• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C

Dünya Skal’ü Marmara Skal'da

Dünya Skal’ü Marmara Skal'da
Skal Marmara Kulübü’nün Bostancı Gren Park Otel’de yaptığı toplantıya Dünya Skal yönetiminden Belçikalı Ann Lootens ile Annie De Graere katıldı.
ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Skal Marmara Kulübü"nün Bostancı Gren Park Otel"de yaptığı toplantıya Dünya Skal yönetiminden Belçikalı Ann Lootens ile Annie De Graere katıldı.



İstanbul Skal Başkanı Vedat Bayrak ile Türkiye Milli Komite Başkanı Deniz Anapa"nında yer aldığı toplantıda yeni üyelerin yemin töreni yapıldı.



Bostancı Gren Park Oteli Genel Müdürü Dilaver Doğru"nun ev sahipliğinde yapılan toplantının açış konuşmasını yapan Skal Marmara Başkanı Ferzan Kırhan yurtdışından gelen konukları tanıttı ve konuşmasını İngilizce olarak sürdürdü.




Deniz Anapa, Burak Akşahin'in rozetini taktı



Daha sonra söz alan Dünya Skal Business Affairs görevlisi Ann Lootens, Skal"ün 90 ülkede 20 binden fazla üyeye ve 500 kulübe sahip olduğunu bildirerek yönetim kurulunun mesajını iletti. Konuşmasından sonra Dünya Skal"ünün hazırladığı kulübün kuruluşundan bugüne kadar gelişmelerini anlatan barkovizyon gösterisi izlendi.


Karşılıklı hediyeler verildi


Doğum günü pastasını Ann Lootens kesti


Otelin genel müdürü Dilaver Doğru ve aşçıbaşı Bilal Güler ile ekiplerine
teşekkür edildi


İstanbul Skal Başkanı Vedat Bayrak gitar çaldı, Milli Komite Başkanı Deniz Anapa şarkı söyledi. Hangi şarkıyı mı çalıp söylediler: Deniz ve Mehtap

Yeni üyelerin yemin töreninden sonra konuklara armağanlar sunuldu. Konuklarda Belçika"dan getirdikleri çikolataları verdiler. Ayrıca salonda bulunan tüm konuklara Belçika"nın ünlü Godiva marka çikolataları dağıtıldı. Üyelerden Ocak ayında doğanlar için dogum günü pastası kesildi.


Nezih Üçkardeşler, Dilaver Doğru, Özkan Altıntaş


Vedat Bayrak, gecenin bayanlarını yalnız bırakmadı


Deniz Anapa, Ann Lootens, Annie De Graere


Melih Buluç ile Bülent Hasanreisoğlu kadeh tokuşturuyor... Birindemeyve suyu, diğerinde su var. Ama keyiflerine diyecek yok doğrusu... Kadeh olsunda içinde ne olursa olsun der gibi halleri var


Deniz Anapa, Bülent Hasanreisoğlu, Orhon Atameriç


Skal Marmara'nın yarısı sigara içiyor. Bufrası gaz odası... Gece boyunca buraya kaçanlar püfür püfür ve ölümüne sigara içtiler.Afiyet olsun mu denir... Yoksa başka bir şey mi denir... Ama sağlık elden gidiyor... Acaba ona ne denir?
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.