• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Skal İstanbul’un yeni başkanı Selma Tatar oldu

Skal İstanbul’un yeni başkanı Selma Tatar oldu
İstanbul Skal Kulübü’nün Genel Kurul Toplantısında başkanlığa Selma Tatar getirilirken yeni yönetim kurulu üyeleleri belirlendi.

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Uluslararası Skal International İstanbul Kulübü’nün Genel Kurul Toplantısı, Elite World İstanbul Hotel’de geniş katılımla yapıldı. Başkanlığa Selma Tatar getirilirken yeni yönetim kurulu belirlendi.
Skal İstanbul’un yeni dönem başkanı olarak seçilen Selma Tatar zinciri önceki başkan Can Arınel’den devraldı. Zincir değişim törenini USDF Başkanı Orhon Atameriç ile Skal Dünya eski Başkanı Hülya Aslantaş gerçekleştirdi. Daha sonra Can Arınel’e geçmiş dönemi başkanlığı zinciri takıldı.
selma-tatar-008.jpg
selma-tatar-007.jpg
selma-tatar-009.jpg
SKALİTE GERİ DÖNÜYOR

Zincir töreni sonra yeni başkan Selma Tatar, babası Ara Tatar’ı kaybettiği gün Skal İstanbul’a başkan seçildiğini belirterek “Beni yetiştiren ve daha önce Skal İstanbul başkanlığı yapan annem Nadiye Tatar’a ve kaybettiğim babamı minnetle anıyorum” dedi.
Selma Tatar, “Skal İstanbul’da yeni dönem başlıyor” dedikten sonra, dünya Skal kulüplerine örnek olan Skalite ödülleri töreninin yeniden hayata geçirileceğini söyledi.
selma-tatar-004.jpg

Sen Benoit’te ilk ve orta eğitimi sonrası İstanbul Üniversitesi Basın yayın Yüksek Okulu’nda gazetecilik eğitimi aldığını söyleyen Selma Tatar, Marmara Üniversitesinde gazetecilik dalında yüksek lisans yaptığını beldirdi. Ailesinin kurduğu Sultan Turizm’de dosyaları istifleyerek turizme girdiğini söyleyen Selma Tatar, “Skal İstanbul’un başlattığı projelere yenilerini ekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

selma-tatar-001.jpgTÜROB Başkanı Müberra Eresin, yeni başkan Selma Tatar'ı kutladı

selma-tatar-002.jpgselma-tatar-011.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

Turizm ve seyahat sektörünün önemli isimlerini bir araya getiren ve dünyanın en büyük Skal kulüplerinden biri olan Skal International İstanbul’un Olağan Genel Kurulu’na TÜROB Başkanı Müberra Eresin, daha önce SKAL Dünya Başkanlığı’nı yürüten ve tekrar SKAL Dünya Başkan Yardımcısı olarak göreve getirilen Hülya Aslantaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Platformu Başkanı Şengül Altan Aslan ile geçmiş dönem ve yeni Skal başkanları,  yönetim kurulu üyeleri katıldı.

selma-tatar-003.jpg

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Uluslararası Skal International İstanbul Kulübü Selma Tatar Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu:
Mustafa Devrim Yalçın, Tülay Salihoğlu, Meltem Tepeler, Atilla Acet, Seyhan Ayel, Merve Kadıoğlu Sönmez
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Bozkurt Atabek, Günnur Diker, Hakan Babila, Tezcan Özdemir, Ceyhun Özevim, Berna Tuzlak
Denetim Kurulu Asil Üyeler: Cem Aslantaş, Ata Eremsoy, Aziz Oylat
Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Sadettin Bülbül, Feza Solaklar, Levent Kabakul
selma-tatar-010.jpg
Yeni Denetim Kurulu Başkanı Cem Aslantaş, Skal İstanbul'un dünyaya örnek bir kulüp olduğunu belirterek "Hep birlikte İstanbul'u yine dünyanın bir numarası yapacağız" dedi.

SKAL INTERNATIONAL ISTANBUL HAKKINDA
Turizmin profesyonellerini, seyahat ve turizm sektörünün tüm branşlarını çatısı altında toplayan tek uluslararası organizasyon olan ve 1934 yılında kurulan Skal International, geçmişiyle dünyanın en köklü sivil toplum örgütüdür. 7 Haziran 1956 yılında kurulmuş olan Skal International İstanbul Kulübü ise 109 ülkede yapılanmasıyla en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International’a bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Skal International İstanbul Kulübü, 174 üyesi ve hayata geçirmiş olduğu projeler ile dünyanın en büyük Skal kulüplerinden biridir.

Bu haber toplam 3832 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.