İnkim Otel'i İbrahim Eren işletecek

Çeşme Ilıca’da “Ünlülerin oteli” denilen ve ikiz şekilde yerleşen Inkim Otel ve Otel Z, “Club Scala Nuova Inkim Çeşme” adıyla sezona giriyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ÇEŞME-
Çeşme Ilıca’da “Ünlülerin oteli” denilen ve ikiz şekilde yerleşen Inkim Otel ve Otel Z, “Club Scala Nuova Inkim Çeşme” adıyla sezona giriyor. Başta Serdar Ortaç olmak üzere sinema ve sanat dünyasından ünlülerin tercihi olan ikiz oteli Türk turizminin önemli yöneticilerinden İbrahim Eren 7+3 olmak üzere 10 yıllığına kiraladı.



ÖZEL HİZMET EKİPLERİ KURULDU

Club Scala Nuova Inkim Çeşme’yi Avrupa’da pazarlayacaklarını söyleyen İbrahim Eren “ Özellikle İngiltere pazarı için özel bir ekip kurduk. İç pazar için de ayrı bir çalışma yapıyoruz. Mutfak ve banket operasyonları için başarılı bir ekip oluşturduk. Otelin bir çok özelliği bulunuyor. Termal ve spa’ya önem veriyoruz. Otel, Nisan ayından Eylül ayına kadar açık kalacak şekilde hizmet planlıyoruz” dedi.



Oteller İzmir Adnan Menderes Havaalanı 68,5 km mesafede bulunan şık ve konforlu otel Çeşme, Ilıca'da yer alıyor. Çeşmenin tam kalbinde bulunan ikiz otel konfor, rahatlık ve mükemmel tatil arayanların tercihi oluyor. Konumu itibarı ile İnkim Otel ve arkasında bulunan Otel Z, denizi, kumu ve güneşi ile dünyaca meşhur Ilıca Plajı’nın başladığı yerde bulunuyor. Otel, Antik çağlardan beri şifa ve sağlık kaynağı olan deniziyle, Çeşme’nin en gözde tatil destinasyonlarından Ilıca’nın tam merkezinde denize sıfır konumda yer alıyor.







YAZ AYLARININ VE ŞÖHRETLERİN GÖZDE OTELİ

İzmir’in önemli müteahhitlik firmalarından Zabçı İnşaat, 1989 yılında turizm yatırımlarına Çeşme İnkim Otel ve Çeşme Z Otel ile girdi. Tatil otelciliği konseptini grup şirketlerine ekleyen Zabçı İnşaat’ın yaptığı iki otel tek marka altında birleştirilerek 10 yıllığına İbrahim Eren tarafından işletilecek.
İnkim Otel’de 70, Otel Z’de 56 oda olmak üzere 126 oda ve 280 yatak bulunduğunu anlatan İbrahim Eren otelin Scala Nuova markası ile hizmet vereceğini belirterek “Scala Nuova İnkim Çeşme yaz aylarının modası olacak. Otelde kral dairesi standardında 2 vip suite, 15 adet normal suite oda bulunuyor. Otelin oda fiyatları sezonda 300 TL’yi buluyor. Booking.com’daki notu ise 7.2 gibi oldukça yüksek değerdedir. Biz bu değerleri kalitemizle daha yükselteceğiz”dedi.





KONFOR VE HİZMET BİRLİKTE
İnkim Otel’de düz ekran TV ve ücretsiz Wi-Fi gibi modern konforlar mevcut. İnkim'in özel plajı ve yüzme havuz alanları geceleri yüksek teknolojiye sahip ışıklandırma sistemi ile aydınlatılıyor. İnkim'in geniş odalarının tümü klimalı ve iyi donanımlı banyoya sahip. Deluks odada oturma alanı, renkli aydınlatma ve spa küveti yer alıyor. Konuklar açık yüzme havuzunu kullanıyor, oyun salonunun ve bilardo oynayabiliyor. Otelin restoranı ve iki barı bulunuyor. Otel İnkim çağın gerektirdiği, en iyi ve modern mimari çizgileri, daima yeniliklerle otele yansıtıyor. Aynı imkanlar Otel Z’de de yer alıyor.
Otelde birbirinden çeşitli aktiviteler ile eğleniliyor. Çeşme ve çevresinde tarihi noktalara turlar düzenleniyor. Deniz aşıkları, tekne turlarına katılıyor. Alaçatı’nın dünyaca ünlü en iyi rüzgar sörfü alanlarında rüzgarla dans edebiliyor. 

Manşetler

​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar
Kızıllı, “palamut turizmi” için turistleri bekliyor
Side antik kentte yaşlı Almanlar için kültür turları başladı
Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını