• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Gemi yolcularının komik şikayetleri

Gemi yolcularının komik şikayetleri
Gemi şirketleri tatile çıkan yolculardan gelen şikayetleri önemsediklerini ve yolcuya daha iyi hizmet vermek için faydalı olduğunu belirtiyorlar.

LONDRA- Kruvaziyer turizmine ilgi giderek artarken, gemiyle seyahati anlatan internet sitelerine gelen komik şikayetler okuyanları güldürüyor. Gemi şirketleri şikayetleri önemsediklerini ve yolcuya daha iyi hizmet vermek için faydalı olduğunu belirtiyorlar. 

HERKES MEMNUN EDİLEMİYOR
Kruvaziyer gemileri ile tatile çıkarak dünyanın en bilinmedik yerlerini gezerken insanın içinin rahat olması gerekiyor. Ama verilen tüm konforlu hizmetlere rağmen bazen herkes memnun edilemiyor.

bon-voyage.jpg

Gemi tatili yapan bonvoyage.uk sitesinden Steph Curtin “Tatilciler için elden gelen yapılıyor. İlginç şikayetler değerlendirilerek daha iyi hizmet hedefleniyor. Ancak bazı şikayetleri yerine getirmek zor. Örneğin deniz çok dalgalı, ünlülerin eksikliği gibi istekleri yerine getirmek pek mümkün görülmüyor.”

TOPLAM 927 ŞIKAYET ARASıNDA KOMIK OLANLAR VAR
Gemiyle seyahat hakkında olan sitelere gelen toplam 927 şikayet arasında oldukça komik şikayetler bulunuyor.
Gemiyle seyahati anlatan internet sitelerinin şikayet bölümlerinde bir çok kadın yolcu dalgalı deniz, geminin inilti şeklinde ses çıkarması ve deniz tutkması konusunda gemi kaptanını suçlayıcı şikayetlerde bulunduğu görüldü.

PARALARINI GERİ BİLE İSTİYORLAR
Gemi ile tatile çıkanların en eğlenceli şikayetleri ortaya çıktı. “Bu gemi Titanik’e benzemiyor”, “Kocam başka kadınlara bakıyor”, “Okyanus çok derin” gibi tuhaf şikayetlerin oduğu belirlendi. Hatta geceleri geminin çalışan makinelerinin gürültüsünden şikayet edenlerin kaptanın motoru kapatmasını bile istediği görüldü. Bazı kadınlar ise “Yakışıklı ve güzel personel sözü vermişlerdi” diyerek paralarını geri bile istedi.

GEMİ TATİLİ YOLCULARININ TUHAF ŞİKAYETLERİ
- Celebrity Cruises yolcusu, “Gemide herhangi bir ünlü görmedim” diyerek, ödediği parayı geri istedi

CRUISE.CO.UK SITESINDE YAYINLANAN ŞIKAYETLER:

- Cruise.co.uk sitesinde bir yolcu, gemide motor sesi çok yüksek diyerek kaptandan motoru kapatmasını istemek gibi komik bir şikayette bulundu.

- Gemi gezisinde uğranılan bir limanda denize giren yolcu, sahildeki kumdan etkilenmediğini söyledi. Geminin broşüründe kumların sarı olduğunu gösteriyor, ama denize girdiğimiz yerdeki kumlar beyazdı diyor,

plajda-ustsuz.jpg

- Gemide yolculuk eden mutsuz bir kadın, şikayet bölümünde kocasının diğer kadınlara bakarak tatilini geçirdiğini ve sahilde üstsüz güneşlenen kadınların yasaklanması gerektiğini bildirdi.

titanik.jpg

- Gemi yolcusunun biri, geminin Titanik’e benzemediğini ve hayal kırıklığına uğradığını belirtiyor.

CONSUMERAFFAIRS.COM’DA YAYıNLANAN ŞIKAYETLER

- ConsumerAffairs.com’da Carnival Cruise Lines hakkında bazı yolcular ise .gemide hen milletten insan olduğundan ve çalışan personelinde faklı milletlerden olduğunu, kullanılan çok dilin onu rahatsız ettiğini yazdı

- Havuz ve Jakuziden şikayet eden bir yolcu, havuzda sadece ailesiyle kalamadığından yakınarak “Havuz kenarı ailemle birlikte olamayacağım kişilerle birlikte olduğum bir alan haline geldi” dedi.

- Atlantalı kadın bir yolcu, çalışan yolcunun yemek servisi yaparken elini yaladığından şikayet ederek, daha sonra yiyicek içicek servisi yaptığını belirtti.

BONVOYAGE.UK’DE ALDIĞI ŞIKAYETLERİ ŞÖYLE YAYINLADI

- Bir yolcu iç kabin almasına rağmen, deniz manzarası yok diye şikayet etti ve aynı ücrete pencereli kabin verilmesi için diretti.

- İlk kez gemiye binen yolcu deniz tutması karşısında kaptanı suçladı ve yerine daha sakin yolculuklara katılmak için bir liste istedi.

- Akdeniz’de seyahat eden bir kadın yolcu, dalgaların gürültüsünden şikayet ederek ses yalıtımlı oda istedi

- Bir erkek yolcu oda görevlisinin kabinde yatak süslemelerini begenmeyerek gül yaprakları konulmasını istedi.

- İki haftalık balayına çıkan çift kabin personelinin yeni evil çiftlere özel beyaz renkli süslemelerini beğenmeyerek şikayet etti.

guller.jpg

- Yeni evli çift yatağına dağınık olarak konulan gül yaprakları eksikliği karşısında hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Aslında masaya güller serilmesini, şampanya ve çilek tabağının özel uşak ile servis edilmesi gerektiğini söyledi.

alaska.jpg

- Alaska’ya gemiyle seyahat eden yolcu havanın çok soğuk olduğundan yakınarak “Beklediğim kadar sıcak değildi” diyerek parasının iadesini istedi.

- Yorkshire’lı bir çift personele verilen bahşişlerin ve tiplerin fazla olduğunu belirterek iadesini istedi 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.