• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Yangınlardaki son durumu Bakan Bekir Pakdemirli paylaştı

Yangınlardaki son durumu Bakan Bekir Pakdemirli paylaştı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin paylaştığı son tabloya göre pek çok ilde 91 yangın kontrol altına alınırken; Antalya, Mersin, Muğla ve Uşak'taki alevlerin söndürülme çalışmaları sürüyor.

ANKARA- Ülkemizin pek çok il ve ilçesinde çıkan yangınlarla mücadele devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin paylaştığı son tabloya göre pek çok ilde 91 yangın kontrol altına alınırken; Antalya, Mersin, Muğla ve Uşak'taki alevlerin söndürülme çalışmaları sürüyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'deki orman yangınlarına ilişkin son durumu paylaştı. Antalya, Mersin, Muğla ve Uşak'ta toplam 10 yangın devam ederken pek çok ilde ise alevler kontrol altına alındı.

tarim-ve-orman-bakani-bekir-pakdemirli.jpg

tarim-ve-orman-bakani-bekir-pakdemirli-003.jpg4 İLDE TOPLAM 10 YANGIN DEVAM EDİYOR
Antalya'nın Manavgat, Akseki ve Gazipaşa bölgelerinde çıkan 12 yangın kontrol altına alınırken 3 yangının devam ettiği öğrenildi. Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan 7 yangın kontrol altına alınırken 2 tanesi hala devam ediyor.

tarim-ve-orman-bakani-bekir-pakdemirli-004.jpgMUĞLA'DA 4 YANGIN SÜRÜYOR
Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Bodrum ve Mislas bölgelerinde 7 yangın ortaya çıktı. 3 tanesi kontrol altına alınırken, 4 yangınla olan mücadele devam ediyor. Uşak'ın merkeze bağlı bölgesinde 1 adet yangının sürdüğü bildirildi.

91 YANGIN KONTROL ALTINDA
Adana, Aydın, Balıkesir, Bilecek, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Osmaniye, Sakarya ve Şanlıurfa'da toplam 91 yangın kontrol altına alındı.

 "ORMANIN KAHRAMANLARININ MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR"
Pakdemirli, Twitter'dan tabloyu şu açıklama ile paylaştı:
"Zaman zaman 40-50 derecelere çıkan hava sıcaklığına, düşük neme ve 50-60 kilometreden daha hızlı esen rüzgâra rağmen ormanın kahramanlarının yangınlarla mücadelesi canla başla sürüyor."

Bu haber toplam 724 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.