• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 16 °C

Titanic Kartal'da 'Yaza Merhaba'

Titanic Kartal'da 'Yaza Merhaba'
İstanbul’un Asya yakasının 5 yıldızlı oteli Titanic Business Kartal Oteli, özel misafirlerinin katıldığı muhteşem bir parti ile “Yaza Merhaba” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
-İstanbul’un Asya yakasının 5 yıldızlı oteli Titanic Business Kartal Oteli, seyahat acenteleri, işbirlikçi kurumlar, işadamları, özel misafirleri ve yakın dostlarının katıldığı muhteşem bir parti ile “Yaza Merhaba” dedi.

titanic-kartal-yaz-22.jpg

titanic-kartal-yaz-17.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

Titanic Business Kartal Oteli Genel Müdürü Ahmet Can Yeşildağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen partiye Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB Asya Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler’de katıldı.

titanic-kartal-yaz-31.jpg

Açılış töreninde sahnede tüm ekibiyle yer alan Kartal Oteli Genel Müdürü Ahmet Can Yeşildağ konuklara “Hoş geldiniz” dedi. Gecenin onur konuğu TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, Ahmet Can Yeşildağ Türsab adına bir tabak armağan etti.

titanic-kartal-yaz-32.jpg

titanic-kartal-yaz-33.jpg

Otelin Satış Müdürü Ebru Tiryaki Yılmaz’a ise üzerinde Gülentur yazılı bir uçak maketi armağan ederken “Titanic Oteli’nin bu uçak gibi yükseklerden uçmasını diliyorum” dedi.
Daha sonra konuklar arasında yapılan çekilişle 20 kişiye  otelin hizmetlerinden armağanlar dağıtıldı

titanic-kartal-yaz-34.jpg

titanic-kartal-yaz-11.jpg

titanic-kartal-yaz-ekip1.jpg
Genel Müdür Ahmet Can Yeşildağ, Satış ve Pazarlama Müdürü Ebru Tiryaki Yılmaz, F&B Müdürü Ali Altıparmak, Mutfak Şefi Ali Kaplan, Muhasebe Müdürü Aysu Ekiz, Misafir İlişkileri Şefi Esra Çetin, Satınalma Şei Gürsel Karamustafaoğlu, Ziyafet Satış Müdür Yardımcısı Nazlı Yurtsever, Güvenlik Müdürü Oğuzhan Şeker, Ön Büro Müdürü Ramadan Öztürk, Housekeeping Müdürü Ufuk Aktaş, Teknik Servis Şefi Ziya Çelik

titanic-kartal-yaz-ekip2.jpg

İYİ EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR 

Parti boyunca Otelin Satış Müdürü Ebru Tiryaki Yılmaz’ın yönetiminde ekibinden Seza Okan Bademlioğlu, Fatih Örmen, Fırat Odabaş, Cansın Çinal, Erdem Aykut, Gürcan Günaydın, Mihrab Yalçın Arslan tüm konukları yalnız bırakmadılar.

titanic-kartal-yaz-15.jpg

titanic-kartal-yaz-2.jpg

MUTFAK EKİBİ LEZZET DAĞITTI

DJ müziğinin ve orkestranın eşliğinde düzenlenen partide Titanic Business Kartal Oteli Yiyecek İçecek Müdürü Ali Altıparmak ve Mutfak Şefi Ali Kaplan yönetiminde mutfak ekibinin düzenlediği büfelerde Türk ve dünya mutfaklarının örnekleri ikram edildi.

titanic-kartal-yaz-mutfak1.jpg

Mutfak Şefi Ali Kaplan ile yardımcıları Mesut Aydemir, Sedat Yaman, Fatih Zenâr, Mehmet Kabadayı, Fahri Uğurel, Orhan Yeşilçimen’in özenle hazırladığı yiyecekler konuklar tarafından çok beğenildi.

titanic-kartal-yaz-12.jpg
Kuzu çevrildi

titanic-kartal-yaz-13.jpg
İç pilav bile vardı

titanic-kartal-yaz-gozleme.jpg
Gözlemeciler kraliçesi Adanalı Hatice konukları gözlemeye doyurdu

titanic-kartal-yaz-orkestra.jpg

TİTANİC BUSİNESS HOTEL ASİA
Sabiha Gökçen Havalimanı, şirket ofisleri ve alışveriş merkezlerine rahat ulaşılabilir bir noktada olan Titanic Business Hotel Asia, İstanbul Anadolu yakasında iş konaklamaları için elverişli bir konumda bulunuyor.
İstanbul iş otelleri arasında büyüklerinden olan otelin 192 odası ve süiti, zarif ve kullanışlı ayrıntılarla dekore edildi. Lüks banyo malzemeleri ile donatılmış odalarda kablosuz internet ücretsiz olarak sunuluyor. Birçok oda gözalıcı bir Marmara Denizi ve Adalar panoramasına bakıyor.
Titanic Business İstanbul Asia'da, şehrin en iyi yeme-içme deneyimleri yaşanabiliyor. Türk ve uluslararası mutfakları sunan Alesta Restaurant'tan, muhteşem Marmara Denizi ve Adalar manzaralı Compass Restaurant & Bar'a kadar birçok farklı seçenek bulunuyor.
İstanbul Asya yakasındaki, iş toplantısı, yemek ve düğün gibi 1200 kişiye kadar olan her tür etkinlik için toplam 23 toplantı salonu ve banket alanı bulunan Titanic Business Hotel en ideal seçenekleri sunuyor.
Titanic Wellness & Spa bünyesindeki, fitness merkezi, açık havuz yada spa'ya rahatlamak ve formda kalmak için yapılacak bir ziyaret, ruhu ve bedeni yeniliyor.
Titanic'in efsanevi hizmetiyle özdeşleşen Business Hotel - Asia, çalışanlarının konukseverliğiyle iş ve tatil amaçlı konaklayan misafirlerine unutulmayacak bir konaklama deneyimi yaşatıyor.

AYG GRUP HAKKINDA
AYG Grup, Türkiye ve Almanya'da sahip olduğu otel ve restoranların işletmesini yapan özel bir aile şirketidir. Aygün ailesinin 70'li yılların başında Berlin'de ilk restoranlarını açmaları, şirketin ilk filizleri oluştu.
AYG Grubu hızla büyüyerek 1998 yılında ilk iki otelin açılması ile konaklama sektörüne de adım attı. Bu tesisleri 2003 yılında, Antalya'da temalı otellerin öncülerinden olarak açılan, Titanic Beach Resort Hotel izledi.
Şirket markalaşma süreci ile birlikte 2008 yılında ilk açılan iki otelini, Titanic Comfort Hotel Şişli ve Titanic City Hotel Taksim olarak renove edip yeniden adlandırdı. Aynı yıl, İstanbul'un gelişen şirketler bölgesi Kartal'daki, Titanic Business Hotel Asia ve 2009'da Bakırköy'de Titanic Port Hotel açıldı. Yine aynı yıl içinde, Gebze'deki Anadolu Sağlık Merkezi'nin hasta yakınlarına hizmet vermek üzere, Anadolu Titanic Comfort Hotel kuruldu.
2011 yılında Berlin'de açılan Titanic Comfort Hotel Berlin Mitte ve 2012 mart ayında İstanbul Bayrampaşa'da açılan Titanic Business Hotel Europe ile birlikte AYG grubu Türkiye ve Almanya'da toplam sekiz otel ve sekiz restorana ulaşmış ve üç yeni otel projesiyle yatırımlarını hızlandırdı.
Aygün Grubu ait Titanic Hotels’in İstanbul’da Titanic Business Hotel İstanbul Asia, Titanic Business Hotel Europe, Titanic Port Hotel Bakırköy, Titanic City Hotel Taksim, Titanic Comfort Hotel Şişli, Titanic Business Hotel Bayrampaşa; Antalya’da Titanic Beach Resort Hotel, Almanya Berlin’de Titanic Comfort Hotel Mitte ile inşaatı devam eden iki oteli daha yer alıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.