• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C

Skal Marmara, Halki Palas'ta

Skal Marmara, Halki Palas'ta
İstanbul’un Asya yakasında bulunan turizm profesyonellerinin üyesi olduğu Skal Marmara, Heybeliada Merit Halki Palas Oteli’nde buluştu.
ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- İstanbul"un Asya yakasında bulunan turizm profesyonellerinin üyesi olduğu Skal Marmara, Heybeliada Merit Halki Palas Oteli"nde buluştu. Skal Marmara"nın buluşmamsında İlkay Bener, Gülçin Bener, Ceylan Bener, Rüçhan Arda, Tekin Ertan, Defne Ertan ve kızı Duru Ertan, Emre Pekin, Tülay Pekin ve Bebiş, Murat Yumak, Neslihan Yumak ve Yavuzhan Yumak, Bülent Hasanreisoğlu, Özkan Altıntaş yer aldı.

ÖNCE BEŞ ÇAYI YAPILDI
Heybeliada"da İstanbul"un en eski oteli Halki Palas"ta hafta sonu geçiren Skal Marmara üyeleri, önce adanın pastanesinden alınan kurabiyeler, paskalya çörekleri ile 5 çayı yaptılar. Sohbetlerde İlkay Bener ile Emre Pekin, Türsab"ın danışmanlarına verdiği dolgun maaşı öğrendiklerini belirterek “Biz de danışman olalım” dediler. İlkay Bener ise “Ben göreve hazırım” dedi.
Ayrıca İlkay Bener, mazeret beyan ederek adaya gelmeyen üyeler için ise “Gelmeyenler çok şey kaybetti” dedi.

ADA BALIKLARINDAN ZİYAFET
Daha sonra ise otelin genel müdürü Bülent Hasanreisoğlu"nun özel olarak hazırlattığı adanın çevresinden yakalanan “ada balıkları” denilen tekir, istavrit ve Karadeniz"den gelen hamsi ikram edildi. Yanında karides, midye, kalamar, tarak ve şefin hazırladığı özel deniz ürünleri sunuldu.

RAKILARI YENİLENLER ISMARLADI
Balık olunca yanında rakı eksik olmadı. Rakıyı ise tavla ve kağıt oyunlarında kaybedenler ısmarlamak zorunda kaldı. Bütün bunların üzerine tatlı olarak şefin özel spesiyalitesi olarak fırınlanmış portakal aromalı, cevizli helva verildi. Salonda televizyon başında sohbet ederken içkilerini yudumladılar. Hava sıcak olduğu için şömine yakılmadı, ancak mehtabın keyfi çıkarıldı. Havanın güzel olması üzerine balkona çıkanlar ”Şansımız varmış. İstanbul"a güven olmuyor” dediler.
Geceyi Halki Palas"ta geçiren Skal Marmara üyeleri geç saatlere kadar Heybeliada"nın keyfini çıkardılar.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.