• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 36 °C

VİMED’de yeni yönetim

VİMED’de yeni yönetim
Bekir Güneş’in kısa bir süre sonra istifa etmesi üzerine kongrede başkanlığına Vansesi Gazetesi Muhabiri İlhan Siyahtaş ve yeni yönetimi geldi.

VAN- Van İnternet Medyası Derneği (VİMED) Bekir Güneş’in istifasının ardından yeni yönetim ve başkanı belirledi. Kasım 2013 yılında Van Bülten’in sahibi olan Necdet Tam tarafından kurulan ve 2014 yılında gidilen Genel Kurulda başkanlığa seçilen Bekir Güneş’in kısa bir süre sonra istifa etmesinin ardından boşalan koltuğuna geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre ile birlikte başkanlığına Vansesi Gazetesi Muhabiri İlhan Siyahtaş ve yeni yönetimi geldi.

“BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEKİLDE REKLAM ALMAYACAĞIZ”
VİMED yeni başkan ve yönetimini seçti. Tek liste halinde yapılan seçim sonunda yeni başkan İlhan Siyahtaş oldu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (SMMMO) gerçekleştirilen kongreye SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, VİMED yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. Tek liste halinde gidilen kongreden tüm oyları alan Siyahtaş VİMED’in yeni başkanı oldu. Kongrede konuşan başkan İlhan Siyahtaş, şu ifadelere yer verdi: “Dernek adı altında sadece bir kereye mahsus reklam alınmıştır. Buda sizlerin de bildiği gibi Van’da yapılan ve yapılacak olan fuarlar ile ilgiliydi. Buda eşit bir şekilde bazı internet sitelerine dağıtıldı. Daha sonrasın da yapılacak olan fuarlar için gelecek olan reklamlarda diğer kalan sitelere dağıtılıp, Van İnternet Medyasına üye olan bütün sitelere dağıtılacaktı. Ancak Van’daki Kobanê olaylarından dolayı fuarlar iptal edildi. Bundan dolayı reklamlar gelmedi. Reklamlar gelmediği içinde geriye kalan arkadaşlarımıza reklamları dağıtamadık. Buda yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Böyle bir açıklık getirme mecburiyet hissettik. Biz o zaman ki yönetim olarak bunları konuştuk ve konuşmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim olarak şöyle bir karar aldık. Bundan sonra yapılacak reklam işlerine Van İnternet Medyası olarak hiçbir şekilde gidilmeyecek ve reklam alınmayacak. Bütün inisiyatif derneğe üye olan arkadaşlarımızındır. Kendileri gidip istedikleri şekilde reklam alabilirler. Biz bunu kısıtlayamayız, biz bunun önünü alamayız.”

vimed-van2.jpg

SİYAHTAŞ: İLETİŞİM KOPUKLUĞUMUZ VAR!

VİMED olarak bundan sonra üyelerle daha çok bir araya geleceklerini belirten Siyahtaş, “Derneğimize üye olan arkadaşlarımızın bize sahada destek vermemesi bizim faaliyetlerimiz açısında bizleri olumsuz etkiliyor. Çünkü biz yeteri desteği alamıyoruz. Bunun yanı sıra üyelerimizde de geçmişe yönelik üyelerimizle ilgili olan iletişim kopukluğumuz vardı. Bunu kabulleniyoruz bu doğrudur. Bu gidereceğiz. İnşallah VİMED yeni yönetimi olarak bundan sonra iyi şeyler yapmak istiyoruz, iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bütün faaliyetlerimiz de arkadaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” Dedi.

VİMED’TE EŞ BAŞKANLIK SİSTEMİ

Üyelerden Cengiz Aslan’ın kadına önem verdiklerini ve bu yüzden kadın rengini yönetimde de görmek istedikleri önerisinde bulundu. Bu konuyla ilgili de konuşan Başkan Siyahtaş şu sözlere yer verdi: “Ben öncelikle geçtiğimiz hafta vahşice katledilen Özgecan Aslan’a Allah’tan rahmet diliyor ailesine başsağlığı diliyorum. Bizlerde gerek derneğimizde gerekse yönetimimizde kadına ve kadın rengine çok önem veriyoruz. Şu an itibariyle yani 30’ü aşkın üyemizin içinde sadece 3 kadın arkadaşımız var. Bunlardan bir tanesi yönetimde yer alacak ve biz bu konuda eş başkanlık sistemini de hayata koyacağız. Önümüzdeki dönemlerde daha fazla kadın arkadaşımızın gerek yönetimimizde ve gerekse de dernek bünyemizde yer alacağına eminim.”

SİYAHTAŞ: HİÇBİR SİYASİ PARTİYE BAĞLI DEĞİLİZ
Geçmişte yaşanılan sıkıntılardan dolayı Van’da bir yerel gazeteye manşet olduklarını ve siyasi bir partiye bağlı oldukları hakkında çıkan söylentilere de açıklık getiren Siyahtaş, “Biz dernek olarak hiçbir siyasi partiye ve güce bağlı değiliz. Zamanında hayatını kayıp eden bir gazeteci arkadaşımız için bir basın açıklaması yaptık. Ancak bu daha sonrasında başka yerlere çekilmeye çalışıldı. Hatta bir yerel gazetede manşet bile yapıldı. Tekrar tekrar belirtiyor ve gerek yönetimim gerekse de tüm üyelerim için söylüyorum biz herhangi bir siyasi partiye bağlı değiliz.” Dedi.

YENİ VİMED YÖNETİMİ:

Yönetim Kurulu Üyesi: İlhan Siyahtaş
Yönetim Kurulu Üyesi: Gül Gün
Yönetim Kurulu Üyesi: Arif Karakaş
Yönetim Kurulu Üyesi: Uğur Tunçdemir
Yönetim Kurulu Üyesi: Necdet Tam
Yönetim Kurulu Üyesi: Ferit Erçin
Yönetim Kurulu Üyesi: Erhan Akbaş

Denetim Kurulu: Faruk Akgeyik
Denetim Kurulu: Burhan Ergin
Denetim Kurulu: Ayhan Yazlık

Disiplin Kurulu: Önder Altınal
Disiplin Kurulu: Yunus Gülaçar
Disiplin Kurulu: Yasin İpek

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.