• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 20 °C

D Resort Göcek’te D-Spa keyfi ile rahatlayın

D Resort Göcek’te D-Spa keyfi ile rahatlayın
D Resort Göcek, bünyesinde bulunan D-Spa’sı ile hem ruhunuz hem de bedeniniz için ayrıcalıklı bir spa deneyimi sunuyor.

GÖCEK - Maviyle yeşilin buluştuğu büyüleyici manzarasında dört mevsim hizmet veren D Resort Göcek, bünyesinde bulunan D-Spa’sı ile hem ruhunuz hem de bedeniniz için ayrıcalıklı bir spa deneyimi sunuyor.
Modern Akdeniz stiliyle tasarlanan, konforlu odalarının yanı sıra bölgede özel plaja sahip tek otel olarak öne çıkan D-Resort Göcek, D-Spa’da yer alan profesyonel terapistleri eşliğinde gerçekleştirdiği masajları, cilt ve vücut bakımları ile ruhunuzu şımartıyor.

d-resort-gocek-008.jpg
d-resort-gocek.jpg
D-Spa Göcek’te vitality kapalı havuz, iki özel abachi ahşap sauna, buhar odası, buz istasyonları, dinlenme suitleri, mistik Türk Hamamı, tamamıyla geleneksel ve Asya masajlarına ayrılmış özel bir kat bulunuyor. Gerçek anlamda “sıra dışı bir spa merkezi” olan D-Spa Göcek, üç farklı kattan oluşan spa merkezinde ikisi çiftler için özel olarak tasarlanan toplam dört adet fonksiyonel bakım odasıyla hizmet veriyor.

d-resort-gocek-001.JPGTatilinizi Özel Bakımlarla Canlandırın

D-Spa birbirinden özel masaj ve bakım paketleri ile hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendiriyor. Cildinizdeki önemli noktaları harekete geçirmek, enerji potansiyelinizi güçlü ve kendini yenilenmesi için etken maddeler kullanılarak yapılan Yaşlanma Karşıtı Bakımı, özel kozmetik serisi kullanılarak uygulanan Oksijen Bakımı sayesinde cildi toksinlerden arındırmaya, cildin daha derin ve etkili nefes almasını sağlamaya yardımcı oluyor. Yumuşak ve uzun hareketler ile kas ağrılarını dindirmeye yardımcı olurken, duyularınızı rahatlatan, ruhunuzu yatıştıran ve size enerji veren Aromaterapi Masaj’ı da tatilinizin vazgeçilmez deneyimleri arasında yer alacak.

d-resort-gocek-002.jpg
D-Spa Göcek misafirleri, vitality havuzunda yorgun kaslarını canlandırırken sauna, buhar odası ve hamam bakımları ile de yorgunluk ve stresini atabilir. D-Resort Göcek’e özel, gelenekselin ötesinde tasarlanan hamam ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. 

En yeni teknoloji ekipmanlarla donatılmış, gün ışığı alan spor ve fitness merkezi D-GYM ise 1500 metrekarelik alanında misafirlere spor yapmanın keyfini yaşatıyor. D-SPA ve D-GYM, otel misafirlerinin yanı sıra dışardan üyelerine de ayrıcalıklı bir wellness deneyimi sunuyor.

d-resort-gocek-007.jpg

d-resort-gocek-006.jpg

 

Bu haber toplam 3441 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.