• BIST 9524.59
  • Altın 2490.141
  • Dolar 32.4943
  • Euro 34.7434
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 21 °C

Marmara Skal’da başkanlık zinciri törenle Melih Buluç'a verildi

Marmara Skal’da başkanlık zinciri törenle Melih Buluç'a verildi
Marmara Skal’ın Dedeman Bostancı Hotel’de düzenlenen gecesinde yönetim değişti ve başkanlık zinciri Mert Okan’dan, Melih Buluç’a geçti

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Marmara Skal’ın Dedeman Bostancı Hotel’de düzenlenen gecesinde yönetim değişti ve başkanlık zinciri Mert Okan’dan, Melih Buluç’a geçti.
Skal Türkiye Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Skal Marmara eski başkanlarından Orhon Atameriç, zincir değişimini yaptı. Başkanlık zincirini Melih Buluç’a taktı. Mert Okan’a ise eski başkanlık zincirini taktı. Daha sonra eski yönetim ve yeni yönetim sahnede yer alarak konuklara teşekkür ettiler.

marmara-skal-002.jpg
marmara-skal-003.jpg
marmara-skal-004.jpg
marmara-skal-005.jpg
marmara-skal-006.jpg

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM

Skal Marmara başkanlığını devreden Mert Okan, görevi süresince sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdiklerini söyledi. Yeni Başkan Melih Buluç, eski yönetime çalışmaları için teşekkür ederek “Üye artırmayı ve sosyal sorumluluk projelerini geliştireceğiz. Gelecek dönemde üyelerine sımsıkı sarılmayı sürdüren bir Marmara Skal göreceksiniz. ” dedi.
skal-marmara-019.jpg
skal-marmara-020.jpg
skal-marmara-021.jpg

İLKAY BENER ANILDI
Kalabalık katılımın gerçekleştiği Skal Marmara’nın zincir değişim gecesinde kuruculardan rahmetli İlkay Bener anıldı. Skal International Onur kurulu Üyesi Somer Özkök, İlkay Bener’in bir şehirde iki Skal kurulmasının yasak olması kuralına rağmen büyük mücadele verdiğini belirterek “Yurt dışından Marmara Skal(ın kurulma için bana sorulduğunda onay verdim.İyi ki vermişim burada yeni dostlar kazandık ve başarılı bir Marmara Skal oluşmasına sağladık” dedi.
skal-marmara-025.jpg
skal-marmara-022.jpg
skal-marmara-023.jpg
skal-marmara-024.jpg

SOMER ÖZKÖK’TEN ZEYBEKTİKO

Gecede sahne alan Murat Yenyıl ve Aşina çiftinin oluşturduğu Galata Orkestrası nostaljik şarkılarıyla Skal Marmara üyelerini geçmişe götürdü. Zeybetiko çaldığı zaman ise dayanamayan Somer Özkök elinde mendille sahnede yer aldı. Müzik eşliğinde zeybek oynadı.

Bu haber toplam 4842 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.