• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz görevinden ayrıldı

Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz görevinden ayrıldı
İBB Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz, “Özel hayatıma dönüyorum” diyerek görevinden ayrıldı,

İSTANBUL- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesi’nin başarılı başkanı Tülin Ersöz “Özel hayatıma dönüyorum” diyerek görevinden ayrıldığını bildirdi. İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın göreve gelmesiyle kurulan kurulan Turizm Atölyesi’nin başına gelen Tülin Ersöz, İstanbul turizmi adına başarılı çalışmalar yaptı.

screen-shot-2017-10-20-at-16.10.41.pngİBB’nin her turizm projesinde yer alan Ersöz, turizm sektörünün tüm paylaşımcılarını biraya getirerek ortak noktada buluşturdu. Son olarak Bursa’da düzenlenen “Ortak Akıl” toplantısında ise İstanbul’un turizmdeki geleceğine ilişkin önemli projelerin planlanmasını sağladı.
Görev yaptığı süre içinde turizm sektörü ve turizm basını ile yakın ilişki içinde olan Tülin Ersöz’ün görevden ayrılmasıyla İstanbul turizminin ‘öksüz” kaldığına inanıyoruz. Herşeyin gönlünce olmasını dilerken yürekten teşekkür ediyoruz.

TÜLİN ERSÖZ’ÜN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Değerli Dostlarım,

Sayın Başkan Kadir Topbaş’ın 1999 yılında Beyoğlu’nda göreve başlamasıyla birlikte, Başkan Danışmanı olarak bugüne kadar görev yaptım....

Kentin turizm, kültür, sanat, medya, ve tasarım hayatını teşkil eden tüm aktörlerle katılımcı bir model oluşturarark İstanbul’un binlerce yıllık kültür mirasına sahip çıkmak ve bu birikimi dünya arenasına taşıma hedefiyle çalışmalar yaptık.

Çalışma hayatım boyunca ön planda olmayı sevmedim. Daima ortak akıl ve işbirliğini tercih ettim. Bu yıl profesyonel meslek hayatımda 41 yılı doldurdum.

Sizlerle beraber sadece geçmişin değil, geleceğin de izlerini taşıyan dünyanın gözbebeği bu kadim şehri layıkıyla hakettiği yere taşımaya çalıştık. Bize inandınız, güvendiniz ve birlikte güzel ve başarılı işlere imza attık. Görevimi bugüne kadar layıkıyla yaptığım için mutlu ve gururluyum. Pek çok hatıralar biriktirdim iyisiyle kötüsüyle...ama her zaman en büyük zenginliğim dost kazanmam oldu.. Biliyorum ki herşeyin bir sonu var ve hata yapmaksızın sürdürdüğüm görevimi kalemimi kapatarak mutlu bir şekilde kendi isteğimle istifamı vererek sonlandırmış bulunmaktayım.

Bir gün yazacağım hatıralarımda yer alacağınızdan emin olabilirsiniz. Umarım tarih beni ve sizleri yaptığımız iyi işlerle hatırlayacaktır. Sizleri incittiysem beni bağışlayın. Ama ben sizden incinmedim. Tanrı bana çocukluğumdan bu yana sevme duygusunu verdi ve ben de hepinizi çok seviyorum.

Sevgi ve saygılarımla...

Tülin ERSÖZ

Bu haber toplam 8150 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.