• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 18 °C

Marmara Skal'dan 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' marşı

Marmara Skal'dan 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' marşı
Ataşehir’de yeni açılan Kailyn Hotel’de Marmara Skal üyeleri kalabalık buluşma ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir gün önce kutladılar.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Dünyada 22 ülkede 90 binden fazla üyesi olan turizm profesyonellerinin oluşturduğu Skal International üyesi bulunan Skal Marmara üyeleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı sanatçı Haluk Levent’in söylediği “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” marşını hep birlikte söyleyerek kutladılar.
Ataşehir’de yeni açılan Kailyn Hotel’de düzenlenen ve yemeğe Marmara Skal Başkanı Merih Kırlı’nın çağrısı üzerine kalabalık bir şekilde katılan Marmara Skal üyeleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir gün önce birlikte kutladılar.

mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir.-skal.jpgmert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir.-skal.JPG

kailyn-hotel,-marmara-skal.JPG
mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir.JPG
Kailyn Hotel’in Kurucu ortakları, Orsep ve Bahadır Ahşap Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Serezli ve Doruk Tukar, Yağız Serezli ile otelin genel müdürü Mert Okan ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada Atatürk anılarak duygusal anlar yaşandı. Marmara Skal üyeleri kurucu ortaklar ile birlikte  kurdele keserek Kailyn Hotel'in açılışını yaptılar ve "Hayırlı olsun" dediler.

mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-006.jpg

USDF BAŞKANI ATAMERIÇ: MARMARA SKAL GÜVEN KAZANDI

Toplantıya katılan yeni seçilen Uluslararası Skal Dernekleri –USDF Başkanı Orhon Atameriç “USDF’yi hep birlikte büyüterek güçlendireceğiz” dedi. Marmara Skal’dan üç üyenin USDF’de başkanlık görevine geldiğini belirten Atameriç “Denetim Kurulu Başkanı Meten Özmenç ile Disiplin Kurulu Başkanı seçiler Faik Alsaç, Marmara Skal’ın etkin bir şekilde çalıştığını göstererek Türkiye’deki tüm Skal kulüpleri üyelerinin güvenini kazandıklarını gösterdiler. Dolayısıyla Marmara Skal tüm Skal üyelerinin güvenini kazandı” şeklinde konuştu.

USDF BAŞKAN’INDAN ESKIŞEHIR’E ÇAĞRI
Uluslararası Skal Dernekleri –USDF Başkanı Orhon Atameriç, yapılan toplantılara katılımın yeterli sayıda olmadığını belirterek Eylül ayında Eskişehir’de yapılacak USDF toplantısına Türkiye’deki tüm Skal derneklerinin katılması için çarıda bulundu. Atameriç, ileriye dönük projeleri hayata geçirmek için Skal derneklerinin katılımcı anlayışla toplantılara katılması gerektiğini belirterek “Herkesin USDF için ortak akılda hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. USDF’nin büyümesi için yapılacak her öneriye değer veriyoruz” dedi.

mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-001.JPG

KUTLAMALAR

Skal Marmara Başkanı Merih Kırlı açış konuşmasında Skal'ın 15. yılını 15 Haziran'da kutlamayı düşündüklerini hatırlattıktan sonra gündemin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak olduğunu söyledi. Ayrıca Marmara Skal eski başkanı Orhon Atameriç’in Uluslararası Skal Dernekleri –USDF Başkanı seçilmesi ve geçmiş dönem başkanı ve Kailyn Hotel Genel Müdürü Mert Okan’ın yeni görevini kutlamak için bir araya gelindiğini belirtti.

mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-002.JPG

MERT OKAN 19 MAYIS’I ANLATTI

Skal tostundan sonra söz alan geçmiş dönem başkanı ve Kailyn Hotel Genel Müdürü Mert Okan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Türkiye’nin kurtarıcısı Atatürk’ün Samsun’a çıkışını ve yaşadıklarını anlattı. Daha sonra ise sanatçı Haluk Levent’in söylediği “Yaşa Mustafa Kemal Paşa marşının yer aldığı videoyu oynattı. Salonda bulunanlar hep birlikte marşa eşlik ettiler.
kailyn-hotel,-marmara-skal-001.jpg
Türkiye Skal Derneklerinde önemli görevler yapan ve Dünya Skal Federasyonu Onur Üyesi rahmetli Somer Özkök'ün eşi Trudi Özkök Skal Marmara toplantılarına katılırken "Burada ki dostlar bana rahmetli eşimin armağanıdır" diyor.

kailyn-hotel,-marmara-skal-001.JPG
Skal Marmara üyeleri buluştular

kailyn-hotel,-marmara-skal-002.JPG

Bu haber toplam 3385 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.