• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Princess Cruises 2026 Yılında Avrupa'ya Beş Gemi Gönderiyor

Princess Cruises 2026 Yılında Avrupa'ya Beş Gemi Gönderiyor
Princess Cruises, 2026'da Avrupa'ya beş gemi gönderiyor, çünkü kruvaziyer şirketi bugün şimdiye kadarki en büyük Avrupa sezonunu ilan etti.

MIAMI - Princess Cruises, 2026'da Avrupa'ya beş gemi gönderiyor, çünkü kruvaziyer şirketi bugün şimdiye kadarki en büyük Avrupa sezonunu ilan etti. 2024 yılında inşa edilen yeni Sun Princess'in öne çıkardığı beş gemi, şirketin söylediğine göre rekor 222 yolculuk sunacak.

Mart ayından Kasım 2026'ya kadar sürecek olan Avrupa sezonunda, 29 ülkede 101 destinasyonu ziyaret eden, beş ila 42 gece arasında değişen 59 benzersiz güzergah yer alıyor. Önümüzdeki sezonun öne çıkan özellikleri arasında 2026'daki tam güneş tutulmasını deneyimleme fırsatı; en yeni Princess gemisi Sun Princess ile yelken açın; Kopenhag'dan gidiş-dönüş yolculukların dönüşü ve Roma'dan yeni güzergahlar. Sezon 23 Mayıs 2024'te satışa çıkıyor.

Princess Cruises'ın ticari müdürü Terry Thornton, "Avrupa tatillerine yönelik inanılmaz bir talep var ve bu talebin yakın zamanda yavaşlayacağını görmüyoruz" dedi. "Konukların erken rezervasyon yapması gerekiyor çünkü en iyi fiyatlarımız bu gemi yolculukları ilk kez satışa çıktığında geçerli olacak. 2026 sezonumuz, çeşitli önemli limanları ziyaret eden inanılmaz yolculukların yanı sıra konuklara kendi kişiselleştirilmiş yolculuklarını sunan daha küçük, alışılmışın dışında noktalarla Avrupa'nın en iyilerini sunuyor.

princess-cruises.jpgSun Princess, Civitavecchia (Roma), Pire (Atina) ve Barselona'dan yola çıkarak yedi, 14 ve 21 gecelik Akdeniz seferlerine çıkacak.

3.660 misafir kapasiteli Sky Princess altıncı yılında Southampton'daki ana limanına geri dönecek. Öne çıkanlar arasında, Sky Princess'in Fransa, İspanya ve Portekiz'i de ziyaret eden 14 gecelik özel bir Tam Güneş Tutulması Yolculuğu ile doğrudan "bütünlük yoluna" yelken açacağı 12 Ağustos 2026'da öne çıkan bir yelkenlilik yer alıyor. Gemi 8 Ağustos 2026'da Southampton'dan ayrılıyor.

2026 için yeni olan, Southampton'a gidiş-dönüş yelkenliyle 28 gecelik bir Kuzey Avrupa ve Akdeniz seyahat programıdır ve Skagen, Kopenhag, Warnemunde (Berlin için), Stockholm (geceleme), Helsinki, Tallinn, Visby, Zeebrugge (Brüksel/Bruges için), Southampton, Vigo, Cadiz (Sevilla için), Malaga, Cartagena, Cebelitarık, Lizbon, Bilbao, Le Verdon (Bordeaux için). 12 Eylül 2026'da ayrılıyor.

Ayrıca yeni olan 3.660 konuklu Enchanted Princess, Civitavecchia'dan (Roma) beş, yedi, sekiz ve 14 gecelik olmak üzere gidiş-dönüş Akdeniz seyahat programları sunuyor.

3.560 misafir kapasiteli Majestic Princess, tarihinde ilk kez Southampton'dan gidiş-dönüş yelken açarak Britanya Adaları ve Kuzey Avrupa'ya 11, 12 ve 14 gecelik seyahat programları sunacak. Britanya Adaları yolculukları konukları İngiltere, Galler, İrlanda, Kuzey İrlanda ve İskoçya'daki tarihi limanlara götürürken, Kuzey Avrupa güzergahları İskandinavya, İzlanda, Hollanda, Almanya ve Belçika'daki durakları içerir.

Buna ek olarak, Princess Cruises, altı yıl sonra 2.670 konuklu Sapphire Princess ile Kopenhag'a geri dönüyor ve 12 gecelik Kuzey Avrupa seyahat programları sunuyor. Sapphire Princess, Kopenhag'dan yola çıkmadan önce, Barselona'dan Mart ve Nisan 2026 arasında iki ay boyunca Akdeniz'de yelken açacak ve ayrıca Civitavecchia'dan (Roma) gidiş-dönüş seyahat programları da gerçekleştirecek.

Bu haber toplam 2118 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.