• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 27 °C

Singapur Havayolları sponsor

Singapur Havayolları sponsor
Singapur Havayolları, bölge civarındaki tanıtım faaliyetlerinin ödülü olan Ekonomi Sınıfı Singapur biletlerini ücretsiz olarak sunacaktır.

İSTANBUL- Singapur Havayolları (SIA), 5-16 Haziran 2015 tarihleri arasında Singapur’da düzenlenecek 28. Güneydoğu Asya (SEA) Oyunlarına sponsor olarak spor ve turizme verdiği desteği arttırmaya devam ediyor. Singapur Havayolları, bölge civarındaki tanıtım faaliyetlerinin ödülü olan Ekonomi Sınıfı Singapur biletlerini ücretsiz olarak sunacaktır. Bu katılımın en önemli bilesenlerinden bir tanesi, bölge topluluklarını birlestirmeyi amaçlayan ve 28. Güneydoğu Asya Oyunları için özel olarak hazırlanan ve internet üzerinden oynanan dijital bir oyun olan NILA’s Quest olacaktır. Her bir ülkede büyük ödülü kazanan çifter, Singapur’a uçup Güneydoğu Asya Oyunlarının keyfini çıkarma sansını elde edecektir.
Singapur Havayolları aynı zamanda; ön izleme, açılıs ve kapanıs seremonileri sırasında dağıtılacak olan eğlence paketlerinde bulunan el yelpazeleri ve Güneydoğu Asya Oyunları temalı Airbus A380 uçak modellerine de sponsor olacaktır. Bununla birlikte, Singapur Havayolları kabin ekibi açılıs ve kapanıs seremonilerine katılacaktır.
Singapur Havayolları Baskan Yardımcısı Sayın Mak Swee Wah, “Hem sporun hem de turizmin güçlü bir destekçisi olan Singapur Havayolları, 28. Güneydoğu Asya Oyunlarının resmi sponsoru olmaktan gurur duymaktadır. Ülkenin 50. kurulus
yıldönümünü kutladığımız bu yılda, 22 yıllık bir aradan sonra Singapur’da yapılacak olan bu önemli spor etkinliğini desteklemekten dolayı özellikle seref duymaktayız” dedi.
Singapur Güneydoğu Asya Oyunları Organizasyon Komitesi (SINGSOC) Toplum &
Singapur’un simgesidir ve 28. Güneydoğu Asya Oyunları için üst düzey bir ortakla birlikte çalısmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Singapur Havayolları’ın bu etkinliğine verdiği katkı ile diğer Singapur Sirketlerinin de daha fazla katılım göstermesini umuyoruz. Bu spor deneyimini herkes için paylasmak için Singapur Havayolları gibi ortaklarla çalısmayı çok isteriz” dedi. Singapur Havayolları, etkinliğe sponsor olmasının yanı sıra, hem Oyunlar için Singapur’a yolculuk edecek görevlilere özel fiyat olanakları sunacak hem de havayolunun 33 ülkedeki 66 varıs noktasına ulasan büyük ulasım ağında Singapur Havayolları ile yolculuk yapan müsterilerine ulasan tescilli iletisim araçları ile Oyunların tanıtımını yapacaktır. SIA’nın hem basılı hem de online olarak yayınlanan uçak içi dergisi SilverKris ve uçak içi eğlence sistemi KrisWorld bu iletişim araçlarından bazılarıdır.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.