• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C

Skal Marmara 2014'ü kutladı

Skal Marmara 2014'ü kutladı
Skal Marmara’nın “Yeni Yıla Hoş geldin” gecesinde efsane sanatçılar Metin Ersoy, Ersan Erdura ile eğlencenin zirvesine çıkıldı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- Skal Marmara’nın “Yeni Yıla Hoş geldin” gecesinde Kalipso Kralı Metin Ersoy ilerlemiş yaşına rağmen şarkıları ve sahne şovuyla ayakta alkışlandı.

skal-marmara-1.20131226201112.jpg

skal-marmara-2.20131226201129.jpg

skal-marmara-3.jpg

skal-marmara-4.jpg

skal-marmara-5.20131226201217.jpg

skal-marmara-6.jpg

Gecenin en heyecanlı bölümü ise salonda bulunanların hep birlikte yürekten ve heyecanlı 10'cu Yıl Marşı'nı söylemesi oldu.

skal-marmara-fatih1.jpg

skal-marmara-32.20131226202239.jpg
Fatih Mühürdar'ın Özkan Altıntaş'a Ali Güler'in sünnet düğününde sahne aldığını öğrenmek hepimizi güldürdü.Fatih Mühürdan "Nuri Leflef marka ayakkabı boyasını fazla kaçırmışım" dedi.

“Efsaneler ile Altın Yıllar” adlı parodileriyle Fatih Mühürdar’ın sunuculuk yaptığı gösteride sanatçıların sahne aldığı gecede Elvis Presley şarkılarıyla ünlü Ersan Erdura ve Candal Ünal konukları coşturdu.ü.

skal-marmara-dans1.jpg
Oktay ailesi pistten inmedi

skal-marmara-31.jpg

skal-marmara-dans2.jpg

ÖNEMLİ KONUKLAR KATILDI

Skal Marmara Başkanı Dilaver Doğru’nun düzenlediği gece Dream Hill Businesss Deluxe Hotel Başkanı Azmi Oktay ile Başkan Yardımcısı Hikmet Oktay, Genel Müdür Hakan Canarslan’in ev sahipliğinde yapıldı. Geceye Skal International Onur Üyesi Somer Özkök,

skal-marmara-34.jpg
Türsab Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, Türsab Diyarbakır BYK Başkanı Kadri Yeşil ile Maltepe Belediyesi yetkilileri ve Skal Marmara üyeleri katıldı.

skal-marmara-24.jpg

skal-marmara-25.jpg
Dilaver Doğru "70 yıl sonra Dream Hill Oteli başkan adayı" diyerek Hikmet Oktay'ı tanıtınca salondakiler gülüştü. Arkasından Green Park ile ilgili bir anısını anlattı.Atilla Üstündağ'a herkes 25 yıl sonra başkansın diye takılırken bunu duyan Adil Üstündağ'ın "Hooop... Daha buradayım. En az 90 yıl beklemesi lazım" dediğini anlattı.

skal-marmara-23.jpg

skal-marmara-22.jpg

Skal Marmara Başkanı Dilaver Doğru, Dream Hill Businesss Deluxe Hotel Başkanı Azmi Oktay’a Somer Özkök ile birlikte Skal Marmara’nın cam bir yunus heykelini armağan etti.

skal-marmara-metin-ersoy6.jpg

METİN ERSOY’DAN CHE GUEVARA

Skal Marmara’nın gecesinde gecenin yıldızı 77 yaşındaki 1960 yılların rakipsiz ‘kalipso kralı” Metin Ersoy sahnedeki performansıyla bir kez daha seyircileri büyüledi.

skal-marmara-metin-ersoy11.jpg

Metin Ersoy, Güney Amerikalı devrimci Che Guevara’yı anlatan “Hasta Siempre- (Comandante Che Guevara” adlı şarkıyı sol elini havaya kaldırarak söyleme şekliyle herkesi kendine hayran bıraktı.

skal-marmara-metin-ersoy1.jpg

Yıllarca dansı, giyim tarzı ile sahnelerde büyük dikkat çeken Metin Ersoy, “Koca Titanik battı. Bu şarkım batmadı. Metin Ersoy’un gemisi hala yüzüyor. ‘Ah o gemide bende olsaydım’ şarkım herkesin dilinde” diyerek şarkısını salondakilerin eşlinde söyledi

skal-marmara-metin-ersoy5.jpg

SOMER ÖZKÖK, KALİPSO YAPTIRDI

Metin Ersoy şarkılarını bitirip giderken Somer Özkök sahneye iki sandalye arasına çubuk koydu. Somer Özkök, sanatçıdan yıllardır şarkı söyleyerek çubuğun altından geçmesini istedi.

skal-marmara-13.jpg

skal-marmara-12.jpg

Metin Ersoy “Bu yaşta geçersen bir daha ayağa kalkamam” dedi. Ancak sanatçı müzik başlayınca yıllardır yaptığı gösteriyi başarıyla tekrarlayarak büyük alkış aldı.

skal-marmara-ersan-ardura.jpg

ERSAN ERDURA’DAN NOSTALJİK ŞARKILAR

“Efsaneler ile Altın Yıllar” adlı programın ünlü sanatçısı Ersan Erdura, Elvis Presley ve Tom Jones’ten söylediği şarkılarla herkesi yıllar öncesine götürdü. Daha sonra ise kendine özel şarkılarına başladığında ise pist doldu.

skal-marmara-candan1.jpg

skal-marmara-candan2.jpg

CANDAN ÜNAL COŞTURDU

Gecenin en eğlenceli sanatçısı ise Zerrin Özer, Ajda Pekkan, Sezen Aksu gibi sanatçıları taklit eden Candan Ünal oldu. Güçlü sesiyle söylediği şarkılarla izleyenleri coşturan Candan Ünal, parodileriyle seyircileri güldürdü. Özellikle Zerrin Özer taklitinde ise çok başarılıydı.

skal-marmara-15.jpg

skal-marmara-3masa.jpg
SSCT Tur Başkanı Salih Coşkun kırmızı papyonu ile dikkat çekti. Maşukiye'de butik bir otelin Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu eşiyle katıldığı  yemekte "Maşukiye'de yeşillik görmekten yeşil yeşil bakar oldum. İstanbul'u özledim" dedi.

skal-marmara-33.jpg

skal-marmara-16.jpg

Gece boyunca sanatçılara eşlik eden Skal Marmara üyeleri alkışlayarak dansederenk onlara katıldı.

skal-marmara-11.jpg

skal-marmara-ari-astana.jpg
Somer Özkök'ün eşi Maria Özkök, Air Astana Türkiye Müdürü Karlygash Omurbayeva ve Skal Marmara eski Başkanı Active Turizm Başkanı Orhon Atameriç

skal-marmara-ari-leyla.jpg
Şule Gökırmak ve Leyla Taşkın gecenin şık bayanları idi

skal-marmara-21.jpg
Dream Hill Oteli'in yönetimi ve mutfak ekibi çok başarılıydı.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.