• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

TürkiyeTurizm.com’un okur sayısı 500 milyonu geçti

TürkiyeTurizm.com’un okur sayısı 500 milyonu geçti
TürkiyeTurizm.com Cumhuriyet’in 100’üncü yılının kutlandığı günümüze kadar geçen 18 yıl içinde 500 milyon okur sayısını geçti.

İSTANBUL- Türkiye’nin turizm haber sitesi TürkiyeTurizm.com, 2005 Mayıs ayında kurulduğundan bu yana, geçen 18 yıl içinde okurlarından aldığı güçle büyüdü. Turizm haberciliğinin lider sitesi haline gelirken Türkiye’nin yurtiçi ve yurtdışında tanıtımında büyük görevler yaptı.
TürkiyeTurizm.com Cumhuriyet’in 100’üncü yılının kutlandığı günümüze kadar geçen 18 yıl içinde 500 milyon okur sayısını geçti.
Bu başarıda turizm sektörünün tüm temsilcileri olduğu kadar çok değerli yazararlarımız, muhabirlerimizin katkıları büyüktür.
Onlar size doğru haberi ulaştırmak için herşeyi göze alıyorlar ve almaya devam edecekler. Ancak TürkiyeTurizm.com’un en büyük habercileri turizm sektörünün tüm temsilcileridir.

turkiyeturizm.com-cumhuriyet’in-100’uncu-yilinin-kutlandigi-gunumuze-kadar-gecen-18-yil-icinde-500-milyon-okur-sayisini-gecti..jpg

CUMHURİYET'İN 100'ÜNCÜ YILI  GİBİ KUTSAL GÜNDE DUYURMAK İSTEDİK
Okur sayısının 500 milyon olduğu zaman duyurmak istedik.
Ancak büyük önder Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet’in kutlandığı 29 Ekim 2023’ün kutsallığına ve gururuna ortak olmak istedik.
Türkiye’nin lider turizm haber sitesi, TürkiyeTurizm.com sadece Türkiye’de değil çok dilli yapısıyla dünyanın bir çok ülkesinden okunuyor ve turizmin kaynak yayını olarak ilkeli yayıncılığını sürdürüyor.
Dünyanın en önemli fuarlarında yer aldığı gibi, bir çok bölgede ki tüm turizm etkinlikleri TürkiyeTurizm.com’dayer alıyor.

turkiyeturizm.jpg

501 MİLYON OLDU
TürkiyeTurizm.com 29 Ekim 2023’ten önce 500 milyon okur sayısını geçmişti.
Haberi yazdığımız 28 Ekim günü numeratör kayıtlarına göre toplam sayfa ziyareti 501 milyon 303 bin 676 oldu.
Ayrıca 2023 yılı toplam sayfa ziyareti ise 197 milyon 616 bin 26 olarak görüldü.
Günde 150 bine ulaşan ve aylık 2 milyonu geçen okur sayısı ile saygın, etkili yayıncılığını sürdüren TurkiyeTurizm.com’a inanarak onu okumaya devam eden ve bizlere güç veren tüm okurlara yürekten teşekkür ediyoruz.

ORTAK AKILDA BULUŞAN YAYIN ANLAYIŞI
TürkiyeTurizm’com, sizlerin yanında ve ortak akılda buluşan yayın anlayışıyla doğruları yazan, kimsenin kulu kölesi olmayan yayıncılık anlayışırı devam ediyor.
Ayrıca turizmin ülkemiz için ne kadar hassas bir sektör olduğunu bilincinde olarak, TürkiyeTurizm.com yalan, dolan haberlerden uzak ve doğruyu yazmayı ilke edinen anlayışıyla hizmet etmeyi sürdürüyor.
TürkiyeTurizm.com’un en büyük haber kaynağı turizmcilerdir ve TürkiyeTurizm.com her zaman onların yanındadır.

EĞILIP, BÜKÜLEREK GAZETECILIK YAPıLAMAZ
Eğilip, bükülerek gazetecilik yapılmayacağını biliyoruz. Bunu yaparsak en önce turizm sektörüne ve çok değer verdiğimiz turizmcileri ihanet ederiz.
Zaten böyle bir anlayışla gazetecilik yapılamaz.
18 yıl boyunca TürkiyeTurizm.com’a duyduğunuz güven, verdiğiniz destek ve yanımızda olmanıza yürekten teşekkür ediyoruz.
TurkiyeTurizm.com turizmcilerindir.
TürkiyeTurizm.com, turizmcilerin özgür, bağımsız yayın organıdır.
Saygılarımızla
Teşekkürler

Bu haber toplam 9902 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.