• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C

Skal Marmara’da lezzetli toplantı

Skal Marmara’da lezzetli toplantı
Marmara Skal’ın Suadiye Oteli’nde düzenlediği toplantıda “İlişki Sanatı” üzerine bilgilendirme yapılırken TAV’ın lokumları ise sofraları lezzetlendirdi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Marmara Skal’ın Suadiye Oteli’nde düzenlediği toplantıda “İlişki Sanatı” üzerine bilgilendirme yapılırken TAV’ın lokumları ise sofraları lezzetlendirdi.  Marmara Skal'ın kuruluşunda tüm görüşmelerin yapıldığı Suadiye Oteli'nde toplantının yapılması ise geceye ayrı bir anlam kattı.

marmara-skal-suadiye2.jpg
Marmara Skal Genel Sekreteri Şule Gökırmak misafirleri tanıttı

Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak'ın evsahipliğinde sunulan yemek ise lezzete lezzet kattı. Murat Yumak, otelin tarihi kimliğinden bahsederken "Skal Marmara'nın kuruluş temellerinin Suadiye Oteli'nde atılmış olması bizim için gurur vericidir" dedi.

marmara-skal-suadiye5.jpg

Marmara Skal Kulübü İstanbul’un Asya yakasının envanterini çıkarma, Çanakkale Şehitleri için yürüyüş gibi etkinliklerine Arena Ülker’de turizmcileri “B2B” şeklinde görüşme projesiyle yeniliklerini sürdürüyor. Marmara Skal Başkanı Zeynep Yılmaz, bu gibi toplantıların sadece “yemekli” kalmayacağını yeni konuklarla renklendirileceğini belirtirken, hazırladıkları yeni projelerle hem Marmara Skal üyelerine hem de diğer Skal kulüplerine faydalı olacaklarını söyledi

marmara-skal-suadiye4.jpg
Marmara Skal'ın eski başkanları Ferzan Kırhan, Dilaver Doğru, Orhon Atameriç ve yeni başkan Zeynep Yılmaz

marmara-skal-suadiye11.jpg

SKAL ÜYELERİ İLİŞKİ SANATI ÜZERİNE KONUŞTU

Skal Marmara’nın Suadiye Otel’de düzenlediği toplantıda Okan Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr Yonca Tamaç Tunç “İlişki Sanatı” üzerine Skal üyelerinin katılımıyla dinamik, eğlenceli bir sunum yaptı. “İş”, “İnsan”, “İlişki” üçlemesinde kurulacak doğru ilişkilerin ev ve iş hayatına getireceği faydaları anlattı.

tav-lokum2.jpg

TAV’IN LOKUMLARI SKAL’I LEZETLENDİRDİ

Bu arada Tav Havalimanları’nın BTÜ - ATÜ Duty Free Marka Müdürü Meriç Altıntaş’ın toplantıda ikram ettiği “Loquum Turkish Delight” markalı lokumlar beğeniyle tadıldı ve toplantıya lezzet kattı.
Meriç Altıntaş, TAV’ın Atatürk Havalimanı, İzmir Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Gazipaşa Havalimanı’nda bulunan Duty Free’lerde, Simit Saray’larında, Bilintur’larda “Loquum ve”Harem’s Delight” ve İDO’da “Seferi Delight” adlarıyla lokum satışına başladıklarını söyledi.

tav-lokum1.jpg

TAV LOKUM FABRİKASI KURDU

Meriç Altıntaş, TAV’ın Beylikdüzü’nde 10 bin dönüm arazi üzerinde 1000 metrekarelik BTU adlı üretim tesisinde 140 personelle lokum üretimine başladığını belirterek şunları anlattı:
“Atütürk Havalimanı Duty Free’de yapılan araştırmada yurtdışına çıkanların en çok lokum aldıklarını gördük. Satışta üçüncü sırada lokum satışı geliyordu. Bunun üzerine diğer firmalarla anlaşmalarımızı feshederek daha kaliteli olmak üzere kendi markalarımızı üreterek satmaya karar verdik.

GÜNDE 2-2.5 TON LOKUM
Duty Free’lerde “Loquum ve”Harem’s Delight” markalarını sunduk. 47 çeşit lokumla satışa başladık. Yüzde 17 fıstık, yüzde 1 oranında glikoz kullandığımız lokumda kaliteli üretim, iyi marka ve sunumla satışlar birdenbire arttı.Günde 2-2.5 ton lokum satmaya başladık. Lokum satışı üçüncü sıraya gelirken ciromuz yükseldi. Artık dünyaya TAV üretimi kaliteli lokumları satıyoruz ve her gün satışımız artıyor. Yakında Duty Free’lerde lokum satışları bir numaraya oturacaktır.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.