• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 24 °C

Hilton İstanbul Bosphorus, Contemporary İstanbul'da

Hilton İstanbul Bosphorus, Contemporary İstanbul'da
Çağdaş sanat alanında en iyi örneklerin bir arada bulunduğu etkinlikte Hilton İstanbul Bosphorus lobisinde yer alan ARP Gallery’deki sanatçıların eserlerinden oluşan karma bir sergi ile yer alıyor.

İSTANBUL- Bu yıl 13. edisyonu gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul, 20-23 Eylül tarihleri arasında kapılarını açıyor. Çağdaş sanat alanında en iyi örneklerin bir arada bulunduğu etkinlikte Hilton İstanbul Bosphorus lobisinde yer alan ARP Gallery’deki sanatçıların eserlerinden oluşan karma bir sergi ile yer alıyor.

hilton-istanbul-bosphorus,-contemporary.jpgHilton İstanbul Bosphorus’da yer alan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sergilerle sanatseverlerin beğenisini kazanan ARP Gallery, Contemporary İstanbul için geri sayıma başladı. ARP Gallery sanatçıları Contemporary İstanbul kapsamında 19-23 Eylül tarihleri arasında kendi yerinde ve 20-23 Eylül tarihleri arasından Contemporary İstanbul sahnesinde eş zamanlı olarak iki ayrı sergi ile sanatseverlerle buluşacak.

hilton-istanbul-bosphorus,-contemporary-001.jpghilton-istanbul-bosphorus,-contemporary-006.jpgUluslararası festivallerden pek çok ödül kazanmış heykeltıraş sanatçısı Fabien Nizam Güner, yağlı boya ve sulu boya tablolarıyla genellikle insanın iç dünyasının sembolik ifadesine ağırlık veren Haluk Evitan ve soyut ekspresyonist çalışmalarında geniş bir renk yelpazesiyle karmaşık dokular ve dinamik planlar yakalayan Şehriyar Cem, 19-23 Eylül tarihleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus’un lobisinde yer alan ARP Gallery’de eserlerini sergileyecek.

hilton-istanbul-bosphorus,-contemporary-004.jpgEserlerinde yer alan kahramanları tutku dolu olan, çalışmalarının büyük bölümünü Türkiye’de sürdüren Bulgar ressam Christo Yotov; eserleri ülkemizde ilk defa sergilenecek olan ve yaşadığımız yüzyılın Bruegel’i olarak tanımlanan sanatçı Nikolay Stoev; Rusya, Ukrayna, Polonya, Almanya ve ABD’de pek çok özel koleksiyonda ve Ukrayna’nın Zaporozhye ve Tokmak kentlerindeki müzelerinde eserleri bulunan Ukraynalı sanatçı Valentin Rekunenko ve Fresklerin ve alçı oymaların bulunduğu anıtsal çalışmaları çok sayıda enstitüde ve özel koleksiyonda yer bulan sanatçı Vladimir Pervukhin ise Contemporary İstanbul’daki ARP Gallery bölümünde yapıtlarını sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Hilton İstanbul Bosphorus, lobisinde yer alan ARP Gallery ve Contemporary İstanbul’da eşzamanlı olarak gerçekleştireceği karma sergilerle sanatseverlere keyif ve sanat dolu birkaç gün yaşatacak.

hilton-istanbul-bosphorus,-contemporary.JPG

Hilton Hakkında

Hilton (NYSE: HLT), 106 ülke ve bölgede, 880.000’e yakın odaya sahip 5.400'den fazla tesisi ve birinci sınıf özelliğe sahip 14 markasıyla lider küresel konaklama şirketidir. Hilton, her otelinde, tüm misafirleri için, her zaman olağanüstü deneyimler sunarak dünyanın en konuksever şirketi olma misyonunu yerine getirmektedir. Şirket portföyünde, Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations bulunmaktadır. Şirket ayrıca, ödüllü bir müşteri sadakat programı olan Hilton Honors’u da yönetmektedir. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, kazandıkları puanı para ile birleştireceklerini seçmelerini sağlayan esnek bir ödeme aracıdır. Üyeler, başka hiçbir yerde bulamayacakları özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi de dahil olmak üzere sunulan tüm Hilton hizmetlerinden anında yararlanmaya başlayabilir. Daha fazla bilgi için newsroom.hilton.com adresini ziyaret edebilir ve Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ile YouTubeüzerinden Hilton ile bağlantı kurabilirsiniz.

Hilton Honors Hakkında

Hilton Honors, 106 ülke ve bölgede, 880.000'e yakın odaya sahip 5.400'den fazla tesisten oluşan Hilton'un 14 birinci sınıf markasının ödüllü misafir sadakat programıdır. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, üyelerin rezervasyon yapmak için neredeyse tüm Puan ve para kombinasyonlarından seçim yapmalarını sağlayan esnek bir ödeme imkanı, başka hiçbir yerde bulunamayacak özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi de dahil olmak üzere Hilton hizmetlerinden anında yararlanmaya başlayabilir. Üyeler ayrıca, Hilton Honors üyelerinin check-in yapabilecekleri, odalarını seçebilecekleri ve Dijital Anahtar kullanarak odalarına erişebilecekleri sadece sektörün önde gelen Hilton Honors mobil uygulamasıüzerinde bulunan en popüler dijital araçların da keyfini çıkarabilir. 78 milyona yakın üyeye sahip Hilton Honors, Puan kazanmak ve kazanılan Puanları kullanmak için yüzlerce yol sunuyor. Üyeler, Puanlarını ücretsiz konaklama, premium ürünler, Amazon Mağazasındaki ürünler için kullanabiliyor, puanlarıyla bağış yapabiliyot ya da Hilton Honors açık arttırma platformu üzerinden (hiltonhonors.com/auctions) Live Nation® ile özel sanatçı deneyimleri ile otel konser etkinlikleri ve McLaren-Honda Formula 1 ekibiyle yarış deneyimleri gibi eşsiz etkinliklere erişim kazanabiliyor. Programa katılım ücretsiz olup seyahate çıkanlar, www.hiltonhonors.comadresini ziyaret ederek çevrimiçi olarak kayıt olabilir.News.hiltonhonors.comadresinden Hilton Honors ile bağlantı kurabilirsiniz.

Bu haber toplam 3170 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.