• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 22 °C

Biskletçiler Kemer'in parkurlarını görecek

Biskletçiler Kemer'in parkurlarını görecek
AKRA Hotels ana sponsorluğunda AG Tohum desteği ile bu sene 6'ncı kez gerçekleştirilecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, birbirinden önemli isimleri Kemer'de 27-28 Nisan tarihlerinde ağırlayacak.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
KEMER/ANTALYA -
Bisiklet tutkunları Kemer'in eşsiz manzarasında AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum’da bir araya geliyor. AKRA Hotels ana sponsorluğunda AG Tohum desteği ile bu sene 6'ncı kez gerçekleştirilecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, birbirinden önemli isimleri Kemer'de 27-28 Nisan tarihlerinde ağırlayacak.

“Mavi ve Yeşilin bir parçası ol” sloganı ile start alacak organizasyon Fraport TAV Antalya Havalimanı, Corendon Airlines ve Diana Travel İn co-sponsorluğunda düzenlenecek. Batı Toros Dağları'nın eteklerinde ve 52 kilometre kıyı şeridi boyunca uzanan Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer'deki yarış doğal güzellikleri de ön plana çıkarıyor.

kra-gran-fondo-antalya-.jpgDeniz, orman ve dağların bir noktada birleşmesiyle mavi ve yeşilin büyüleyici atmosferinde dünyanın birçok ülkesinden gelen bisikletçiler, finişi görmek için mücadele verecek.2018 yılından bu yana amatör yol bisikletçileri birbirinden önemli doğal güzelliklerin içinde yarıştıran AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum Da sayılı günler kala kayıtlar ise tüm hızıyla devam ediyor.Antik kentin hala ayakta durduğu ve millî park olan Phaselis plajı gibi önemli tarihi yapıyı içinde barındıran Kemer'de gerçekleşecek organizasyon amatör yol bisikletçilerinin vazgeçilmezi konumunda.

kra-gran-fondo-antalya--001.jpg“KEMER BİSİKLET SPORUNUN EN ÖNEMLİ MERKEZLERİNDEN BİRİ HALİNE GELECEK”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer'imiz eşsiz bisiklet rotaları ile bisiklet sporunun Türkiye'deki en önemli merkezlerinden biri haline gelecek. İlçemizde yapılan tüm ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına destek vermeye ve Kemerimizi spor turizminin önde gelen kentlerinden biri haline getirmek adına çabamızı sürdürüyoruz. AKRA Gran Fondo da çok önem verdiğimiz organizasyonlardan biri. Yarışların Kemer'de düzenleniyor olması ilçemiz adına son derece önemli. Organizasyona katılacak olan çok sayıda ülkeden gelen sporcularımızı Kemer'de yer alan otellerimizde ağırlayacağız. Bu önemli organizasyondan dolayı ilçemiz adına Sayın Haydar Barut'a da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 726 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.