• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 16 °C

Skal Marmara’da coşkulu tören

Skal Marmara’da coşkulu tören
Skal Marmara’da Ferzan Kırhan başkanlık görevini Dilaver Doğru’ya devrederken muhteşem bir “Zincir Değişim Töreni” gerçekleşti.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Skal Marmara’nın iki yıl boyunca başkanlığını yürüten FHS Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Ferzan Kırhan görevi yeni başkan Green Park Bostancı Oteli Genel Müdürü Dilaver Doğru’ya devrederken “Dostane ilişkiler kurduk. Sosyal etkinlikler yaptık. Skal Marmara’nın dostluk ve kardeşlik kulübü olduğunu unutmayalım” dedi.
Yeni Başkan Dilaver Doğru’da başkanlık zincirini Türkiye Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa’dan aldıktan sonra eski başkanlara teşekkür etti ve “Skal ruhunun özünü oluşturan kardeşlik ruhundan ayrılmayıp daha güçlü olacağız” dedi.

skal-marmara-zincir-1b.20120325233014.jpg

skal-marmara-zincir-8.jpg
Zincir eski başkan Ferzan Kırhan'ın boynundan alında

skal-marmara-zincir-1b.jpg
Ve yeni başkan Dilaver Doğru'nun boynuna katıldı.

skal-marmara-zincir-18.jpg
Skal İstanbul'un Başkanı Patrice Lepkovski, Skal Marmara Başkanı Dilaver Doğru'yu ilk kutlayanlardan oldu.

Türkiye Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa, Skal Marmara’nın sosyal faaliyetler konusunda yaptığı çalışmaların örnek olduğunu belirterek “İnsan ağırlıklı yapılan çalışmalarınıza yürekten katılıyorum” dedi.

skal-marmara-zincir-1c.jpg

Deniz Anapa Ferzan Kırhan'a "Başkanlık Beratı"ni verdi. Ferzan Kırhan'ın hediyesinden sonra Dilaver Doğru Deniz Anapa'ya Skal Marmara'nın simgesi olan camdan yapılmış iki yurus biblo armağan etti.

skal-marmara-zincir-1d.jpg

Deniz Anapa hayvan sevgisinden bahsederek, yunuslara olan tutkusunu anlatarak verilen armağanları masasının üzerinden ayırmayacağını söyledi.

skal-marmara-zincir-22.jpg

PROTOKOL KATILDI

Skal International Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çene’de İstanbul’un Türkiye Skal’ı için öncü hareketlerde bulunduğunu belirterek bu tür faaliyetlerin dünya Skal’una örnek olduğunu söyledi.
Skal Marmara’nın Zincir Değişim Töreni’ne eski bakanlardan Fikret Ünlü, Türsab Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, TAF Başkanı Yalçın Manav ile çok sayıda bürokrat katıldı.

skal-marmara-zincir-20.jpg

skal-marmara-zincir-14.jpg

Türsab Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler eski başkanı başarıları ile yeni başkanı ise “hoş geldin” diye kutlarken Türk turizminin gelişmesinde büyük payı olan Türk Hava Yolları’na da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

skal-marmara-zincir-10.jpg

“PRESIDENT” YAZILI PASTA KESİLDİ

Üzerinde “President” yazılı pastayı tüm skal başkanları hep birlikte kestikten sonra yeni başkan Dilaver Doğru’nun deyimiyle “resmi tören” bitti ve “gayrı resmi” tören başladı ve herkes eğlenceye daldı. Skal Marmara’nın “Zincir Değişim Töreni”nde sevgi vardı, dostluk vardı, neşe vardı. En önemlisi kalite vardı.

skal-marmara-zincir-19.jpg

skal-marmara-zincir-2.jpg
Salih Çene, Murat Özgüç, Turgay Kıran, Bülent Karamanoğlu

skal-marmara-zincir-5.jpg
Salih Çene Skal prostunu hem Türkçe hem İngilizce yaptırdı. Koreli Skal üyesi ise Korece Skal prostu yaptırdı. Daha sonra pistte göbek atarak geceye renk kattı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Nitekim bir gün önce Türkiye Skal Federasyonu Başkanı Deniz Anapa’nın öncülüğünde Hilton’da düzenlenen “Turizm Arenası”nın kalitesi, Skal Marmara’ya taşındı. Turizm Arenası’na katılan Türkiye’nin Skal başkanlar tüm yorgunluklarına rağmen, Skal Marmara’nın “Zincir Değişim” törenine katılarak birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk mesajları verdiler.

skal-marmara-zincir-23.jpg

skal-marmara-zincir-24.jpg

SÜMER EZGÜ “BİZ ANADOLUYUZ…” DEYİNCE PİST DOLDU

Skal Marmara’nın Pendik Green Park Hotel ve Convention Centre’da düzenlenen “Zincir Değişim Töreni” Türkiye’nin tüm Skal başkanlarını bir araya topladı.
Zincir değişim töreninde hem eğlence, hem coşku, hem de dostluk ve kardeşlik yaşandı. Hele sahnede sanatçı Sümer Ezgü yer alıpta “Biz Anadoluyuz…” şeklindeki türküsünde herkes piste çıkıp göbek attı, halay çekti ve eğlencenin doruğuna çıktı.
Türkiye’nin en büyük “toplantı oteli” olan ve 50 salonu, 538 odası bulunan Pendik Green Park Oteli’nin mutfağından ikram edilen yemekleri ise herkes beğendi.

skal-marmara-zincir-28.jpg

skal-marmara-zincir-27.jpg

skal-marmara-zincir-1.jpg
Yalçın Manav'ın yerdeki dansı görülmeye değerdi

skal-marmara-zincir-29.jpg
 

skal-marmara-zincir-25.jpg

Herkes Sümer Ezgü ile şarkı söyleyip coştu

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.