• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Sorunlar mail ile çözümde

Sorunlar mail ile çözümde
Turgutreis’te belediye, resmi internet sitesinden Turgutreis’te yaşayanların belde hakkındaki önerilerine yazılı olarak ya da e-maille yanıt veriyor.

Derya Duysak-Türkiye Turizm


BODRUM-Yaz aylarında nüfusu 300 bini bulan ve 1000’in üzerinde yabancının yaşadığı turistlik beldelerden Turgutreis’te belediye, kendisine ait resmi internet sitesinden Turgutreis’te yaşayanların belde hakkındaki önerilerine yazılı olarak yada e-maille yanıt veriyor. Belediyeye ait “ http://mail.turgutreis.info “ adresli resmi internet sitesine gönderilen maillere aynı gün içerisinde maille yanıt gönderiliyor. Sorunlar veya öneriler belediye ile vatandaşların ortak çalışmasıyla çözüme kavuşuyor. Böylece vatandaşlar belediyeye gelmeden evlerinden belde hakkındaki isteklerini Belediyeye bağlı Halkla İlişkiler Servisi’ne bildiriyor.

Turgutreis Belediyesi beldede yaşayan vatandaşlarla daha hızlı iletişim kurabilmek ve    Turgutreislilerin önerilerine anında cevap verebilmek amacıyla çalışmalarına hız veriyor. Belediyeye bağlı Basın Halkla İlişkiler Servisi’nde oluşturulan birim tarafından her gün düzenli olarak takip edilen maillere en geç 24 saat içerisinde yanıt veriliyor. İnternet çağında artık her çalışmanın daha hızlı gerçekleştiğini belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Günde yaklaşık 100 kadar mail alıyoruz, yazın bu rakam daha da artıyor. Belde halkımızın bu sayede beldemizde gördükleri her türlü olumlu veya olumsuz durumları bizlerle paylaşıyor. Avrupa kenti olma yolunda ilerliyoruz ve beldemizde yaşayan vatandaşlarımızda bize destek oluyor. Geç alınan çöpler, kaçak yapılaşmalar, yüksek sesle müzik yapan işletmeler gibi daha birçok konularda bizlere sıkıntılarını dile getiriyorlar. Bizde sorunlara çözüm yolu üretiyoruz, onlara en kısa süre içinde e-maille yazılı olarak cevap gönderiyoruz. Sadece olumsuz değil güzel yapılan işlerde ise teşekkür yazıları alıyoruz” dedi

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.