• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 18 °C

Skal'ın Divan'a 'Gezi' teşekkürü

Skal'ın Divan'a 'Gezi' teşekkürü
İstanbul Skal Kulübü Başkani Patrice Lepkovski Gezi Parkı armağanını Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Müdürü Demir Aysu’ya verdi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Turizm profesyonellerin üyesi olduğu İstanbul Skal Kulübü'nün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri'nde düzenlediği "Yaza Veda" gecesine katılım yüksek oldu ve anlamlı saatler yaşandı.  İstanbul Skal Kulübü, Gezi Parkı olaylarında gençlere destek veren Divan Oteli’ne toplantı yaparak ve armağan ile teşekkür etti. Geceye İstanbul Skal'ün eski başkanları katıldı. Skal Dünya Konseyi Üyesi Salih Çene ile Skal Dünya Yönetimi Şeref Üyesi Somer Özkök geceye neşe kattı

nadiye-tatar-skal.jpg
Nadiye Tatar ve kızları ile Bahar Birinci, Ayşe Önen, Güner Şekercioğlu, Patrice Lepkovski, Kadir Eriş

Skal İstanbul'un eski başkanlarından Nadiye Tatar ile Milli Komite yönetiminden Melike Doğruer'de geceye katılarak sürpriz yaptı.

dilaver-dogru-somer-demir-patrice-skal.jpg
Somer Özkök, Patrice Lepkovski, Demir Aysu, Dilaver Doğru ve eşi

Skal Marmara Başkanı Dilaver Doğru  ile Skal İstanbu'unl üyeleri TUROB Başkanı Timur Bayındır, TASFED Başkanı Yalçın Manav'da gecede yer aldı.

patrice-lepkovski-skal.jpg

İstanbul Skal Kulübü Başkanı Patrice Lepkovski geleneksel akşam yemeğinde yaptığı konuşmada “Üzücü Gezi Parkı olaylarında büyük insanlık örneği göstererek Türk gençlerinden desteğini geri çekmeyen Divan Oteli ve personeline teşekkür ederiz” dedi.

demir-aysu-lepkovski-somer-ozkok-skal.jpg

Konuşmasında “İstanbul Skal Kulübü’nün aylık toplantısı için ise Divan'ın işlettiği Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’ni seçtik” diyen Partice Lepkovski, İstanbul Skal Külübü adına Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Genel Müdürü Demir Aysu’ya teşekkür armağanı verdi.

skal-istanbul-fenerbahce-2.jpg
Son üç ay içinde doğanlar için pasta kesildi

SKALİTE TÖRENİ HALİÇ KONGRE MERKEZİ’NDE

Partice Lepkovski Skalite 2013 ödüllerinin 11 Aralık 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek bir törenle 16. kez sahiplerini bulacakğını belirterek “ Skalite 2013 ödülleri için adaylık süreci 29 Temmuz 2013 tarihinde başladı. 16 Eylül günü sona erecektir. Adaylık Türkiye’de turizm sektöründe yer alan kişi tüm kişi ve kuruluşlara açıktır. Seçici kurul adaylar arasında dikkatli bir inceleme yaparak turizmin saygın kuruluşlarının aday olması için özen gösterecek” dedi
 
demir-aysu-divam-fb-skal.jpg
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan tesisleri Müdürü Demir Aysu, Banket Servis Şefi Erdoğan Kaya, Ziyafet Sorumlusu Dursun Kaya, Kaptan Metin Yıldız ve görevliler ile Skal'ın önemli gecesinde iyi ev sahipliği yaptılar.

guliz-mumcu-skal.jpg
Skal gecesinin en mutlu annesi çocukları ile birlikte olan Güliz Mumcu'ydu.

skal-tost2.20130906092350.jpg
Skal tostunu Salih Çene yaptırdı


skal-tostu.jpg
Skal tostuna katılım heyecanlı oldu

moda-koyu-skal.jpg
Moda koyu en güzel saatlerini yaşıyordu.Skal üyeleri hep birlikte güneşi batırarak yeni günün barış ve huzur dolu olmasını dilediler.

yilmaz-kalyon-skal1.jpg
Kalyon Oteli sahibi Yılmaz Tecmen, THY'den hanımlarla birlikteydi.
sadettin-bulbul-ersin-skal1.jpg
Sadettin Bülbül, Ersin Özgündoğdu ile eşleri ve Bahar Birinci

ersin-ozgundogdu-esi-skal1.20130906091033.jpg
Türk turizminin en değerli yönetilerinden Ersin Özgündoğdu ve eşi yaz boyunca dünyayı gezdiler. Önce Dubai başta olmak üzere körfez ülkelerini dolaştılar. Sonra Ege'de Yunan Adaları'nı karış karış gezdiler.Şimdi ufukta Güney Amerika'nı en uç noktası Patagonya gözüküyor. Dahna sonra ise Kuzey Kutbu olabilir.Belki ilerde Ersin Özgündoğdu ile eşi ay seyahatine çıkabılır. Gördüğümüz kadarı ile geziler yaramış. Her ikiside genç görünüm kazanmışlar. İşin sırrını öğrenmişler. Demek ki seyahat insanı gençleştiriyor. Ersin Özgündoğdu "Sizde leyleği havada görün ve gezin" diyor.

untitsomer-ozkok-salih-cene-skal-.jpg
Dünya Skal'ünde Türkiye'ye temsil eden Somer Özkök ile Salih Çene Dünya Skal'u için sohbet ettiler. Salih Çene Dünya Skal'une konsey üyesi olduğu zaman Somer Özkök sakladığı rozeti ona vererek herkesi şaşırtmıştı. Soner Özkök "Bizde rozetin devir teslimi önemlidir. Mutlaka Salih gelir diye saklamıştım" dedi. Salih Çene'de "Somer Özkök'ün Skal'e verdiği öneme Dünya Skal Yönetimi bile şaşırdı. Bu dönemdeki hedefimiz dünya yönetimidir" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.