM ATACAK YER KALMAYACAK.

İstanbul"un Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan Anadolu yakasını ihmal etmediğini belirterek “Suç varsa TUROB Başkanı Timur Bayındır"ındır. Elimizden tutup getirmedi. İstanbul"da kültür turizmine ağırlık vermek gerekiyor. Artık Avrupa yakasında adım atacak yer kalmadı.Yakında Anadolu yakasında adım atacak yer bulunmayacak.Bu üonuda ferah ve ulaşım imkanları güçlü olan bölgenin yıldızı parlıyor” dedi.


TUREB Başkanı Uğur Ayyıldız ve eşi İnci Ayyıldız, Dream Hill Oteli Genel Müdürü Erol Sonay, TÜRSAb Asya BYK Başkanı, Gülentur'un sahibi Nezih Üçkardeşler, Bostancı Green Park Oteli Genel Müdürü Dilaver Doğru, Güler Osmanlı Mutfağı'nın sahibi Ali Güler, Global Residence'nin sahibi Bülent Karamanoğlu


Emre Pekin, Timur Bayındır'a "Türk turizminde neler oluyor?" diye sordu ve 'Bebişini" anlattı



İlkay Bener ile Dilaver Doğru alkışlar arasında oynadılar


Dilever'in karşısına Erkan Erdem geçince neşe arttı


Seher Baysal ile Bülent Karaman'da oyuna katıldı.


Bir anda pist doldu


Dilaver göbek atmada gecenin yıldızıydı


Somer Özkök en neşeli gecelerinden birini geçirdi


Erkan beline ceketi takıp göbek atarak ustalığını gösterdi


Ali Güler, Erkan'la karşılıklı göbek attı


Hep birlikte Onuncu Yıl Marşı söylendi Türkbayağı açıldı


Özkan Alltıntaş geceye Sam Orkestrası eşliğinde Malagena ile renk kattı.


Özkan Altıntaş, Skal Marmara Başkan Yardımcısı Murat Yumak ve yeni üye Melih Buluç


Hotel Ajans Jale Kibritçioğlu, Güler Osmanlı Mutfağı Ali Güler, Gimm İstanbul Ajans İlknur Ayazoğlu, Kadıköy Life Kadir Toprakkaya, Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Avukat İrem Toprakkaya, Acıbadem Huzurevlerdi sahibi Gülay İdalı, turizm fotoğrafçısı Halil Tuncer, SunExpress Satış Müdürü Deniz Sümerpalazoğlu, turkiyeturizm.com'un sahibi Özkan Altıntaş


Jale Kibritçioğlu, Dilaver Doğru, İlkay Bener, Erkan Erdem, İlknur Ayazoğlu



Gecenin finalini Somer Özkök, Zorba ile yaptı


Gece Dream Hill Oteli'in zirvesi Kaptan Köşkü'nde geç saatlere kadar sürdü. Bu fotoğrafta İlkay Bener'in"büyükbaba"yı saygıyla anmasının ardından geçirdiği kaza espiri konusu oldu. Ali  Güler, Özkan Altıntaş, Bülent Hasanreisoğlu, Sinan Sinanoğlu , Dilaver Doğru, Erol Sonay, Necdet Cebesoy, İlkay Bener "büyükbaba"ylı andıkça gülmekten yerlere yattılar. Daha sonra "büyükbaba"ya "benim doktorum var" diyerek gecenin bir vaktinde doktorluğa soyunan Erol Sonay tarafından resepsiyonda ilk yardım yapıldı.


Dream Hill Oteli Satış Müdürü Murat Özerkan, Ön Büro Müdürü Hakan Canaslan, TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, turkiyeturizm.com bahibi Özkan Altıntaş, Dream Hill Başkan Yardımcısı Hikmet Oktay, Satış Müdür Yardımcısı Gökçe Aysal, Housekeeper Müdürü Banu Özbek



Dream Hill Hotel'in servis ekibi ustalığıyla Marmara Skal üyeleri tarafından alkışlandı


Üzerinde Marmara Skal'ın amblemlemi iki yunus bulunan tatlı Marmara Skal üyelerinin beğenisini kazandı

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.