• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 21 °C

MATSO: Geleceğin turizmini dijital pazarlama şekillendirecek

MATSO: Geleceğin turizmini dijital pazarlama şekillendirecek
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, ''Manavgat , konaklamada Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu . Turizm baş sektör. Manavgat ekonomisini turizm gelirleri ve tarım gelirleri şekillendiriyor.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından üyeler ve çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim ve seminerler sürüyor. MATSO binasında üyeler ve çalışanlarına yönelik düzenlenen ve 5 etap halinde 20 saat süren 360 Dijital Pazarlama (Dijital Kavramlar, Google, Meta, Sosyal Medya, E-Ticaret) eğitimi sona erdi.
matso-baskani-seydi-tahsin-gungor,-010.jpgmatso-baskani-seydi-tahsin-gungor,-011.jpgYoğun katılımın olduğu eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Eğitmen Raşit Doğan ile birlikte verdi. Başkan Seydi Tahsin Güngör, ''Manavgat , konaklamada Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu . Turizm baş sektör. Manavgat ekonomisini turizm gelirleri ve tarım gelirleri şekillendiriyor. Geleceğin dünyasını  e ticaret sistemine bağlı dijital pazarlama şekillendirmektir. Bizde Türkiye turizminin en büyük destinasyonu olan Manavgat olarak hazır olmamız gerekir.'' dedi.

matso-baskani-seydi-tahsin-gungor,-012.jpg

Sertifika töreninde konuşan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Dijital Pazarlamanın öneminin her geçen gün arttığını belirterek oda üyelerini bu tür eğitimlerle desteklediklerini söyledi. Güngör, “üyelerimizin değişen çağa göre ayak uydurarak e-ticarette başarılı olmalarına katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Her geçen gün gelişen ve çeşitlenen ödeme sistemleri altyapısı ile Türkiye e-ticaretin gelişimi ile dijital pazarlama çok önem kazanıyor. Bu nedenle dijital Kavramlar, google, meta, sosyal medya, e-ticaret gibi konuların ele alındığı “360 Dijital Pazarlama Eğitimi” düzenledik. Eğitimiz yoğun ilgi gördü. Üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik eğitimlerimiz sürecek” dedi.

Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.