• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 27 °C

TÜRSAB Adayı Hasan Erdem: Bu yönetimi gönderin

TÜRSAB Adayı Hasan Erdem: Bu yönetimi gönderin
TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem: TÜRSAB yönetimi asıl görevini unuttu sadece belge ticareti yapıyor. Nitelik kayboldu, nicelik artıyor.

AYVALIK- Güçlü TÜRSAB sloganı ile bölgesel çalışmalarını sürdüren TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem Körfez Buluşması’nda Ayvalık’ta acentelerle bir araya geldiği toplantıda “TÜRSAB yönetimi asıl görevini unuttu sadece belge ticareti yapıyor. Nitelik kayboldu, nicelik artıyor. Turizmde kalite TÜRSAB yönetimi yüzünden bitiyor. Artık bu yönetimi göndermenin zamanı geldi de geçti bile. 20 yıldan sonra 2 dönem daha bu yönetim görevde kalırsa Türk turizminin sonu olur”dedi.

hasan-erdem-ayvalik-007.jpg

hasan-erdem-ayvalik-004.jpg

hasan-erdem-ayvalik.jpgACENTELERİN DESTEĞİ İLE ÇİRKİN OYUN BOZULACAK
Beraberinde TÜRSAB Güney Marmara Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş olduğu halde Ayvalık'a gelen TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem "Biz bütün BYK bakanlarını kucaklıyoruz ve onlara özgür bağımsız demokratik bir şekilde bölgesel seçimlerini yapmalarını vadediyoruz. Bu zor değil. Eskiden BYK'lar bağımsızdı. Şimdi merkezden yöneterek ve 10 bin kişiyi İstanbul'a genel kurula götürmeye kalkışarak TÜRSAB'ın paralarını çarçur ediyorlar. Bu arada faturaları birilerine kestirerek paylaşıyorlar.Önemli olan rakiplerinin aday olmalarını ve seçimi bağımsızca yürütmelerini engellemeye çalışıyorlar. İnşallah bu genel kurulda acenteleri sağduyusu ile bu çirkin oyunu bozacağız"dedi.

hasan-erdem-ayvalik-005.jpg

hasan-erdem-ayvalik-001.jpgPROJESİ OLMAYAN TÜRSAB’A DEVLET NEDEN PARA VERSİN?
Hasan Erdem, turizmdeki kayıplar ve çöküş ündünyanın sonu olmadığını belirterek “TÜRSAB yönetimi görevini tam yapsaydı hiçbir acente bugün sıkıntı çekmezdi. TÜRSAB’ın mevcut yönetiminin acenteler için projesi olmadığı için devletten alabileceği kredi yok. Kredi verecek kurumlara karşı foyası meydana çıktı. Kendine isterse bu kurumlar ne yapsın? Paranın nereye harcandığının hesabını vermesi lazım” dedi.

hasan-erdem-ayvalik-006.jpg

hasan-erdem-ayvalik-002.jpg10 BIN ACENTE FERYAT FIGAN IÇINDE
Hasan Erdem Turizmin 35 milyar dolar gelirden diplere düşmesi ve dünyada 3’cü sırada iken 15’ci sıralara düşmesinin baş sorumlusunun Türkiye’nin satış ve pazarlamasını koordine etmekle sorumlu TÜRSAB yönetiminin olduğunu belirterek “10 bin acente feryat figan içinde… Onlar hala 20 yıldır vadettiklerini yeniden vadetme peşine düştüler. Artık devir değişti. Başkana gitme diyenler gerçeği göremiyor. Gitmeyene ise çok şaşırıyorum. İyilik yapıp onu istirahate gönderelim” dedi.

hasan-erdem-ayvalik-003.jpg

hasan-erdem-ayvalik-014.jpg

TÜRSAB YÖNETİMİ KALIRSA TÜRK TURİZMİ BİTER
Bakanlıkta görev yapanların hiçbirinin daha önce turizm tecrübesi veya bilgisi olmadığını hatırlatan Hasan Erdem, TÜRSAB’ın acenteler adına bu kişileri bilgilendirmesi gerektiğini belirterek “İhtisas sahibi kimse bakanlığa geldi mi? TÜRSAB onlara yöl göstermeliydi. Acentelerin sıkıntılarını detaylı bir şekilde anlataran önlerini açacak projgeler geliştirmeliydi. Ama TÜRSAB yönetimi acentelerden uzak olduğu için, acentelerin nasıl bir sıkıntı içende olduğunu görmemezlikten geliyor. Sonunda olan acentelere oluyor” dedi.

hasan-erdem-ayvalik-009.jpg

hasan-erdem-ayvalik-011.jpg

hasan-erdem-ayvalik-013.jpg

 

Bu haber toplam 3705 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.