• BIST 9404.89
  • Altın 4197.297
  • Dolar 39.8403
  • Euro 46.7358
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 26 °C

Öğrenciler “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dediler

Öğrenciler “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dediler
Tarsus’a “Altın Elma” ödülü verecek olan FiJET heyeti, 23 Nisan Çocuk Bayaramı törenine katıldılar, Aziz Paulus Anıt Müzesi’nde ayin düzenlediler ve flüt sanatçısı Şefika Kutluer’den muhteşem bir konser dinlediler

ÖZKAN ALTINTAŞ TÜRKİYE TURİZM
TARSUS / MERSİN -
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) tarafından Tarsus Belediyesi’ne verilecek olan “Altın Elma” ödülü töreni öncesi, dünyadan gelen konuklar Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi’nde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterilerini izlediler. Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği, bağımsızlığın, milli egemenliğin ve yarınların teminatı olan çocukların gösterileri izleyenleri duygulandırdı.

fijet,-tarsus-004.jpg
fijet,-tarsus-003.jpg
fijet,-tarsus-003.JPGfijet,-tarsus-004.JPG
fijet,-tarsus.JPG
fijet,-tarsus.jpg
fijet,-tarsus-005.JPG

ATATÜRK, BAYRAK VE VATAN SEVGISI GÖSTERİLERİ
Kutlamada gösterilerde öğrenciler, marşlar ve şarkılar eşliğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünü, bayrak ve vatan sevgisini içeren gösteriler sergilediler. Törene Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Ali Boltaç, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

fijet,-tarsus-002.JPG
fijet-003.jpg
fijet,-tarsus-006.jpg

AZIZ PAULUS ANIT MÜZESI’NDE AYİN VE KONSER
MS 11-12. yüzyıllarda Aziz Paul'e adanarak yaptırılan Aziz Paulus Anıt Müzesi’nde heyetle gelen din adamlarının düzenlediği ayine katıldılar.

tarsus-belediye-baskani-ali-bolac-ve-esi-ipek-bolac’in-ev-sahipliginde-tarsus-gastronomi-merkezi’nde-bolgenin-ozel-lezzetlerini-tattilar..jpgTarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ve eşi İpek Boltaç’ın ev sahipliğinde Tarsus Gastronomi Merkezi’nde bölgenin özel lezzetlerini tattılar.

fijet.jpg
Tarsus Gastronomi Merkezi’nde Aziz Paulus tablosu yapılmıştı
fijet-002.jpg
fijet,-tarsus-005.jpg
Başkan Ali Bolaç ile Tarsus Müzesi gezildi

fijet,-tarsus-001.JPG
fijet,-tarsus-001.jpg
Dünyaca ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer’den muhteşem bir konser dinlediler.

fijet,-tarsus-002.jpgDaha sonra "10 Bin Yıllık Kadim Kent Tarsus" başlıklı panelde Tarsus turizmi için yapılması gereken görüşler sunuldu. 

fijet,-tarsus-007.jpg

PİKACHU MAKYAJLI CAN, BİZE SERVİS YAPTI
Akşam ise sokağa kurulan sofralarda Kebapçı Eyüp ve ile Künefeci’nin sunduğu yemeklerle farklı bir gece yaşadılar. Pikachu makyajlı Can ise "Hak, hnukuk, adalet" diyerek bizlere servis yaptı.

fijet,-tarsus-011.jpg
fijet,-tarsus-012.jpgfijet-001.jpg
fijet,-tarsus-010.jpg

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.