• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Gülden Çakıcıer, Radisson Collection Bodrum’a Satış Müdürü oldu

Gülden Çakıcıer, Radisson Collection Bodrum’a Satış Müdürü oldu
Şehir otelciliğinde büyük tecrübe sahibi olan Gülden Çakıcıer, bu kez Türkiye’nin dünya markası olan Bodrum ilçesinde Radisson Collection’ın başarısı için görev yapacak

BODRUM – Türkiye’de ilk otelini hayata geçiren Radisson Collection Bodrum kadrosuna Türk turizminin deneyimli yöneticilerinden Gülden Çakıcıer’i Satış ve Pazarlama Müdürlüğü’ne getirdi. Şehir otelciliğinde büyük tecrübe sahibi olan Gülden Çakıcıer, bu kez Türkiye’nin dünya markası olan Bodrum ilçesinde farklı bir ortamda görev yapacak. Böylece Gülden Çakıcıer, tecrübesini ve alanındaki geniş bilgi birikimini Radisson Collection Bodrum’da hayata geçiriyor. Sektörün deneyimli isimlerinden olan Gülden Çakıcıer, bugüne kadar çalıştığı yıldızlı otellerde önemli görevlerde bulundu ve başarılar gerçekleştirdi.

gulden-cakicier,-radisson-collection-bodrum-003.jpg

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki altıncı turizm yatırımı olan Radisson Collection Hotel Bodrum'u hizmete açtı. Yatırım maliyeti 40 milyon dolar olan otel, Radisson Group'un Türkiye'deki ilk premium oteli olma özelliğine sahip bulunuyor.

gulden-cakicier,-radisson-collection-bodrum-002.jpg

gulden-cakicier,-radisson-collection-bodrum-005.jpg
gulden-cakicier,-radisson-collection-bodrum-007.jpg
GÜLDEN ÇAKICIER KİMDİR?

Gülden Çakıcıer, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Yönetim bölümü ile A.Ü. Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Turizm ve Seyahat Yönetimi ana dalında Yüksek Lisansını tamamladı.
Çalışma hayatına 2005 yılında Acente ve Operasyon Müdürü olarak başladı. Daha sonra Otel Satış Müdürlüğü görevlerinde bulunan Gülden Çakıcıer son olarak 2022 – 2024 yılları arasında Pullman Hotel İstanbul & Convention Center ve Mercure İstanbul West Otellerinin Banket Satış Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

gulden-cakicier,-radisson-collection-bodrum-004.jpg

MEHMET OKAY; 10 YILDIR BAŞARILI TURIZM YATIRIMLARINA IMZA ATTIK

Radisson Collection Bodrum'un Türkiye'deki 6'ıncı turizm yatırımı olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; ' 2010 yılında turizm alanında gerçekleştirdiğimiz ilk yatırımımızdan bu yana turizm sektöründe büyümeye devam ediyoruz. Son 10 yıl içerisinde sektörün liderleriyle başarılı ve niş turizm yatırımlarına imza attık. Port Alaçatı projemizde ilk butik otelimize yer verdik böylece turizme adım attık. Daha sonra İstanbul'da 200 odalı Radisson Blu oteli ile yola devam ettik. İstanbul'da Singapurlu kökenli firma Fraser Hospitality ile işbirliği yaparak Türkiye'ye ilk servis apartment konseptini getirdik. Önce 120 konutluk Fraser Place Anthill Istanbul sonrasında ise 80 konutluk Fraser Place Antasya Istanbul'u hayata geçirdik. Bu iki yatırımımız da kendi içinde çok özel yatırımlar. Geçen yıl ise 150 konutluk bir servis apartment olarak konumladığımız Antwell projemizi gerçekleştirdik ki, bu projenin en önemli özelliği içinde sağlık personeli barındıran bir merkezi olması' diye konuştu

gulden-cakicier,-radisson-collection-bodrum-006.jpg

250 MILYON DOLARLIK TURIZM YATIRIMI

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection Hotel, Bodrum ile birlikte Türkiye'de toplam 250 milyon dolarlık turizm yatırımı gerçekleştirdiklerini bildirdi. 
Mehmet Okay, "Radisson Hotel Group ile uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Karşılıklı oluşan güven sonucunda grubun premium markası Radisson Collection'u Türkiye'ye ilk kez getirdik. İşbirliğimiz faklı projelerde de devam etmesini planlıyoruz. Maviyle yeşilin birleştiği eşsiz doğal güzelliğe sahip ve tarihi limanın bulunduğu bölgede, 'gözbebeğimiz' olarak adlandırdığımız Anthaven'ın içinde yer alan otelimizin hizmete açılmasıyla birlikte ülke turizmine önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz' dedi.

YENI YATIRIMLAR YOLDA
Bu yıl şirket olarak kuruluşlarının 30'uncu yılını kutladıklarını belirten Mehmet Okay, ' Bugün Rusya, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri ve Türki Cumhuriyetler'e kadar uzanan çok geniş bir coğrafyada yüksek kaliteli işlere imza atan bir markayız. 30'uncu yılımızda dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Group ile yaptığımız iş birliği sonucu, doğal ve tarihi güzelliklere sahip Aspat Koyu'nda konuklarına farklı bir deneyim yaşatacak yeni yatırımımız Radisson Collection Hotel Bodrum'u ülke turizmine kazandırdığımız için gururluyuz. Önümüzdeki dönem için yurt içinde İstanbul ve Bodrum'da yeni projeler hedefliyoruz. Bodrum'da 200, İstanbul'da yer alan arsalarımızda 300 olmak üzere toplam 500 konutu hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada faaliyet gösterdiğimiz 4 ülkede 1 Milyar USD ciro ile işlerimize devam ediyoruz.' şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2026 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.