• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

TÜROB Başkanı Uslan'ı övdü

TÜROB Başkanı  Uslan'ı övdü
Bayındır, Serhad Uslan’ın herhangi bir dernekte olmasının kendileri için önem taşımadığını belirterek, “Bizi davet ettiği her yere giderim” dedi.

Özkan Altıntaş-Türkiye Turizm


İSTANBUL- Türk turizmindeki sivil toplum kuruluşlarından TUROB-Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, tüm programlarını erteleyerek örnek bir başkanlık sergileyip İLOS Travel Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRSAB eski Yönetim Kurulu Üyesi Serhad Uslan’ın kuruluşunun 10. Yaşını kutladığı törene katıldı.
Timur Bayındır, daha önce TÜRSAB yönetiminde olan Serhad Uslan’ın herhangi bir dernekte olmasının kendileri için önem taşımadığını belirterek, “Serhad Uslan’ın bizi davet ettiği her yere giderim” dedi.
Daha sonra Bayırdır, Uslan'a turizme hizmetleri nedeniyle “Otelcilerin Şükran Plaketi’ni  verdi.

TİMUR BAYINDIR HEM ACENTECİ HEM OTELCİ
TUROB Başkanı ve Dünya Otelciler Birliği İH&RA Yönetim Kurulu Üyesi olan Timur Bayındır, Türk turizminin en eski kuruluşlarına sahip olduğunu belirterek, 1978 yılında kurdukları A Grubu Baytur Turizm ve Seyahat Acentesi  ve 1965’te kurdukları Harem Oteli ile Türk turizmine hizmet ettiklerini hatırlattı.

TURİZMDE BİRLİK VE BERABERLİK LAZIMDIR
Hem acenteci, hem de otelci olduğunu hatırlatan TUROB Başkanı Timur Bayındır, Serhad Uslan’ın  İstanbulin’de düzenlediği 10.yıl kutlamasına her turizm kuruluşunun ve meslektaşının katılması gerektiğini belirterek, “Turizmde birlik ve beraberlik için olmamız lazımdır. Turizmin ana temeli barış ve huzurdur.  Serhad Uslan düşünceleri ile turizme yararlı olabilecek girişimlerde bulunan başarılı seyahat acentelerinden biridir. TUROB olarak bizde onun değerli fikirlerinden yararlanıyoruz. “

SERHAD USLAN MANALI VE SİTAYİŞKAR KONUŞTU
Timur Bayındır konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Serhad bey gayet manalı, sitayişkar ve dünya hadiselerine ilişkin bir konuşma yaptı. Bu akşam burada Serhad beyin dostları var. Bu dostlardan birisi de benim. Dostluklar kolay elde edilmiyor.  Sen ordansın, sen buradansın gibi bir takım kavgalarla dostluk olmuyor. Bizim ihtiyacımız olan şey elele vererek İstanbul’u Türkiye’yi  ve sahibi bulunduğumuz işyerlerini nasıl daha verimli hale getirebiliriz olmalıdır.

POLİTİKA VE SEVGİ LAFLARI BANA MASAL GELİYOR
Yoksa bu işin politikasıymış, sevgisiymiş gibi şeyler  bir noktada masal gibi geliyor. Artık bunlara kimse değer vermiyor. Bunları daha değerli hale getirirsek çok daha güzel şeyler oluyor.
Serhad Bey,  gerek TÜRSAB’ın yönetim kurulunda olmuş, gerek olmamış, gerek şurada olmuş gerek burada olmuş hiç önemi yok. Bizi davet ettiği her yere giderim. İyi bir arkadaş iyi bir dost kafası turizme faydalı olabilecek her şeye yatan bir arkadaşımız.

SERHAD USLAN HİÇBİR KAVGAYA KARIŞMADI
Sen otelcisin, sen acentesin, sen rehbersin sen dükkancısın gibi kavgalara hiç karışmamış her zaman İstanbul ve Türkiye için faydalı olabilecek her şeyde bizim yanımızda oldu.
Bizim dostluğumuzu sevgimizi samimiyetiyle kazanmıştır. Ankara’da bir toplantım ve eşimle büyük bir seyahatimi iptal ederek çok değerli Serhad arkadaşımın davetine katıldım.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.