• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 13 °C

Turizmin milletvekili aday adayları

Turizmin  milletvekili aday adayları
Bakanlık Sinema ve Telif Genel Müdürü Abdurrahman Çelik ile Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ayşenur İslam’da Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu.
ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Turizm sektöründe milletvekili aday adayı olmak için başvuranlar kervanına Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema ve Telif Genel Müdürü Abdurrahman Çelik ile Güzel Sanatlar Genel Müdürü Doç. Dr.Ayşenur İslam"da Ak Parti"den milletvekili aday adayı olarak katıldı. Bilindiği gibi Kültür ve Turizm Bakanlığı"ndan müsteşar İsmet Yılmaz, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Prof.Dr Ahmet Bilgili ve Bakanlık Danışmanı Nur Pınar Tente Ak Parti"den milletvekili aday adayı olmuşlardı. Ayrıca Aktob Başkanı Sururi Çorabatır"da Antalya"da CHP"den milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı.

AK Parti'ye milletvekili aday adayı başvurusu 3 bini aştı

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti'ye milletvekili aday adayı olarak başvuru yapanların sayısının şu an itibariyle 3 bin 2 olduğunu açıkladı.
Ataş, bugün akşam saat 17.00'ye kadar devam edecek başvurularda bu sayının 5 bini geçmesini beklediklerini ifade etti. İller bazında en fazla başvurunun İstanbul ve Şanlıurfa'dan olduğunu kaydeden Ataş, Şanlıurfa'dan başvuru sayısının şu anda 160 olduğunu, bu rakamın 200'u geçmesini beklediklerini belirtti.
Ataş, adaylık başvurunun ardından oluşturulacak 12 komisyonda milletvekili aday adaylarının mülakata alınacağını söyledi. Mülakatların nisan ayının başı ile kesin aday listelerinin YSK'ya teslim edileceği 11 Nisan tarihine kadar tamamlanacağını ifade eden Ataş, mülakattan sonra ihtiyaç olması durumunda adaylarla ilgili kamuoyu yoklaması yapılabileceğini söyledi. Ataş, temayül yoklamasının bağlayıcı olmadığının altını çizerken son kararın Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak kurul tarafından verileceğini vurguladı.
Ataş, şimdiye kadar milletvekili adaylığı için 195 özürlünün başvuru yaptığını da sözlerine ekledi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.