• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 18 °C

Torun hasretiyle ABD'ye gidiyor

Torun hasretiyle ABD'ye gidiyor
Türk turizminin başarılı bayan genel müdürlerinden Melike Doğruer: Kızlarım, oğullarım, torunlar orada” diyerek Türkiye’ye veda etti

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türk turizminin başarılı bayan genel müdürlerinden Melike Doğruer torunlarının hasreti yüzünden Amerika’ya yerleşiyor. Kuzey Carolina'ya yerleşecek olan Melike Doğruer artık New york ve Boston arasında çocukları için mekik dokuyacak.

skal-moda.2.jpg
Melike Doğruer'e kürsüye kadar Somer Özkök eşlik etti.

moda-skal-melike-dogruer1.jpg

Skal Kulüp Milli Komite eski başkanlarından Melike Doğruer “Artık Amerika’nın North Carolina bölgesinde yaşayacağım. Kızlarım, oğullarım, torunlar orada” diyerek Türkiye’ye veda etti. Melike Doğruer kızları Rana ve Lerzan’ın Amerika’nın New York ve Boston şehirlerinde yaşadıklarını belirterek “Onların ve torunlarımın sevgisinden uzak yaşayamıyorum. Onlar gelemiyor. Artık ben onlara gidiyorum. Bundan sonra Amerika’da yaşayacağım” şeklinde konuştu.

melike-dogruer.jpg

MELİKE DOĞRUER KİMDİR?

Turizme yıllarca ve başarıyla hizmet eden Türk turizminin bayşan genel müdürlerinden Melike Doğruer, İstanbul Sheraton Hotel, Hilton İstanubul, Merit Halki Palace Hotel, Merit Hotel and Resorts, Enternasyonal Tourism İnvestmant Co.İnc, Spa Hotel Therme Maris, Marketing Six Hotels, Amissos İstanbul Hotel, Anemon Hotels, Boutique Hotel Mina, Royal Marin Resort Bodrum gibi çeşitli turizm işletmelerinde üst düzey yöneticilik yaptı. 1994-96 yıllarında İstanbul Skal Kulübü Milli Komite Başkanı olan Melike Doğruer, tükenmek bilmeyen enerjisi ile turizm camiasında tecrübe ve deneyimlerini paylaştı. Ancak evlat ve torun sevgisi yüzünden çok sevdiği Türkiye’yi terkederek artık Amerika’ya yerleşiyor.

moda-skal-feza-solaklar1.jpg

skal-moda.4.jpg
Feza Solaklar "Melike hanım Türkiye'ye veda ediyor" dedi

AMERİKA’YA YOLU DÜŞEN UĞRAYABİLİR

Skal İstanbul’un Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenen “Yaz Gecesi”nde Skal İstanbul Başkanı Feza Solaklar, Melike Doğruer'in bundan sonraki yaşamını Amerika'da sürdürme kararı aldığını duyurdu. Başkan Solaklar, yaptığı hizmetler için Melike Doğruer'e bir teşekkür plaketi sundu.
Amerika'ya yolu düşen tüm dostlara kapısının açık olduğunu söyleyen melike Doğruer, SKAL İstanbul üyelerine, adresini Başkan Feza Solaklar'dan alabileceklerini belirtti.

skal-moda.6.jpg
Point Oteli Genel Müdürü Nuri Kalyoncu, turkiyeturizm.com'dan Özkan Altıntaş, Ramada Taksim Genel Müdürü Ali İmdat Uçar, Ramada Encore Bayrampaşa Satış Müdürü Tuğba Çiçek, Halil Tuncer, Skal İstanbul Başkanı Feza Solaklar, TUROB Başkanı Timur Bayındır birlikte kadeh kaldırdılar

moda-skal1.jpg

moda-skal-marmara.jpg

Geceye Skal İstanbul Yönetim kurulu üyeleri ve eşleri, İstanbul Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz, TUROB Başkanı Timur Bayındır ve eşi, TAFED Başkanı Yalçın Manav ve eşi, Skal Marmara Başkanı Zeynep Yılmaz’ın bulunduğu turizm profesyonelleri katıldı.  

moda-skal-istanbul.jpg

Davetliler gece boyunca orkestranın çaldığı müzik eşliğinde dans ederek gecenin tadını çıkardılar.

skal-moda.8.jpg
Türk turizminin duayen yöneticilerinden Ersin Özgündoğdu anılarını anlattı. Özkan Altıntaş, Somer Özkök, Ali İmdat Uçar, Tuğba Çiçek dinlediler.  Halil Tuncer her zaman olduğu gibi fotoğrafının çekildiğine aldırmayıp fotoğraf makinesinin peşine düşüp çekilen fotoğrafı bozmakla meşguldu.

skal-moda.5.jpg
Kamil Berk'in kızı ve oğluyla birlikte en mutlu anı

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.