14 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C
  • Antalya21°C

RİZE, ORTADOĞU BÖLGESİ TURİZMCİLERİNE TANITILIYOR

Rize Valiliği, “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” programıyla gelen Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman’dan gelen 52 turizmciyi ağırlıyor.

Rize, Ortadoğu bölgesi turizmcilerine tanıtılıyor

27 Nisan 2024 Cumartesi 22:16

RIZE - Rize'nin tanıtımı amacıyla düzenlenen “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” programıyla gelen 52 kişilik heyet Rize Valiliği ve turimcilerin ev sahipliğinde ağırlanıyor. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman'dan Rize-Artvin Havalimanı'nda tulumla karşılandı. Koınuk turizmciler 5 gün boyunca Rizenin turizm bölgelerinde misafir edilecek.
rize,-ortadogu--008.jpg

rize,-ortadogu-.jpgrize,-ortadogu--001.jpg
TANITIMI SÜRDÜRECEĞİZ
Katid Başkan Yardımcısı Fatih Kızıltan, Rize'de son yıllarda ortadoğu turizmin hızla geliştiğini Rize Artvin Havalimanına körfez bölgelerinden açılacak direk seferlerle birlikte bu yaz turizmde beklentinin çok yüksek olduğunu söyledi.

rize,-ortadogu--003.jpgTurizm İl Müdür Vekili Bayram Yığcı, turizmin gelişmesinde Orta Doğu ve Körfez Bölgesi'nden gelen seyahat acentelerinin rolünün önemli olduğunu Tanıtım etkinliklerine çok önem verdiklerini belirtti
rize,-ortadogu--004.jpgrize,-ortadogu--005.jpgrize,-ortadogu--006.jpgrize,-ortadogu--007.jpg

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA