• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 16 °C

Marmara Skal doyasıya eğlendi

Marmara Skal doyasıya eğlendi
Son ayların en eğlenceli gecesinde Marmara Skal üyeleri piyanist Atilla Kaban'ın eşliğinde şarkılar söylediler, dansettiler ve hünerlerini sergilediler.
ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Skal Marmara Kulübü Kartal Titanic Oteli"nde kalabalık bir ekim toplantısı yaptı. Son ayların en eğlenceli gecesinde Marmara Skal üyeleri piyanist Atilla Kaban'ın eşliğinde şarkılar söylediler, dansettiler ve sahneye çıkarak hünerlerini sergilediler.



Skal Marmara Kulübü Başkanı Orhon Atameriç, Skal Milli Komitesi"nin Samos toplantısı hakkında bilgi verdi. Toplantıya katılan Yeditepe Üniversitesis Turizm ve Otel İşletmecilği Bölümü öğretim üyesi İbrahim Büyükyüksel turizm eğitimi, eğitimde lisan ve endüstiri üniversite ilişkileri üzerine konuşma yaptı.



Bu arada otelin balkonunu dolduran sigara içenlere bakılırsa, Marmara Skal'ün yarısından çoğunun sigara tiryakisi olduğu ortaya çıktı.

 

Emre Pekin, sigara tiryakilerinin boşalttığı masayı göstererek "Turizmdeki sıkıntı buradan belli oluyor" dedi,



MARMARA SKAL'DAN DÜNYA SKAL'ÜNE KIZ KULESİ MOTİFLİ ÇİNİ PANO

Budapeşte"deki Dünya Skal Toplantısına Marmara Skal"ı temsilen İlkay Bener"in katılacağını belirten Atameriç, Dünya Skal"ı şeref üyeleğine aday olan İlkay Bener"in desteklenmesi gerektiğini bildirdi. Marmara Skal"ın Belçika Skal"ı ile kardeş kulup olduğunu ve dünya kongresinde imza töreni yapılacağını söyleyen Atamariç, “Dünya kongresinde müzayedeye katılması için herkes birer hediye gönderebilir. Marmara Skal olarak üzerinde Kız Kulesi bulunan çini bir panoyu gönderiyoruz” dedi.



MURAT YUMAK'IN “YAVUZHAN”I GELDİ

Gecenin sürpriz haberi ise Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak"ın ise “Yavuzhan” adını verdiği bir oğlu olduğu haberini vermesi oldu. Konuklar Titanic Oteli"nde haftada üç gün piyanosu ile konuklara müzik ziyafeti çeken ünlü müzisyen Atilla Kaban"ın şarkıları ve Skal üyelerinin katılımı ile geç saatlere kadar eğlendiler.


Titanic Kartal'ın başarılı kadrosu

Son haftaların rekor düzeyde katılımı olan Skal Marmara toplantısı Titanic Oteli Genel Müdürü Uğur Ofluoğlu ve Satış Koordinatörü Seher Baysal"ın ev sahipliğinde aşçıbaşı Abdullah Özcan"ın hünerlerini sergilediği bir gece olarak gerçekleşti.



ÜNİVERSİTE SEKTÖR İŞBİRLİĞİ KURULMALIDIR

Konuk konuşmacı İbrahim Büyükyüksel, THY"da yıllarca çalıştığını ve havacılık deneyimine sahip olyduğunu, ancak turizmde çok önemli bir unsur olan "hospitality” konusu ile turizme girdiğini anlattı. Amerika"da bu konuda danışmanlık yaptığını belirten Büyükyüksel, “Turizm ve otelcilik okullarının yeterince tanıtılmadığı için gençlherin ilgi duymadığından” yakındı. Amerika"da öğrencilerin aynı zamanda sektörde çalıştıklarını ve işyerlerindeki başarılarının eğtimlerindeki derecelerini etkilediğini bildirdi. Böylece sektörün eğitimle iç içe çalıştığını anlatan Büyükyüksel, “Amerika"da üniversiteler ile sektör çok sık bir araya geliyor. Sektör üniversite işbirliği içinde gelişiyor” şeklinde konuştu.


Hep birlikte SKAL denildi


Piyanist Atilla Kaban çaldı bizler söyledik


İlkay Bener dansta performansını gösterdi


Herkes şarkılar söyledi


Marmara Skal iyi eğleniyor


İlkay Bener'in yanında gecenin kızlar korosu oturuyordu


Bülent Karamanoğlu, akrabası piyanist Atilla Kaban'ın müziğine doydu


'Taze baba' Bülent Yumak mutlu bir gece geçirdi. Dilaver ve Deniz'le babalığın erdemlerini konuştu.


Adalar kralı Bülent Hasanreisoğlu'nun oturuşu bile azametliydi.


Jale Kibritçioğlu, Gökçe Gönenç, Kadir Toprakkaya


Hakan, Mert ve Melih.... Alkışınız bol olsun...

Alkışçılar torpil geçtim. Bir de ciddi fotoğrafını koydum


Bu fotoğrafta Viaport kokusu ve yeni arkadaşlar var


Hürriyet'ten Hicri Kınay, Ali Güler, Seher Baysal


Emri Pekin'in yanında Tekin hoca. Öte yanda gözlerini kısmış Erol Sonay... Bu kadar eğlenceli gece herkesi yorar. Ama maşallah... Emre Pekin 35'in yaşını kutladı. Dante'yi solladı... Nice 35'lere...

MÖNÜYE BAKALIM


Marmara Skal başkanı Orhon Atameriç, Titanic Kartal'ın aşçıbaşısı Abdullah Özcan'ı tanıttı


Açılışta kaz ciğeri yelkenli gemi gibi önümüze geldi. Tadı enfesti... Sonra ise gelen sebze çorbasının lezzetinden herkes "Çorba kasesi biraz daha büyük olsaydı" diye yakındı


Bu sebzeli ara yemek tasarımı ve çevresine yşayılmış zar gibi turplarla, üzerine serili kaşar peyniri ile çok güzeldi.


Araya giren böğürtlenli sorbe tek kelimye harikaydı


Herkes "Bu istakoz zmu, yoksa başka bir şeymi?" diye birbirine sorarken kerevit olduğu anlaşıldı. Dünyayı gezen ve alternatif turizmde farklı ülkelerin mutfağını tanıyıan Emre Pekin'in tarifi üzerine kerevitin kuyruğunu yedik. Gerisini bıraktık. Bence hepsi yenebilirdi.


Tatlının göz bölümü herhalde aşçıbaşının sürpriziydi. Kırmızı gözle Marmara Skal'a nazar değmesin demek istemişti. Sonra çaylar kahveler içildi ve eğlenceye geçildi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.