• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Turizmciler Dali Club'ta

Turizmciler Dali Club'ta
Taksim Dali Club turist ağırlamaya yenilik getirerek İstanbul’un gece hayatını sunmak için yaptığı çalışmayı 18 Ocak'ta turizmcilere tanıtıyor.

İSTANBUL- Taksim Dali Club turist ağırlamaya yenilik getirerek İstanbul’un gece hayatını sunmak üzere yaptığı çalışmayı 18 Ocak Cuma günü seyahat acenteleri, otel yöneticileri ve turizmcilere tanıtıyor. Saat 19.30-22.00 arasında İstanbul’daki seyahat acentelerini ağırlayacak olan Dali Club sürpriz gösterilerle turistler için hazırladığı eğlence hayatını tanıtacak.

Taksim Dali Club Halkla İlişkiler Müdürü Cem Ateş, alışılan turist ağırlamaya yenilik katarak, turistlerin İstanbul’un eğelence hayatını tanımalarını istedikleri için turizme açıldıklarını belirtti. Bu amaçla önce turist rehberleri ile otellerin ön büro görevlilerini ağırladıklarını belirten Cem Ateş, “Bu kez seyahat acenteleri ve otel yöneticilerine ağırlayacağız. Amacımız Türk turizmine hizmet etmek ve turistleri güvenli bir ortamda gönüllerinde eğlenerek misafir etmektir” dedi.

 Taksim Dali Club Halkla İlişkiler Müdürü Cem Ateş Dali Clus hakkında şu bilgileri verdi:

“İstanbul gece hayatında 7 senedir moda ve popüler kültürdeki bir çok eventleriyle gece yaşamında markalaşan Dali Club konumu ve 1000 kişilik kapasitesiyle Türkiye ve Avrupa daki bir çok ünlü DJ lerle aktiviteler yapıyor

Özel güvenlik kamerası, özel eğitimli güvenlik görevlileri, turizm departmanı kurullarak, halkla ilişkiler departmanı , kaliteli personeli ve mükemmel servisiyle, ayrıca vale – park  hizmeti veriyor.

Dali Club aynı zamada DJ performansları dışında aylık eventlerinde bir gününü süpriz konsept partileri, ünlü sanatçı konserleri eğlence severlere renkli ve eğlenceli geceler yaşatıyor.

Club müzik tarzı hit olan converstion müziklerin dışında popüler Türkçe remix lerin de çalındığı club teki eğlencelere  Türkiye’ nin sanat ve sosyete camiasından ünlüler katılır..

Pazartesi hariç , hergün 22.00 - 05.00 saattleri arası eğlence devam ediyor

Clubun misafir profili üniversite öğrencileri, birçok Avrupa’lı turist, çalışan 20 la 40 yaş gurubundaki dans ve eğlenceyi coşkulu yaşayan karma bir topluluktar oluşuyor.

Dali Club Taksim, tüm bu özellikleriyle siz acentelerin, otellerin işbirliği ile turizm sektörüne de hizmet vermeyi sürdürüyor. Bur çok turizm kuruluşu ile anlaşmalı olan Dali Club, turizm fuarlarına katılarak turism sektörünün içinde yer almaya devam ediyor. Dali Club, geleneksel turist ağırlama olan Türk gecelerine alternatif olarak club olarak hizmet veriyor. Ayrıca kapalı turist gruplarına hizmet verecek imkanlara sahip bulunuyor.
Dali Club’un adresi
Sraselviler Cad. 53/A Taksim.

Tel : 0212 292 29 17

Rezervasyon : 0539 585 53 00

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.