• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C

Aslantaş:Gücümüzü kullanalım

Aslantaş:Gücümüzü kullanalım
Marmara Skal Kulübü'nün Green Park Bostancı Oteli'nde yapılan aylık toplantısına katılan Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş mesajlar verdi.
ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Marmara Skal Kulübü'nün Green Park Bostancı Oteli'nde yapılan aylık toplantısına katılan Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş Türkiye'deki Skal üyelerini Ankara'da yapılacak genel kurulda dünya Skal üyeleri ile birlikte Anıtkabir"i ziyarete çağırdı.



Dünya Skal yönetimi ile birlikte Atatürk"ün huzuruna çıkacaklarını belirten Aslantaş, “90 ülkenin temsilcileri büyük Atıatürk"e saygı gösterisinde bulunacaklar. Dünya başkanı olarak Anıtkabir defterini yazarak imzalama şerefine kavuşacağım” dedi.



Hülya Aslantaş, Skal International'ın 75. yıl kutlamaları içinde tüm üyelerle Paris'e çıkarma yapacaklarını belirterek “Tüm üyeleri Anıtkabir"e ve Paris"e çağırıyorum. Bu aktiviteler Türk turizminin Skal üyesi temsilcilerinin gösterisi olacaktır” şeklinde konuştu.
Marmara Skal'in toplantısına Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş ile eşi Cem Aslantaş, Skal Milli Komite ve İstanbul Skal eski başkanı Melike Doğruer katıldı.


İlkay Bener"in çağrısı üzerine salonda bulunanlar kadeh kaldırarak “Skal”dedi


Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Marmara Skal Başkanı Orhon Atamariç, Genel Sekreteri Zeynep Yılmaz  ve yeni üyeler Çağla Aydın, Hakan Kırhan, Mete Özmenç

İlkay Bener"in çağrısı üzerine salonda bulunanlar kadeh kaldırarak “Skal” dediler. Daha sonra Marmara Skal Genel Sekreteri Zeynep Yılmaz yeni üyeler Çağla Aydın, Hakan Kırhan, Mete Özmenç"i yemin törenine aldı. Yeminden sonra yeni üyelere beratlarını Dünya Skal başkanı Hülya Aslantaş verdi




Skal üyelerinden Erkan Erdem eline gitarı alarak şarkılar söyledi


Orkestranın çaldığı müzikten sonra sahne alan dansöz Sidelya yemeğe renk kattı. Skal üyelerinden Erkan Erdem eline gitarı alarak şarkılar söyleyip masaları gezince eğlence doruk noktasına çıktı. Herkes birlikte şarkılar söyledi ve eglenceli bir Skal yemeği yaşadı.



KATILIMCILAR
Marmara Skal Başkanı Orhon Atameriç ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği yemeğe İstanbul Skal'den Gülçin Bener, Skal Ankara üyesi Tekin Ertan, İstanbul Skal'den Dream Hill Oteli Genel Müdürü Tuncay Marlalı, Tarkan Yüksel, Savaş Aytaç, Orsep Royal Oteli Genel Müdürü Mert Okan, Güler Osmanlı Mutfağı"nın sahibi Ali Güler, Başak Bilmen,


Heybeliada Halki Palas Oteli Genel Müdürü Bülent Hasanreisıoğlu, Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak
Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak, Heybeliada Halki Palas Oteli Genel Müdürü Bülent Hasanreisıoğlu, Green Park Bostancı Genel Müdürü Dilaver Doğru, Emre Pekin, Erkan Erdem, Erkan Otağ, Ferzan Kırhan, İlkay Bener, İlknur Ayazoğlu, Çorlu Silver Side Oteli Genel Müdürü Jale Kibritçioğlu,



Kadıköy Life dergisinin sahibi Kadir Toprakkaya, Avukat İrem Toprakkaya, Meltem Erdoğan, Necdet Cebesoy, Ramela Avetyan, Savaş Aytaç, Sinan Sinanoğlu, Tarık Sökmenoğlu, Zeynep Yılmaz, Kibele Eren, Bülent Barlas, Çağla Aydın, Hakan Kırhan, Mete Özmenç, Özkan Altıntaş katıldı.



SKAL MARMARA BAŞKANI ATAMERİÇ: GURURLANDIK

Skal Marmara Başkanı Orhon Atameriç, genç bir kuruluş olan Marmara Skal"ın yemeğine Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş"ın katılmasının onur verici olduğunu söyledi. Daha sonra ise Marmara Skal adına Hülya Aslantaş'a gümüş bir tabak armağan etti.



İLKAY BENER: MARMARA SKAL"IN GİZLİ GÜCÜ ASLANTAŞ

Marmara Skal'ın kurucusu İlkay Bener'de Hülya Aslantaş'ın dünya başkanı seçilmesi için yanından ayrılmayarak canla başla çalıştığını söyledi. Aslantaş"ın Marmara Skal'ın kuruluşunda büyük destek verdiğini belirten Bener, “Hülya Aslantaş gizli bir güç olarak hep arkamızda durdu" dedi. Daha sonra İlkay Bener Hülya Aslantaş'a Marmara Skal"ın kuruluşunda verdiği destek için gümüş bir tabak armağan etti.

HÜLYA ASLANTAŞ PROJELERİNİ ANLATTI
Dünya Skal başkanı Hülya Aslantaş bir yıllık başkanlık döneminin yapmak istediklerine yetmeyecek kadar kısa bir süre olduğunu belirterek başkanlığı döreminde yapmak istediklerini anlattı.
Dünya Skal yönetim Kurulu"nu Ankara'da toplayacaklarını ve Kapadokya gezisinden sonra resmi ziyaretlerde bulunacaklarını söyledi. Ancak yönetim ile birlikte Anıtkabir"e yapacakları ziyaretin Atatürk"e dünyanın saygısının göstergesi olarak önem taşıdığını belirtti. Anıtkabir ziyaretine Türkiye'nin her yanından gelecek Skal üyelerinin katılması gerektiğini böyleyen Aslantaş, Atatürk'ün evini ziyaret ettikten sonra toplantı yapacaklarını bildirdi.



SKAL GÜCÜNÜN FARKINDA DEĞİL

Hülya Aslantaş Skal"un kendi gücünün farkında olmadığını belirterek “Dünyaya baktığımızda büyük güce sahip olduğumuzu gödüyoruz. Herşeyin ötesinde dünyada en yaygın sivil toplum kuruluşuyuz. Türkiye"de ve dünyada bu gücümüzü baskı grubu olarak turizmin iyileştirilmesi ve sorunların çözümü için kullanmalıyız. Dünyada değişim yaşanıyor ve sivim insiyatifin gücü artıyor. Turizmde doğruyu yanlışı konuşacak tek kuruluş Skal"dür. Hep birlikte çalışarak yeni politikalar üretmeliyiz. Ben dünyaya verdiğim mesajda kültürlerin köprüsü temasını seçtim.Skal ailesi olarak dünya barışına katkıda bulunacak, kültürleri birbirine yanaştıracak elçiler olduğunu düşünüyorum.

75. YILDA PARİS"E KÜLTÜR ÇIKARMASI
Bu yıl Skal"un 75. Yılını kutluyoruz. Pariste bir otelde hala Skal"ın kuruluş plakası duruyor. Aynı zamanda 2009 Fransa"da Türk yılı ilan edildi. Tüm Skal üyesi ülkelerin turizm bakanlarını Pariste"ki toplantıda buluşturmayı planlıyorum. 25-28 nisanda Paris'e kültür çıkarması yapacağız. Skal büyük bir güçtür. Onunla yeni insanlar tanırsınız. Globalleşen dünyanın her yerinde dostlarınız oluşuyor. Ekonomik krize gelince Türkiye, dünyada krizle nasıl başedeceğini düşünen ülkelere göre aşılıdır. Ama buna rağmen dikkatli olmalıyız. Az sorunlu bir yıl yaşamamızı diliyorum. Mutlu hayırlı güzel bir sene diliyorum.”
Daha sonra toplantıda söz alan konuşmacılar Skal'ün yaptırım gücünün artırılması için çalışmalar yapılmasini desteklediklerini belirttiler. Daha sonraki yemeğin gelecek yıl Heybeliada Halki Palas"ta yapılması planlandı.
























Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.