• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 16 °C

İstanbul Skal yeni yılı kutladı

İstanbul Skal yeni yılı kutladı
İstanbul Skal'un Ceylan Intercontinental Oteli’nin teras katında “2011’e Hoşgeldin” partisinde turizm sektörü yılın son günlerinde buluştu.
ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL-İstanbul Skal Kulübü"nün Ceylan Intercontinental Oteli"nin teras katında muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde yapılan “2011"e Hoşgeldin” partisinde turizm sektörü yılın son günlerinde buluştu.



İstanbul Skal yönetiminin özenle hazırladığı “olduğun gibi gel” sloganı ile yapılan davete Skal üyelerinin büyük çoğunluğu gran tuvalet geldiler. Hele hanımlar pek şıktılar. Skal İstanbul başkanı “Ben bile kravatsızım” derken takım elbiseli gelenler “İşten geliyoruz” diyerek mazeret gösterdiler. Böylece olduğun gel partisi yine kostümlü, kravatlı olmaktan kurtulamadı.
Ceylan Intercontinental Oteli"nin Genel Müdürü Fatih Şenuslu ve ekibinin özenle hazırladığı parti orkestranın çaldığı müzik eşliğinde başladı.



ÇİFTE SKAL TOSTU
Kalabalık artınca sahneye çıkan Skal İstanbul Başkanı Vedat Bayrak “hoş geldiniz” konuşması yaptı. Daha sonra tüm yönetim kurulu sahneye çıkarak Hülya Aslantaş eşliğinde Skal tostu yaptı. Daha sonra ise sahneye çağrılan Süha Uyar gür sesiyle kulakları çınlatan bir Skal tostu daha yaptı.
Skal İstanbul"un partisi ikramlarla sürerken katılanlar birbirleriyle sohbet imkanı buldular. Bu kez dans yerine hasret giderildi ve sohbet tercih edildi. Daha sonra yapılan zengin çekilişti ise muhteşem armağanlar dağıtıldı.


Vedat Bayrak'ın şirketi Delano'nun ekibi partide görev aldı


Hanımlar pek şıktı


Skal Marmara'da partiye katıldı


Turizmin duayenleri denilince otel genel müdürleri akla gelir. Partide önemli isimler birlikteydi. Turizme 1968'de başlayan Konak Oteli sahibi Savaş Gürsel, 1960'dabaşlayan Ramada Oteli Genel Müdürü Savaş Kutkan, 1977'de başlayan Mehmet Önkal, 1972'de başlayan Ergin Dolapçıoğlu, 1975'te başlayan Elite World Otelleri Koordinatörü Ünsal Şınık.


George Küdyan, Edi Siva için "95 yaşında Skal beyefendisi" dedi. Gerçekten de öyle bir Edi Siva var. Edi Siva partide çok mutluydu. Yanında Manchester'de üniversite eğitimi göre torunu Ege Siva vardı. Hülya ve Cem Aslantaş'ta onun bu mutluluğunu paylaştılar.


İstanbul Skal partisinde başka mutluluklarda vardı. Melike Doğruer ailesinden üç kuşakla birlikte katılmıştı. Renan ve Sadık Cosgun, Lerzan Altan, Haldun Anıl ve Melike Doğruer birlikteydiler.


Bir mutlu aile tablosu daha.... Haluk Aksoy, eşi ve çocukları ile mutluydu.


piyongo çekilişinde The Madison Oteli Genel Müdürü Ali İmdat Uçar'a sürpriz bir hediye çıktı. Ali İmdat Uçar istediği bir gün Avis'ten E180 model bir Mercedes otomobili alarak canının istediği gibi bir gün boyunca kullanacak. Tabii buna en çok sevinecek olan ailesi olacak. O gün artık Ali İmdat Uçarı'ı tutabilene aşkolsun. Point Oteli'nin Genel Müdürü Nuri Kalyoncu ile Mid Town Oteli'nin Genel Müdürü Kerem Demircan, Uçar'ı kutladılar.


Kadir Eriş çevresine topladığı dostlarına Malatya kayısısı yanında dünya seyahatinin faydalarını anlattı


Mehmet Kunt ile Somer Özkök The Marmara ekibiyle birlikte. The Marmara Oteli'nin Genel Müdürü Ata Eremsoy ve The Marmara Şişli'nin Genel Müdürü Göksenin Kürkçü ve emekliliğin tadını çıkaran Esma Sultan'ın eski yöneticisi Neslihan Özyiğit.


Divan Asia'nın Genel Müdürü Orhan Yeşerenyuva, İstanbul Skal Başkanı Vedat Bayrak'a "Uzağa gittik diye beni ihmal etmeyin" dedi.


The Marmara ve Esma Sultan'ın yöneticisi Neslihan Özyiğit bir aydır emekliliğin tadını çıkarıyor. Elinde fotoğraf makinesi dünyay dolaşıyor. Ona eşi Kemal Özyiğit'te eşlik ediyor. Özyiğitler yakında Gezginler Kulübü'nün en iyi üyeleri olacaklar. Çalıştığı dönemde genellikle kıvırcık saçlı görülen Neslihan Özyiğit partide yeni saç modeli ile dikkati çekti. Onun yeni saç mdodelini en çok beğenen eşi Kemal Özyiğit oldu. Bize kalırsa Neslihan Özyiğit'e emeklilik çok yaramış.


Başarılı turizmci, turist rehberi ve televizyoncu Süha Uyar... Şimdi ise Cem TV. radyo ve medya grubunun başında göreve başlıyor. Ocak ayı itibarıyla yeni görevine başlayacak olan Süha Uyar'ı turkiyeturizm.com adına Özkan Altıntaş kutladı.


Alitaia Havayolları'na yıllarca hizmet eden Tanaş Dukoviç, alise ile partiye katıldı. Air France'in eski emektarı George Küdyan, Dukoviçlerle birlkte oldu.


Eşini önceden Fransa'ya önderen TUROB Başkanı ve Harem Oteli'nin sahibi Timur Bayındır, partiye telaş içinde katıldı. Vedat Bayrak'ı kutladı. Sonra dostlarının yeni yılını kutladı ve "Aman hanım bekliyor. Ben Paris'e gidiyorum" dedi. Malum ya eşinin ailesi Fransa'da... Timur Bayındır bu yılbaşını "hanımköylü"! olarak Paris'te kutluyor. Vedat Bayrak'la bir araya gelen Timur Bayındır, eve koştu. Bavulunu hazırlayıp Paris'e yollandı.


Türkiye'nin dort bir yanını Hilton otelleri sarıyor.Kadıköy'de Moda DoubleTree Hilton Oteli'nin Genel Müdürü Yalçın Aydın'da Satış ve Pazarlama Müdürü Hülya hanımla partide yer aldı.


Timur Bayındır'ı Skal üyeleri hep birlikte Paris'e uğurladı


Geçtiğimiz günlerde Evian suları ile Perakendeciler derneği'nin "en iyi" ödülünü alan Cem Aslantaş, Argent Tours'un dinamik sahibi Eyüp Yıldız, tartışmasız her yaptığı işte başarılı olan Hülya Aslantaş ve Skal Dünya Onur Kurulu Üyesi George Küdyan.




Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.