• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 28 °C

Dünya Türk mobilyası kullanıyor

Dünya Türk mobilyası kullanıyor
MOSDER tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen alım heyetlerinin adresi oldu.

İSTANBUL- Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen alım heyetlerinin adresi oldu.

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, mobilya sektörünün, Türkiye’nin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasında stratejik bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, şu mesajı verdi: “Mobilya sektörü, özellikle son 10 yılda 7 kata yakın büyüyerek, yaklaşık 193 ülkeye kendi markalarıyla ürün ihraç eden ve cari açık vermeyen bir güç olmayı başardı. Fuarımızla birlikte ihracatımızı yüzde 15 daha artıracağız.”

istanbul-mobilya-fuari.jpgKapılarını dün açan fuarda sayıları 300’ü bulan ünlü markaların seçkin ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuldu. Yılın ilk 9 ayında ihracatını yüzde 5 oranda artırarak 1 milyar 661 milyon dolara yükselten sektör ise dünyanın 193 ülkesiyle iş yapmanın gururunu yaşıyor. Modern, klasik ve modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, oturma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara ve bahçe mobilyalarına kadar her türlü ihtiyaca cevap verecek fuar 12 Kasım akşamına kadar CNR EXPO Yeşilköy’de açık olacak.

HANGİ FİRMALAR VAR?
Boydak Holdinge bağlı şirketler başta olmak üzere, Ladin Mobilya, Bellona, Bambi, Yataş, İstikbal, Alfemo, Enza Home, Bretz, Merinos, Fatih Kıral, İpek, Kilim, Yatsan, Teleset, İşbir, Mondi, Tepe Home, İdaş, Buka, Novussi, Rengarenk, Almila, Kupa Genç Odası, Saloni, Loda, HKM Comfort, Leta Sandalye, Arno Home, Ladin, Cardin Concept, ABC Mobilya...

YABANCI AKINI
Manisa, Eskişehir, Kayseri, Ankara, Konya, Uşak ve Trabzon başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından alım heyetlerinin ziyaret ettiği fuarda, mobilya sektörünün lider ülkeleri İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında bulunduğu 84 ülkeden ziyaretçilerin yer alması dikkat çekti.

MASAJ YAPAN BAZA ÜRETİLDİ
Modern, klasik ve modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, oturma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara ve bahçe mobilyalarına kadar her türlü ihtiyaca cevap verecek ürünlerin sergilendiği fuarda; kumanda, cep telefonu ile yönetilebilen akıllı yataklardan, öğretici ve eğitici genç odasına, masaj yapan, akıllı sehpası bulunan bazalara kadar pek çok inovatif ürün sergileniyor.

Bu haber toplam 2802 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.