• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 23 °C

Emirates'ten, Malezya, Türkiye ve Abu Dabi ile anlaşma

Emirates'ten, Malezya, Türkiye ve Abu Dabi ile anlaşma
Emirates, turizmi teşvik etmek ve ülkelere gelen ziyaretçi trafiğini artırmak için çalışacak.Anlaşma, Abu Dabi Ticaret Odası CEO'su  Ahmed Khalifa Al Qubaisi ve Emirates Ticari Operasyonlardan Sorumlu Bölüm Başkan Yardımcısı Khalid Bel Jaflah imzaladı

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
DUBAI / BAE
- Emirates ve Abu Dabi Ticaret Odası, ATM 2024 oturum aralarında bir Mutabakat Zaptı imzaladı. Anlaşma, Abu Dabi Ticaret Odası CEO'su  Ahmed Khalifa Al Qubaisi ve Emirates Ticari Operasyonlardan Sorumlu Bölüm Başkan Yardımcısı Khalid Bel Jaflah tarafından imzalandı. BAE ve Umman, Emirates Yolcu Satışı ve Ülke Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nabil Sultan'ın huzurunda.Resim Kredisi: Sağlandı

Emirates, Arap Seyahat Pazarı'nın (ATM) ilk gününde Turizm Malezya, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Abu Dabi Ticaret Odası ile bir dizi Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı.

Ulusal taşıyıcı, "Bu anlaşmalar, yerel BAE şirketleri ve KOBİ'ler için seyahat fırsatlarını desteklemenin yanı sıra, havayolunun 140'tan fazla destinasyondan oluşan ağı boyunca daha fazla yolcuyu her destinasyonun manzaralarını, kültürünü ve ilgi çekici yerlerini deneyimlemeye ikna etme kararlılığını gösteriyor." dedi.

emirates,--019.jpgEmirates ve Tourism Malaysia, turizmi teşvik etmek ve havayolunun küresel ağından Malezya'ya gelen ziyaretçi trafiğini artırmak için çalışacak. MoU, Ticari Operasyonlar, Uzak Doğu Kıdemli Başkan Yardımcısı Orhan Abbas ve Malezya Turizm Başkanı Datuk Yasmin Mahmood tarafından, Emirates Yolcu Satışları ve Ülke Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nabil Sultan'ın huzurunda imzalandı.

"Stratejik anlaşma aracılığıyla, her iki taraf da ortak reklam ve taktik kampanyaları keşfedecek ve mümkün olduğu durumlarda, Emirates, farkındalık ve talep oluşturmak için Körfez ve Orta Doğu'daki önemli pazarlardan Malezya'ya tanıtım gezilerini kolaylaştıracak." diye ekledi.

Orhan Abbas şunları söyledi: “Otuz yılı aşkın bir süredir Malezya'ya birinci sınıf hizmet ve sektör lideri ürünlerle hizmet verirken, popüler ağ geçidini dünyanın geri kalanına sorunsuz bir şekilde bağlıyoruz. Seyahat edenlerin Malezya'nın zengin turistik yerlerini, eşsiz simge yapılarını ve kültürel mirasını keşfetmeleri için daha fazla fırsat yaratmak üzere kapsamlı küresel ağımızdan yararlanarak pazara daha fazla trafik artışı sağlamaya yardımcı olmak amacıyla Tourism Malaysia ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

Geçtiğimiz yıl, Emirates ve Batik Air Malaysia, Emirates müşterilerinin Kuala Lumpur üzerinden Malezya'nın beş yerel şehrine ve üç bölgesel Güneydoğu Asya noktasına kolayca erişmesine olanak tanıyan bir kod paylaşımı anlaşması başlattı.

Emirates ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), Türkiye'nin yeni ve mevcut kaynak pazarlarındaki turistik çekiciliğini güçlendirmek için işbirliği yapacak. Anlaşma, Emirates'in Ticari Operasyonlar Avrupa'dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Thierry Aucoc ve TGA Genel Müdürü İsmail Bütün tarafından, Emirates Başkan Yardımcısı ve Ticaretten Sorumlu Baş Sorumlusu Adnan Kazım'ın huzurunda imzalandı.

Yeni anlaşma kapsamında, Emirates ve TGA, havayolunun küresel ağındaki kilit pazarlarda turizmi teşvik etmek, Türkiye'ye tanıtım gezileri düzenlemek için fırsatları araştırmak ve destinasyonun benzersizliğini vurgulayan ortak pazarlama ve tanıtım kampanyaları üzerinde işbirliği yapmak için el ele verecek.

Thierry Aucoc şunları söyledi: “Türkiye'ye gelen ziyaretçi trafiğini artırmak amacıyla Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kapsamlı ağımız ve güçlü küresel ortaklık geçmişimiz sayesinde, pazarın turizm hedeflerini ve hava bağlantısı ihtiyaçlarını desteklemek için iyi bir konumdayız. Türkiye, canlı kültürel özellikleri, dünyaca ünlü miras alanları ve fantastik gastronomi teklifleri nedeniyle ağımızdaki en popüler destinasyonlardan biridir; işbirlikçi çabalarımızın daha fazla gezgine ülkeyi ziyaret etme ve birçok turistik mekanı keşfetme konusunda ilham vereceğinden eminiz. ”

2023 yılında yaklaşık 56,7 milyon ziyaretçi ağırlayan Türkiye, 2024 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yıla göre %13,37 artışla 7 milyondan fazla yabancı ziyaretçi ağırladı. Emirates şu anda Airbus A380 ve Boeing 777'lerin karışımıyla İstanbul'a haftalık 21 uçuş gerçekleştiriyor.

Emirates ve Abu Dabi Ticaret ve Sanayi Odası (ADCCI), KOBİ'lere yönelik Business Rewards programı kapsamında Oda üyelerine ek avantajlar sağlamanın yanı sıra, ADCCI çalışanlarına ve üyelerine indirimli fiyatlarla seyahat hizmetleri sağlamak için birlikte çalışacak. ADCCI, Emirates'in yoğun etkinlik listesinde Oda üyelerine yeni ürünlerini ve destinasyon ağını ve ayrıca özel tekliflerini tanıtmasına olanak tanıyacak ve havayolu aynı zamanda üyelerine dijital platformlarında pazarlama promosyonlarıyla da hizmet verecek.

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.