• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 36 °C

Norvegian Cruise Line 2024 Avrupa sezonunu başlattı

Norvegian Cruise Line 2024 Avrupa sezonunu başlattı
Norvegian Cruise Line, 2024’te Kuzey Avrupa, Akdeniz, Yunan Adaları ve Atlantik Kıyısı'ndaki 140 limanı ziyaret ederek 38 gidiş-dönüş ve 63 açık konaklamalı 101 güzergaha gidiyor

ROMA - Norveç Cruise Line, 2024 Avrupa sezonunu 19 Nisan 2024'te Norveç Epic'in sezonluk ana limanı Civitavecchia (Roma), İtalya'ya vararak başlattı.
NCL, basın açıklamasında, bu sezon konukların Kuzey Avrupa, Akdeniz, Yunan Adaları ve Atlantik Kıyısı'ndaki 140 limanı ziyaret eden 38 gidiş-dönüş ve 63 açık konaklamalı 101 güzergah arasından seçim yapma şansına sahip olacağını söyledi.
Gemi yolculukları 13 ana limandan üç yeni seçenekle hareket edecek: New York City; Le Havre (Paris), Fransa; ve Oslo, Norveç. NCL'nin bölgede Prima, Viva ve Escape dahil olmak üzere toplam dokuz gemisi olacak.

norvegian-cruise-line-.jpg

Norveç Cruise Line'ın başkanı. David J. Herrera, "Bu sezon için Avrupa'ya döndüğümüzde, hedefimiz, misafirlerimizin Avrupa'nın en ikonik ve aranan destinasyonlarına kendilerini kaptırmaları için sürekli olarak benzersiz ve büyüleyici deneyimler sunmaya devam ederken, onlara bizimle yolculuklarını en üst düzeye çıkarmaları için değer sunmaya devam ediyor" dedi.
Herrera, “Aslında, NCL ile Avrupa'ya seyahat etmenin karada yapılan benzer bir tatile göre yüzde 40'a kadar daha fazla değer sunduğunu, bunun sadece unutulmaz bir deneyim değil aynı zamanda uygun maliyetli bir deneyim haline geldiğini gördük . Konukların NCL ile Avrupa'ya son dakika seyahatine rezervasyon yaptırmaları ve neredeyse her gün yeni bir destinasyonda uyanmanın güzelliğinin tadını çıkarmaları için hâlâ zamanları var.”

norvegian-cruise-line--001.jpg

NCL'nin Avrupa yolculuklarında öne çıkanlar şunlar:

Norwegian Star, İzlanda, Grönland ve Kanada'ya bir dizi açık ağızlı sefer düzenliyor.
Norwegian Escape, 25 Haziran'da Yunanistan'ın Atina (Pire) limanında yedi ila 10 günlük Yunan Adaları gidiş-dönüş güzergahlarını gerçekleştirecek;
Norwegian Viva, Akdeniz'de dokuz, 10 ve 11 günlük açık ağızlı yolculuk seçenekleri sunacak;
Norwegian Escape Barselona, ​​​​İspanya'da ana limanı olacak; Civitavecchia (Roma), İtalya; ve Trieste (Venedik), İtalya, Batı Akdeniz'de sekiz ila 10 günlük gidiş-dönüş seferleri ve İtalya, Yunanistan ve Fransa'da sadece bir gün denizde olmak üzere yedi ila 11 günlük açık ağızlı seyirler yapacak.

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.