• BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 21 °C

2019 Skal Marmara’nın sosyal sorumluluk yılı olacak

2019 Skal Marmara’nın sosyal sorumluluk yılı olacak
Marmara Skal yönetimi Ömür Çağlar Turizm Eğitimi Vakfı için para toplayarak en az iki öğrenciyi okutma fırsatı yaratmanın mutluluğunu yaşadı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL - İstanbul’un Asya yakasında görev yapan turizm profesyonellerini bir araya getiren Marmara Skal, Ataşehir Grand Sheraton Hotel’de düzenlenen ‘Yıl Sonu Yemeği’nde ‘2019 Yılına Hoş geldin’ derken yine bir sosyal sorumluluk projesine katkı sağladı. Üyesi bulunan turizm tesislerinin verdiği armağanları yılsonu piyangosuna koyarak çekiliş yapan Marmara Skal yönetimi Ömür Çağlar Turizm Eğitimi Vakfı için para toplayarak en az iki öğrenciyi okutma fırsatı yaratmanın mutluluğunu yaşadı.

skal-marmara--001.jpg
skal-marmara-.jpg

MERT OKAN: SOSYAL SORUMLULUKLARI GELİŞTİRECEĞİZ

Geçtiğimiz günlerde iki engelli kişiye engelli arabası armağan ettiklerini belirten Skal Marmara Başkanı Mert Okan, “bu gibi yemeklerin insanlığa hizmet adına bir anlamı olmasını hedefledik. Engellilere araç verdik ve geleceğimiz olan gençleri okutmaya katkıda bulunuyoruz. 2019 yılında da sosyal sorumluluk projelerimiz genişleyerek devam edecektir. 2019 yılı Skal Marmara’nın sosyal sorumluluk yılı olacaktır” dedi.

skal-marmara--006.jpg
Türkiye Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Faik Alsaç, Marmara Skal Başkanı Mert Okan, Skal International Onur Üyesi Somer Özkök

skal-marmara--007.jpg
Ataşehir Grand Sheraton Hotel Genel Müdürü Soner Metin, Özkan Altıntaş, Mutfak Şefi Fikret Özdemir, F&B Direktörü Erhan Enüstün

ÖDÜLLü ŞEF FİKRET ÖZDEMİR’DEN ÖZEL MENÜ

Ataşehir Grand Sheraton Hotel’de Genel Müdür Soner Metin’in konuğu olarak düzenlenen Marmara Skal’ın ‘Yıl Sonu Yemeği’ne üyeler eşleri ile birlikte katıldı. Ödüllü Mutfak Şefi Fikret Özdemir’in ekibiyle birlikte hazırladığı Akdeniz lezzetleri ile yemeğe başlayan, üyelere ıspanaklı, mantarlı Vol au Vent, fırınlanmış dana antrikot, krem katalan ikram edildi.

skal-marmara--005.jpg

Marmara Skal Genel Sekreteri Merih Kırlı başında Noel Baba şapkası ile piyango biletlerini dağıttı. Daha sonra yapılan çekilişte ise armağanlar dağıtıldı.

skal-marmara--002.jpg
skal-marmara-003.jpg

SOMER ÖZKÖK’TEN REMBETİKO

Sahne alan Galata Orkestrası sanatçıları Aşina ve Murat Yenyıl’ın söylediği beğenilen şarkılar ise herkesi coşturdu. Murat Yenyıl’ın söylediği rumca şarkıara dayanayaman Skal International Onur Üyesi Somer Özkök, elinde mendiliyle pistte soluğu aldı ve rembetiko oynadı.

skal-marmara--004.jpg
skal-marmara--003.jpgSevilen şarkılarıyla konukları eğlendiren Galata Orkestrası eşliğinde Özkan Altıntaş şarkılar söyledi. Eda Aner ise Aşina ile birikte şarkı söyleyerek geceye renk kattı.

skal-marmara--008.jpg
skal-marmara--009.jpg
skal-marmara--010.jpg
skal-marmara--011.jpg
skal-marmara--012.jpg
skal-marmara--013.jpg
skal-marmara--014.jpg
skal-marmara--015.jpg
skal-marmara-002.jpg

 

Bu haber toplam 5832 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.