• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 28 °C

Asos Thermal Oteli açıldı

Asos Thermal Oteli açıldı
Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde Ercan Grup tarafından kurulan 5 yıldızlı Asos Thermal Oteli dualar ve kurbanlar kesilerek hizmete açıldı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM


NEVŞEHİR/KOZAKLI-Nevşehir"in Kozaklı ilçesinde Ercan Grup tarafından kurulan 5 yıldızlı Asos Thermal Oteli dualar ve kurbanlar kesilerek hizmete açıldı.


 5 yıldızlı Kozaklı  Asos Thermal Oteli


Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, babası Mehmet Düzçekiç kurbanı birlikte tuttular.


Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürü  Velittin Birsöz, Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik ile Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, babası Mehmet Düzçekiç ve Başkan Yardımcısı Burak Öztürk, Otelin Genel müdürü Enver Somay  tarafından ortaklaşa kesilen kurdele ile Asos Thermal Oteli hizmete girdi.




Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak ve Kuveytli gazeteciler


KUVEYTLİ GAZETECİLERDE AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Hava Yolları işbirliğinde Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak'ın organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kuveyt'in ünlü gazetecilerinden oluşan grupta törene katıldı.


Kuvyetli gazeteciler havayi fişek gösterisini izledi

Kozaklı Asos Termal Oteli açılışında havayi fişek gösterisi


Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik ve Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç

KOZAKLI"DA 150 GENCE İŞ İMKANI

Törende konuşan Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzçekiç, “Bölge halkından en az 100-150 kişiye  iş imkanı yaratacak tesisi açtığımız için mutluyuz. Aile arasında açılış yapıyoruz. Resmi açılışı ise Başbakan"ın katılımıyla yapacağız” dedi.
Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik, İbrahim Düzçekiç gibi işadamlarının sayısının artamasıyla Türkiye"nin en öneiimli termal bölgesi Kozaklı"nın hakettiği yeri alacağını belirterek, “Bizim yatırım yapacak çılgın işadamlarına ihtiyacımızı var. 5 yıldızlı Asos Thermal Oteli Kozaklı"nın kalitesini artıran bir yapı olarak bölgemize değer kazandırdı” şeklinde konuştu.

KURBANLAR KESİLDİ
Daha sonra dualar edildi ve 2 kurban kesildikten sonra hep birlikte kurdele kesildi. Daha sonra konuklara Asos Thermal Oteli"nde


Mutfak Şefi Ahmet Yılmaz

Türkiye"nin madalyalı aşçılarından Mutfak Şefi Ahmet Yılmaz ve ekibinin hazırladığı yemekler ikram edildi. Yemekten sonra havayi fişek gösterileri yapıldı.


Yiyecek İçecek Müdürü Hüseyin Türkeli, Gece Müdürü Abdurrahman Ertaş, Önbüro Müdürü Süleyman Çınaroğlu, Genel Müdür Enver Somay, Satış ve Pazarlama Müdürü Levent Oral, Güvenlik Müdürü Eldeniz Ergünlü,

OTELİN YÖNETİMİ TÜRK TURİZMİNİN EN DENEYİMLİ KADROSU

Asos Thermal Oteli"nin Genel Müdürü Enver Somay, Satış ve Pazarlama Müdürü Levent Oral, Güvenlik Müdürü Eldeniz Ergünlü, Gece Müdürü Abdurrahman Ertaş daha önce Dedeman otellerinde görev yapan deneyimli yöneticilerden oluşuyor. Fethiye'den Önbüro Müdürü Süleyman Çınaroğlu, Yiyecek İçecek Müdürü Hüseyin Türkeli Amara Otelleri Yiyecek İçecek Koordinatörlüğü ve Dolce Vita Oteli Genel Müdür Yardımcılığından, Mutfak Şefi Ahmet Yılmaz Antalya Falez Oteli'nden, Metrd'Hotel İbrahim Baştuğan'da Servis Milli Takımı'ndan transfer edildi.  Profesyonel turizmciler diğer kadroyu Kozaklı ilçesindeki gençleri eğiterek turizme kazandırıyorlar. Otelin Genel Müdürü Enver Somay, “Hedefimiz Kozaklı"daki gençlere turizm eğitimi vererek otelin bir turizm okulu haline gelmesidir” dedi.
Asos Thermal Oteli"nde tamamı süitlerden oluşan 254 oda 1250 yatak, 8 otel katı olmak üzere 14 kat bulunuyor.
Otelin içinde Reiki uzmanı Mürüvvet Sevil tarafından yönetilen erkek ve kadın müşteriler için ayrı spa, sağlık tesisleri, havuzlar ve spor salonları bulunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 24
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.