• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C

Skal Marmara bir yaşında

Skal Marmara bir yaşında
Skal International Marmara Kulübü, birinci kuruluş yıldönümünü Moda Deniz Kulübü’nde Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş’ın katılacağı törenle kutluyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM


İSTANBUL- Skal International Marmara Kulübü, kuruluşunun birinci yıldönümünü 3 Temmuz"da Moda Deniz Kulübü"nde Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş"ın katılacağı törenle kutluyor. Skal Marmara'nın kuruluş yıldönümüne başka Kültür ve Turizm Bakanı olmak üzere turizm sektörünün sivil toplum kuruluşlarının yöheticileri ve önemli isimlerin çağrılı olduğu
Dünyada 99 ülkede 22 binden fazla üyesi bulunan turizm profesyonellerinin yer aldığı Skal International"ın 693"cü üyesi Marmara Skal Kulübü kuruluşunun birinci yıldönümünü 3 Temmuz"da görkemli bir törenle kutluyor. Moda Deniz Kulübü"nde Dünya Skal International Başkanı Hülya Aslantaş"ında katılacağı törene Marmara Skal üyeleri, İstanbul Skal ve Türkiye"nin çeşitli bölgelerindeki Skal Kulüpleri üyeleri yanında Skal Türkiye Milli Komitesi yönetimi de katılıyor. Marmara Skal"ın toplantısına İstanbul"un Anadolu yakasındaki tüm belediye başkanlarının da çağrılı olduğu bildirildi.



MARMARA SKAL'IN TEMASI: MEDENİYETLERİN BULUŞTUĞU ANADOLU

Marmara Skal"ın birinci kuruluş yıldönümü teması “Medeniyetlerin Buluştuğu Anadolu” olarak duyuruldu.
Marmara Skal Başkanı Orhon Atameriç, Dünya Skal International Başkanı Hülya Aslantaş"ın gittiği her ülkede “Kültürleri buluşması” çatısı altında konuşmalar yaptığın değinerek, İstanbul"un Anadolu yakasınında asırlar boyu dünyaya hükmeden medeniyetlere açılan kapı olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Skal International "dostluk ve dostluğun gelişmesi" üzerine kurulmuştur. Değişen zamana rağmen turizm profesyonellerini bir arada tutarak ilkeleri doğrultusunda faaliyetini sürdürmektedir. Aramızdaki dostluk ve arkadaşlık gelişirken bizleri bir arada tutan en önemli değer olarak görülmektedir.



ANADOLU YAKASINA FARKLI TURİZM ANLAYIŞI GELİYOR


Türkiye bir çok medeniyetin yer aldığı ve dinlerin doğduğu topraklar üzerindedir. Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş yüzyıllar boyu kültürlerin beşiği olan Türkiye"den olduğu için başkanlık temasını "Kültürlerin Buluşması" olarak seçti. Bizde onun gösterdiği yoldan hareket ederek Anadolu"nun önemini vurgulamak için Marmara Skal"ın birinci kuruluş yıldönümü temasını “Medeniyetlerin Buluştuğu Anadolu” olarak seçtik. Turizmde farklı bakış ve farklı destinasyonlar arayanlara Anadolu yakasının özelliklerini sunmayı amaçladık. İstanbul"un Anadolu yakasında uluslar arası otel zincirlerinin geldiği bir çok konaklama tesisi, kongre ve fuar merkezi, kurulurken uluslararası etkinlikler yapılıyor. Marmara Skal olarak Türk turizminde önemli yere sahip olan Anadolu"ya Skal gücüyle katkıda bulunmayı amaçlıyoruz”

Toplantı yeri: Moda Deniz Kulübü
Saat: 20.00 – 24.00
Tarih: 3 Temmuz 2009

İrtibat ve LCV:
Zeynep Yılmaz (Genel Sekreter) +90 216 444 00 84

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.