ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- “Herşeye Rağmen” sloganı ile Wyndham Grand Hotel İstanbul Levent Hotel’de düzenlenen 20’ci Skalite Ödülleri’nde Er-Tur’un sahibi Erkan Erdem’in büyük emeklerle ortaya çıkardığı Türkiye’nin tek kovboy tatil kasabası konseptindeki tatil köyü “Erkansas City” ödül aldı.
“Chaleten’ yani “Dağ evlerinden oluşan tatil köyü” denilen yeni bir kategoride yarışan Skal Marmara üyesi Er-Tur Turizm'in sahibi Erkan Erdem'in “Erkansas City” salonda bulunanların büyük çoğunluğunun oyuyla ödülü kazandı.
Toplantıya başında kovboy şapkası ile çıkan Erkan Erdem’in kovboy kasabası yaratmadakı yorgunluğu ödülünü havaya kaldırdığında bir anda bitti. Mutluluğu gözlerinden okunan Erkan Erdem, hayallerindeki kovboy kasabasıyla yeni bir başarı daha kazanmanın keyfini yaşadı.
HAYALDEN ÇIKAN KOVBOY KASABASI
Karamürsel Çamçukur Köyü’nde bulunan veErkan Erdem’in hayalini kurup gerçekleştirdiği bir kovboy kasabası olan“Erkansas City” de konaklayanlar kovboy ve kızılderili olarak yaşamanın keyfini tadıyorlar. Yaklaşık 10 yıl önce çizgi romanlardaki kahramanların etkisiyle yola çıkan Erkan Erdem, hayallerindeki kozboy kasabasını hayata geçirdi. Bir hayal ürününü hayata geçiren Erkan Erdem Chaleten Butik Otel ile Kovboy Kasabası olan ‘ErkanSas City’i Türk turizmine kazandırdı.
Erkan Erdem’in “Erkansas City”ne Skalite Ödülü

Skalite Ödülü’nün en anlamlısı Erkan Erdem’in Karamürsel Çamçukur köyündeki “Erkansas City” adlı kovboy kasabasına verildi.
Bu haber toplam 9843 defa okunmuştur
- Yorumlar 2
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 23:00 - Türkiye’nin rekortmen kadın genel müdürü, Ebru Alak
- 08:09 - Emek düşmanlığı: Turizm işçisine ‘pranga’
- 07:03 - Kehanet merkezi Apollon Tapınağı gece de gezilebilecek
- 06:45 - Uşak, yabancı turist rotalarına girecek
- 06:40 - Ayçiçeği tarlaları fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor
- 23:59 - ABD Büyükelçisi: DG, YPG’dir, YPG, PKK’nın bir türevidir
- 10:12 - TAYK–AKPA 54. 14 Temmuz'da başlıyor
- 09:00 - Sivrihisar'da 6 farklı ülkeden görsel şölen
- 08:00 - Boğaz’daki kaçak yapıların yıkımına başlandı
- 07:22 - 75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı
- 06:13 - Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor
- 05:07 - İstanbul'dan kaçan oraya gidiyor: Yol 1.5 saat, denizi tertemiz!
- 04:55 - Termessos'ta saklı kalan sırlar için geri sayım başladı
- 23:56 - Turizm sektöründe bir şeyler oluyor!
- 23:45 - İşte Spotify’ da en çok kazanan 6 Türk sanatçı
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Özkan Abi, haberinize teşekkürlerimle; Sevgili Erkan Erdem kardeşimi / meslektaşımı içten kutlarım.
Yanıtla (0) (0)Tebrikler...
Yanıtla (0) (0)