• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

​​​​​​​İbrahim Bayrakçı’ya TÜRSAB’tan tehditler yağıyor

​​​​​​​İbrahim Bayrakçı’ya TÜRSAB’tan tehditler yağıyor
TUTSAB Kurucu Başkanı Hüseyin Kırk ile Alfakamah Turizm Başkanı İbrahim Bayrakçı, haksız yere TÜRSAB Disiplin Kurulu’na verilmelerine isyan edince bazı tetikçiler ortaya çıktı.

İSTANBUL- TÜRSAB’ta kazan kaynıyor. Yönetimin uygulamalarına isyan eden BTK’lar kapanıyor. Seçilmiş yöneticilerine “istifa edin” tehditleri yağıyor. Son olarak haksızlığı direnen İbrahim Bayrakçı’ya TÜRSAB’tan tehditler yağdı.
Turistik Taşımacı Seyahat Acenteleri Birliği -TUTSAB Kurucu Başkanı Hüseyin Kırk ile Alfakamah Turizm Başkanı İbrahim Bayrakçı, haksız yere TÜRSAB Disiplin Kurulu’na verilmelerine isyan edince bazı tetikçiler ortaya çıkarak tehditlere başladı. Bu arada TÜRSAB Başkanı tarafından atanmış olan, seçilmemiş olan ve memur kategorisindeki Avrupa BTK Başkanı Erdal Yüce, seçimle göreve gelen İbrahim Bayrakçı’nın Avrupa BTK’tan istifa etmesini istedi.

ibrahim-bayrakci.jpgBunun üzerine Bayrakçı “Atanmış kişi seçilmiş kişiyle koltuğunu bırakıp git diyor. O memur ben seçilmiş yönetim kurulu üyesiyim. Ben seçimle geldim. Seçilmiş Yönetim Kurulu üyesiylim. Atanmış birinin talimatıyla seçimle gelen biri olarak görevimden istifaü etmem. Ben seçimle geldim ve seçimle giderim. Aksi takdirde bana güvenerek oy veren arkadaşlarıma ihanet etmiş olurum. Asıl onlar istifa etmeliler” şeklinde konuştu.
İbrahim Bayrakçı “ Benim ve Hüseyin Kırk başkanın paylaşımından asıl rahatsız olanlar cesaret edipte beni arayamadılar başkalarına aratıyorlar” dedi.
Hüseyin Kırık isöv “Dünkü yapılan habere istinaden bugün TÜRSAB Başkanı tarafından atanmış olan, seçilmemiş olan ve memur kategorisindeki Avrupa BTK Başkanı Erdal Yüce, İbrahim beyi aramış ve Avrupa BTK dan çıkmasını istemiştir. TÜRSAB’ta panik başladı” şeklinde konuştu.
ibrahim-bayrakci-001.jpg
İbrahim Bayrakçı’nın açıklaması şöyle:


Değerli Meslektaşlarım

 

Benim yaşım 45-46 babamdan annemde aldığım terbiye kimseye yalakalık yapmadım kimsedende korkmadım bu yaşımdan sonrada ne yalakalık yaparım nede boyun eğecek bir durumumuz yok.
Ben nasıl 2022 TÜRSAB Seçimlerinde TÜRSAB başkanını savunup oy verdiysem başı dik seçimden sonraki yapılan haksızlıkları yanlışlarıda başı dik söylerim ve eleştiririm.
Beni arayarak bazıları paylaşımlarımdan ve bu *TUTSAB* Birliğinde bulunmamdan dolayı rahatsız olduklarını ve TÜRSAB İSTANBUL AVRUPA BTK yönetimin guruplarından ve yönetiminden çıkmamı istemişler.
Whatsapp gurubundan çıktım. Fakat ben 2022/2025 Avrupa BTK Yönetim Üyeliğine seçilerek geldim 2025 yılına kadarda bu şekil devam edecektir!
Bu güne kadar geri adım atmadım bu saatten sonrada geri vitesim yok! Onlar bizi tutukları köpeklerle karıştırmışlar…!!!

Kalın Sağlıcakla

www.alfakamahtourism.com (CEO)

İbrahim Bayrakçı
ibrahim-bayrakci,-huaseyin-kirk.jpg
Hüseyin Kırk’ın açıklaması şöyle:

Değerli üyelerimiz

Türsab Avrupa BTK Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Bayrakçı "hak hukuk adalet" diyerek Seyahat Acentalarının haklarını savunmuştur kendisini tebrik ediyorum.

Haksız bir şekilde Türsab Disiplin Kuruluna verilmiş ve şirketi TÜRSAB plakasi kiralıyor iftirasına uğramıştır.

Dünkü yapılan habere istinaden bugün Avrupa BTK Başkanı Erdal İbrahim beyi aramış ve Avrupa BTK dan çıkmasını istemiştir.
HABER LİNKİ:
https://www-turkiyeturizm-com.translate.goog/tursab-olmayan-plaka-ile-acenteleri-tehdit-ediyor-74648h.htm?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en

TÜRSAB taki rant ve çikar a kirli ilişkilere katılmadığı için Avrupa BTK dan ayrılması istenmiştir.

İbrahim Bayrakçı seçilerek o göreve gelmiş ve 2025 yılına kadar o görevde kalacaktır istifa etmesi gerekenler an itibarıliyle Seyahat Acentalarının aidatları paraları ile geçinen zavallılardır.

İbrahim Bayrakçı ya Hüseyin Kırk ın yanında durduğun için Avrupa BTK da kalman uygun değildir denmiştir.

Hüseyin Kırk Seyahat Acentalarının paralarını Türsab ın mal ve varlıklarını kişisel menaffate çevirmedi menfaatlenenler bellidir onlar istifa etsin.

Avrupa BTK nin maaşını içtiği çayı bizler veriyoruz haram zıkkım olsun diyorum.

Biz Devletimizin ve Bakanlığımızın yanında durmaya devam edeceğiz.

1618 sayılı Seyahat Acentaları kanunu kapsamındaki değişikliği sonuna kadar destekliyorum.

Saygılarımla

Kırkzade Turizm ve Seyahat Acentası

TUTSAB Kurucu Başkanı

Hüseyin Kırk

Bu haber toplam 3969 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.