• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Hannah Waddingham, Sun Princess'in vaftiz anası olacak

Hannah Waddingham, Sun Princess'in vaftiz anası olacak
Basın açıklamasına göre, aktris ve sanatçı Hannah Waddingham, Princess Cruises'ın en yeni gemisi Sun Princess'in resmi vaftiz annesi olarak görev yapacak.

FLORİDA - Basın açıklamasına göre, aktris ve sanatçı Hannah Waddingham, Princess Cruises'ın en yeni gemisi Sun Princess'in resmi vaftiz annesi olarak görev yapacak.
Apple TV+'ın "Ted Lasso" dizisindeki Rebecca Welton rolüyle tanınan Waddingham, 23 Nisan 2024'te Barselona Limanı'nda düzenlenecek isim töreninde gemiye isim verecek. Princess Cruises başkanı John Padgett, “Sansasyonel yeni Güneş Prensesimiz için Vaftiz Anası olarak hizmet edecek ışıltılı ve zarif Hannah Waddingham'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

hannah-waddingham,-sun-princess.jpg“Tıpkı Sun Princess gibi o da yetenekli ve ödüllü bir oyuncu ve icracı olarak ilham verici çalışmaları aracılığıyla incelik, güzellik ve merak yayıyor. Hannah'nın şimdiye kadar yaratılmış en etkileyici, lüks ve baş döndürücü Aşk Gemimize resmen isim vermesi ve Kraliyet ailesinin üyeleri de dahil olmak üzere saygın Prenses Vaftiz Ebeveynleri grubuna katılması bizi gerçekten onurlandırdı.

hannah-waddingham,-sun-princess-001.png

Sun Princess, 28 Şubat 2024'te resmi olarak ilk seyir sezonuna başladı ve şu anda Ft.'ye çıkmadan önce bir dizi Akdeniz yolculuğuna çıkıyor.  4.300 misafir kapasiteli yeni Sun Princess, Princess Cruises için yepyeni bir gemi platformu sunuyor. Gemi, ilk seyir sezonuna 28 Şubat 2024'te başladı ve ilk Karayip sezonu için Ekim ayında Fort Lauderdale'de yola çıkmadan önce şu anda bir dizi Akdeniz seferi gerçekleştiriyor.

hannah-waddingham,-sun-princess-001.jpg

HANNAH WADDİNGHAM
Londra doğumlu sanatçı, Londra'daki The Grosvenor House Hotel'de Royal Television Society Ödülleri'nde En İyi Eğlence Sunucusu ödülünü kazanarak duygu dolu anlar yaşadı. Hannah, sunuculuğunu Graham Norton , Alesha Dixon ve Julia Sanina ile birlikte yaptığı 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazandı .



Hannah Waddingham,, 2021'de komedi dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Emmy Ödülü'nü kazandığı popüler Apple komedi dizisi “Ted Lasso”nun 3. Sezonunda izleniyor. Ayrıca 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'na da ev sahipliği yapacak. Diğer oyunculuk çalışmaları arasında HBO'daki "Game of Thrones" ve Netflix'teki "Sex Education" gibi hit dizilerin yanı sıra Disney+ filmi "Hocus Pocus 2" yer alıyor. Waddingham, “Kiss Me Kate”, “A Little Night Music” ve “Monty Python's Spamalot” filmlerindeki rolleriyle üç Olivier Ödülü'ne aday gösterilen başarılı bir müzikal tiyatro oyuncusudur.

Bu haber toplam 4102 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.