• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C

Skal Marmara 1 yaşında

Skal Marmara 1 yaşında
Skal International Marmara Kulübü, 1. Kuruluş Yıldönümü’nü Moda Deniz Kulübü’nde seçkin konuklarla kutladı.
KADİR TOPRAKKAYA / Kadıköy Life

Skal International Marmara Kulübü, 1. Kuruluş Yıldönümü"nü Moda Deniz Kulübü"nde kutladı. İstanbul'un Anadolu yakası turizmini hareketlendirme misyonu ile kurulan Skal Marmara'nın  kuruluş yıldönümü gecesine çok sayıda seçkin davetli katıldı.



Skal Türkiye Milli Komitesi Başkanı Kamer Rodoplu, Milli Komite Genel Sekreteri ve Senyör Başkanı Deniz Anapa, Milli Komite Junior Başkan Yardımcısı Can Akşit, Milli Komite eski başkanlarından Melike Doğruer, Savaş Gürsel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Danışmanı ve Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz, TUROB Başkanı Timur Bayındır, TÜRSAB Asya BYK başkanı Nezih Üçkardeşler, Turist Rehberleri Birliği-TUREB Başkanı Uğur Ayyıldız'in katıldığı gecede yeni iki üyeye plaketleri verildi.



Geceye İlkay  Bener, Murat Yumak, Bülent Hasanreisoğlu, Necdet Cebesoy, Sinan Sinanoğlu, Özkan Altıntaş, Kadir Toprakkaya, İrem Toprakkaya, Savaş Aytaç, Cansu Akşit, Handan Topsever, Mehmet Temim, Tekin Ertan,  Dilaver Doğru, Meltem Erdoğan, Erkan Erdem, Deniz Sümerpalazoğlu, Başak Bilmen, Bahar Bıyıkoğlu, Bülent Barlas,  Çağla Aydın, Jale Kibritçioğlu, Bülent Karamanoğlu, Gökçe Gönenç, Ferzan Kırhan, Gürkan Akbay, Zeynep Yılmaz, Hakan Kırhan, Ramela Avetyan, Mert Okan, Tarık Sökmenoğlu eşleri ve yakınlarıyla katıldı.



Birinci kuruluş yıldönümü pastasını bir Skal geleneği olarak en genç üye ile en yaşlı üyenin birlikte kesmesi bu gecede de uygulandı. Pastayı en genç üye olarak Skal"a yeni katılan Cansu Akşit ve en yaşlı üye olarak Onursal Başkan İlkay Bener birlikte keserken, İlkay Bener"in, “Ben artık bu ünvanımı devretmek istiyorum. Burada durayım ve birileri bana yetişsin” şeklindeki esprisi, geceyi kahkahaya boğdu. Gecede İlkay Bener"in kulübe gelir amacıyla yaptırıp hediye ettiği “Üye Bilgileri Portföy”ü üyelerden bolca alkış aldı.


Yalçın Manav "İstanbul Turizm müdürlüğü ve sonrası Müsteşarlık dönemimde Orhon Atameriç'i çok denetlemiştim. Hiç hatasız çalışan bir acenteydi. kendisini hem o dönem için hem de Marmara Skal için yaptığı çalışmalar nedeniyle kutluyorum" diyerek bir kitap armağan etti.


Yemin törenine Skal Türkiye Milli Komitesi Başkanı Kamer Rodoplu, TUROB Başkanı Timur Bayındır ve İlkay Bener nezaret etti.


TÜROB Başkanı Timur Bayındır "Bu kadar güzel kızları üye alıyorsunuz. Rozet takarken ellerim titriyor" dedi. İlkay Bener'de "Ben yardım ederim" dedi.  


Rozet töreni sonrası hep birlikte fotoğraf çektirildi


TAF Başkanı Yalçın Manav, İBB Başkanlık Danışmanı Tülin Ersöz, Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Avukat İrem Toprakkaya


Green Park Bostancı'nın genel müdürü Dilaver Doğru, TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler'in yanından ayrılmadı


Erkan Erdem, Yalçın Manav'ı oteline davet etti 


Gecenin en güzel hanımlar bir masaya toplanmıştı
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.