• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Davut Günaydın milletvekili adayı

Davut Günaydın milletvekili adayı
Tigris Turizm ‘in sahibi Türsab Yönetim Kurulu Üyesi Davut Günaydın İstanbul 3.Bölge’den Ak parti’den milletvekili aday adayı oldu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye’nin başırılı turizmcilerinden, Tigris Turizm ‘in sahibi Türsab Yönetim Kurulu Üyesi Davut Günaydın İstanbul 3.Bölge’den Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Turizmin her branşında görev alan Davut Günaydın “Amacım Türk turizmine hizmet etmektir. Rehberlik, otelcilik, seyahat acenteciliği yaptım ve turizmdeki sıkıntıları biliyorum. Turizmci arkadaşlarımı mecliste temsil etmek istiyorum”dedi.

davut-gunaydin2.jpg

İNGİLİZCE, JAPONCA REHBER

Türkiye Denizcilik İşletmeliri Yönetim Kurulu Üyeliği’nden ayrılarak milletvekili aday araylığı başvurusu yapan Davut Günaydın’ın sahibi olduğu Tigris Turizm’e bağlı olarak Antalya, Kapadokya, Ankara, İstanbul’ta 6 tane turizm şirketi bulunuyor. İngilizce ve Japonca rehber olan Davut Günaydın’ın, Erzurum ve İzmir’de düzenlenen Üniversite oyunlarında gösterdiği organizasyon başarısı ile ödülleri bulunuyor. Ayrıca Ankara'da Cer Atölyeleri Sanat Merkezi'nin işletmesini yapıyor.

davut-gunaydin1.jpg

DAVUT GÜNAYDIN KİMDİR?

1969 yılında doğdu. İlk ve orta tahsilini Batman’da, lise eğitimini Bursa’da yaptı. Erciyes üniversitesi İşletme eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere’deki turizm ve otelcilik stajından sonra 1992 yılında Japonya’da dil ve tur operatörlüğü eğitimi aldı. Profesyonel turizm rehberi olarak çalıştı ve 1997 yılında Tigris Turizm’i kurdu. İzmir Universiade 2005 ve Erzurum Universiade 2011 organizasyonlarında TİT İş Ortaklığı’nın Yönetim Kurulu başkanı olarak görev yaptı. UKTAŞ (Uluslararası Kongre Sarayı Tesisleri İşletmeciliği), KOMER (Kuşadası Kongre Merkezi), TURSAV Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. Halen Tigris Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, T. Denizcilik İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce, Japonca bilen Davut Günaydın evli ve iki çocuk babasıdır.
  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 16
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.