• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • Antalya 13 °C

Dünyayı 245 gün dolaşan lüks gemi turu 600 bin TL

Dünyayı 245 gün dolaşan lüks gemi turu 600 bin TL
Viking Cruises'in Ultimate World Cruise uygulaması ile 245 gün boyunca dünya denizlerini dolaştığı gezi Antartika hariç her kıtayı içeriyor

LONDRA- Dünyanın dört bir yanını görmenizi sağlayacak “en uzun’ olan lüks gemiyle muhteşem bir deniz yolculuğuna çıkmak için cebinize 82 bin 999 Sterlin (Yaklaşık 600 bin TL) koymanız gerekiyor. Bu gezide 59 ülkede 113 limana uğrayarak bütün dünyayı kapsayan tatillerin zirvesine çıkma imkanınız bulunuyor.

viking-cruisesin-ultimate-world-cruise.jpg

Viking Cruises'in Ultimate World Cruise uygulaması ile 245 gün boyunca dünya denizlerini dolaştığı gezi Antartika hariç her kıtayı içeriyor. Böyle bir gemide olmak için, gemi seyahati ücreti dışında harcamak için bir kova dolusu paraya ihtiyaç bulunuyor.
viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-005.jpg
viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-001.jpgHARCAMA İÇİNDE PARA LAZIM
Gemi 1 Eylül Pazar günü Londra'da Greenwich'ten hareket ediyor . Kabinlerin ücreti 82 bin 999 Sterlin’den başlıyor. İsteyene daha konforlu ve daha pahalı kabinlerde bulunuyor. Business Class’ta ücrete gezi, yemek, içki, uçuş, her limanda ücretsiz kıyı gezisi, transferler ve üç ücretsiz vize hizmeti dahil bulunuyor. Sanki ömür boyu sürecek gibi görünen gezi için konforu ihmal etmeyenler büyük paraları gözden çıkarıyorlar.

viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-006.jpg
viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-002.jpg

700 YOLCUYA 680 BIN ÖĞÜN
Gezide, çoğu insanın sadece görmeyi hayal ettiği dünyanın en inanılmaz yerlerinden bazılarını ziyaret etme imkanı bulunuyor.
Toplam 55 bin 700 deniz mili sürecek yolculukta, Great Barrier Reef, Amazon yağmur ormanları, Mısır'daki Piramitler, Machu Picchu ve Norveç Fiyortları yer alıyor. Gezide varılan 22 limanda gecelik konaklamalar da bulunuyor.
Geminin kaptanı Greggs 700 yolcunun farkı beslenmeleri ve tercihleri için mutfak ekibine özel talimat verildiğini bildirdi. Gemide 8 farklı yemek seçeneği sunular restoranlar bulunuyor. Bunlar hergün yepyeni ürünlerle farklı menüler sunacak. Gemide yolculuk boyunca yaklaşık 680 bin öğün tüketileceğini öngörülüyor.

viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-007.jpg
viking-cruisesin-ultimate-world-cruise.jpegÜLKEYE GÖRE EĞLENCE
Öte yandan lüksün her türlüsünün yer aldığı gemide iki yüzme havuzu, bir fitness merkezi, iki sinema, bir tiyatro ve LivNordic spa bulunuyor. Eğlence ise ulaşılan her ülkenin ve limanın kültürüne, tarihine, sanatına, mimarisine, müziğine, jeopolitiğine, doğal dünyasına ve daha fazlasını anlatacak özellikere sahip bulunuyor. Gemide hiç durmayan carlı müzik performansları olacak.

viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-008.jpg
viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-003.jpg

Böyle bir gemi ile 245 gün yolculuğun uzun olduğunu düşünenler için daha kısa sureli Ultimate World Cruise programı seçenekleri bulunuyor.

Örneğin, Londra’dan Los Angeles’e 2019’da 41.390 £ ’dan başlayan 127 günlük Viking Dünya Hazineleri turu veya ABD’de LA’dan Londra’ya 2020’de 119 günlük Viking Dünya Wonders turarı da bulunuyor.

viking-cruisesin-ultimate-world-cruise-004.jpgULTIMATE WORLD CRUISE'A NELER DAHİL

Dönüş uçuşları (Business Class)

Her limanda ücretsiz kıyı gezisi

Akşam eğlencesi

Tüm gemide yemekler ve ikramlar

Ücretsiz sınırsız Wi-Fi (tüm Viking programlarında standart olarak bulunur)

Gemiden ve gemiden transferler

Üç ücretsiz vize hizmeti

Biniş için ücretsiz bagaj nakliye hizmetleri

Viking'in Silver Spirits içindekilerdeki hemen hemen tüm içecekleri kapsayan bir içecek paketi

Bu haber toplam 8382 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.