• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

AKTOB’un Moskova workshop'u

AKTOB’un Moskova workshop'u
AKTOB Başkanı Çorabatır: Moskova’da önce çalıştay başlayacak, etkinlik daha sonra “Antalya in Moscow” gecesi ile devam edecek.

ANTALYA- Moskova"daki kış turizmi fuarı sırasında 22 Eylül"de Forum Hall"da 27 otel ile Rusya"dan Türkiye"ye turist gönderen dört büyük tur operatörünün katılımı ile önce bir çalıştay (workshop), ardından Bing Bang orkestrasının vereceği konser ile “Antalya in Moscow” adlı bir gece düzenlenecek.
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), kontratların imzalanması dönemine girilirken Rusya pazarıyla çalışan oteller ile bu ülkeden turist gönderen tur operatörlerinin bir araya geleceği önemli bir etkinlik düzenliyor.
Moskova"da 22 Eylül"de Forum Hall"da 27 otelin katılımı ile gerçekleştirilecek etkinlik önce çalıştay (workshop) ile başlayacak, daha sonra “Antalya in Moscow” gecesi ile devam edecek.
AKTOB"un düzenleyeceği etkinliğe 27 otel ile birlikte Rusya pazarının büyük firmaları olan Odeon-Coral, TezTour, Mos Travel ve Pegas da destek vererek katılıyor.

Worshop ve Antalya gecesi
AKTOB"un 23- Eylül"de yapılacak olan Moskova Kış turizmi fuarı öncesinde düzenleyeceği etkinliğe Rusya"daki tur operatörlerinin çalıştığı seyahat acentalarının satış görevlilerinin de katılacağı bildirildi.

Birliktelik sergilenecek
Konuyla ilgili olarak turizmgazetesi.com"a bilgi veren AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır, etkinliğin Türkiye"nin ikinci büyük pazarı Rusya"da sektörün birlikteliğini göstermek açısından önemli olduğunu söyledi.

Diğer fuarlara da taşınacak
AKTOB Başkanı Çorabatır, Moskova"da başlatacakları bu etkinliği daha sonra diğer fuarlara da taşıyacaklarını belirterek, bu etkinlikler ile hem fuarlara katılan firmaların o ülkelerdeki partnerleri ile bir araya gelmesi hem de o ülkelerdeki seyahat acentaları çalışanlarının düzenlenen gösteri ve Türk gecelerine katılımı sağlanarak sattıkları ürün hakkın daha çok bilgi sahibi olmalarını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Çorabatır, Moskova"daki çalıştayın 22 Eylül günü akşam 17"de yapılacağını, ardından Forum Hall"de Bing Bang orkestrasının vereceği konser ile Türk gecesi düzenleyeceklerini söyledi.

AKTOB"un “Antalya in Moscow” Workshopuna katılacak oteller
Crystall Hotels
Lettonia Golf
Xanadu Resort
Fame Residence
Ela Quality
Lykia World
İber Hotel
Cornelia
Titanik Hotel
Adam& Eve
Asteria Hotels
Emirhan Hotels
Concord Hotel
Delphin Hotels
Kamelya Hotels
Susesi Hotel
IC Hotels
Rixos
Calista Hotel
Maritim Pine Beach
Monachus Hotels
Belek Beach Hotel
Barut Hotels
Febeach Hotel
Club Ali Bey
Kaya Hotels
Amara Hotels


Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.