• BIST 9873.15
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 27 °C

Denizciler London Boat Show Fuarı’nda

Kaan Karaelmas

İngiltere’nin başkenti  Londra’da 06 – 15 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen London Boat Show Fuarı kapılarını denizseverlere açıyor.

london-boat-show1a.jpg

Avrupa fuar takviminin ilk deniz fuarı olma özelliğini taşıyan fuar, dünya denizcilerini Londra’ya topluyor.

Fuar ziyaretçi profiline bakıldığında dünyanın ünlü ve itkin denizcilerin katıldığı görülüyor. Katılımcı firmalar ziyaretçi kitlesini artırmak için aylar öncesinden hakim oldukları pazarlarda fuarın tanıtımını yapıyorlar.
London Boat Show Fuarı ürün tanıtımları ve marka bilinirliğini artırmada önemli bir fırsat olarak görülüyor.


london-boat-show22.jpg

FUAR ALANI ÖZEL BÖLÜMLERE SAHİP BULUNUYOR

Çarpışan tekneler bölümünde Sunsseeker tekne firmasının desteklediği ve  3- 13 yaş arası çocukların 3 Pound ödeyerek bineceği şekilde tasarlandı. Çarpışan teknelerin gelirinin kanserli çocuklara ait bir vakfa bağışta bulunulacağı belirtildi.

london-boat-show2a.jpg

Dream Lodge Marina & Boating Gölü’nde tekneleri denemek ve görmek için gelen  yelkenci küçükler de düşünüldü. Tekneler gün boyu deniz üzerinde  yapılacak aktiviteler ile önemli bir cazibe merkezi haline getirildi.

london-boat-show4.jpg

ÜNLÜ DENIZCILERLE BULUŞMA

Tüm sahne gösterileri, defileler, canlı röportajlar fuarın güney holünün doğu ucunda yer alıyor. Londra’dan sahne ve yelken dünyasının ünlüleri olan Dame Ellen MacArthur, Helena Lucas, Mike Golding Clipper Race Team ile bir araya gelinecek. Fuarı ziyaret edenler ünlülerle karşılıklı sohbet ederek, merak ettikleri konularda soru sorma imkanı bulacaklar.

Ana koridor boyunca katılımcı markaların önemli mesajlarını gösteren tabelalar yer alıyor. Firmaların tanıtımları ve ileriye dönük projelerine ilişkin mesajlar burada görülebiliyor.

london-boat-show6.jpg

CANLI MÜZIK, EĞLENCE VE YELKENCİLİK DENEYİMİ

Fuar alanı içinde yer alan Black & White Bar’da fuar saatleri boyunca canlı müzik eşliğinde içecekler sunulacak.

Fuarda yer alan özel bölümlerde vinç yeteneklerinizi seçkin bir denizciye karşı test ederek yelken açan bir  ekibin parçası olabiliyorsunuz.

Fuarda en son çıkan yenilikleri, ekipmanlar görüp deneyebilirsiniz.  Dünyanın dört bir yanından gelen yüzlerce motoryat , yelkenli  ve klasik tekne  markalarını  bir arada görebileceğiniz bu fuar dünyanın denizcilerini bir araya getiriyor.

Hayallerinizi ertelemeyin

kaankaraelmas@superonline.com

 

 

Bu yazı toplam 6668 defa okunmuştur.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.